Pluspunten

Goed assortiment. Duidelijke informatie. Persoonlijke touch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Misleidende informatie. Product blijkt niet te passen, terwijl op website staat dat het wel moet passen. Webshop schuift verantwoordelijkheid op leverancier en klanten die zouden hebben gezegd dat het wel past. Ik mag het product op eigen kosten retour sturen en krijg mij geld terug. Maar niet de verzendkosten heen en terug. Dus echt service en klantvriendelijkheid van niks.

Pluspunten

Heel erg veel gehad aan een consulente van nappy's, die heeft me echt over de drempel geholpen! Ook heel erg fijn dat er een vergelijkende tabel is met eigenschappen van de boosters.

Persoonlijk vond ik het best bezwaarlijk dat sommige broekjes voor een enorme luier-kont zorgen, en ik was blij verrast dat niet alle broekjes zo dik uitvallen. Een tabel met opname/slankheids/pas eigenschappen van de luiers zelf zou ik ook wel heel erg handig vinden! Een ander euvel vond ik dat borstvoedingspoep zo'n zooitje maakt, dit is natuurlijk nog heel anders dan bij oudere baby's. Iets meer informatie en tips hierover zou ook erg handig zijn (al heb ik niet goed gezocht, dus misschien is het er al wel op de site!)

Pluspunten

Snelle verzending, heldere communicatie en zelfs een leuk presentje bij de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk briefje allemaal super service. Wij gaan zeker veel zwemplezier beleven :). Bedankt ilka

Pluspunten

Snel, duidelijk en verkocht ongeveer wat ik zocht.

Misschien nog iets meer informatie over de duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van de producten op de website.

Pluspunten

Snelle goeie service, ik kreeg waar ik om vroeg, met nog een lief extraatje. Daarnaast was het mogelijk mijn order nog aan te passen nadat ik de bestelling geplaatst had, waarvoor veel dank.

Pluspunten

vriendelijke behandeling

Pluspunten

Netjes verpakt, persoonlijk geschreven briefje erbij wat Mn dag gied maakte

Misschien de brievenbus post pakketjes dozen iets smaller maken paste hij mij niet in de brievenbus ;)

Pluspunten

snelle service met persoonlijke aandacht

Pluspunten

Uitgebreid assortiment van fijne producten, snelle en duidelijke beantwoording van mails, snelle verzending.

Wellicht ook wasbare slabbers in het assortiment opnemen?

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering! Fijn mailcontact.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Kreeg zelf een leuk kaartje bij de bestelling!

Pluspunten

Supersnelle levering, leuke attentie in de doos en een kaartje met persoonlijke boodschap. Ruime keuze in de webshop.

Pluspunten

Altijd snelle levering en goed contact!

Pluspunten

Prima levering. Goede uitleg over de producten.

Pluspunten

Snel leuke luiers. En altijd een leuk extraatje erbij top service! Als er iets mis is wordt het altijd snel opgelost zonder enig probleem!

Pluspunten

Goede service, persoonlijk contact, snelle levering

Pluspunten

Fijn en snel verzonden. Goed verpakt. Er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling, maar dit werd snel en in overeenstemming opgelost.

Pluspunten

Fijne, goeie en persoonlijke service. Snelle reacties op je vragen, erg fijn. Ruim assortiment.

Pluspunten

Zeer prettige communicatie, ik kreeg antwoord op al mijn vragen. De producten zijn zoals beloofd. Heel prettig om zaken mee te doen. Ik kom vast weer eens terug.

Pluspunten

You're great as always! I've been ordering for a couple of times now - super fast service,even though I'm living in Germany. The little presents are super cute :) thanks & greets from Weimar,Susan

Just keep doing what you're doing :)

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.