Pluspunten

Veel duidelijke informatie over de verschillende systemen op de site. Supersnel antwoord als je nog aanvullende vragen hebt. Ook superservice rondom huren: er werden twee nieuwe luiers uit de voorraad gehaald omdat een gewenst model al verhuurd was voor langere periode. Deze werden dan vooraf nog keurig voorgewassen zodat de volledige verhuur periode benut kon worden. Na afloop is de borg ook binnen no-time terug gestort.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, beste prijs vergeleken met collega's, vriendelijke tekst bij levering. Snelle levering en een cadeautje bij de bestelling.

instructie filmpjes bij alle merken/ soorten luiers? Ik moet de luiers nog gaan gebruiken op onze newborn die nog geboren moet worden. Ik ben heel benieuwd of de luiers zullen bevallen.

Pluspunten

Makkelijk en snel contact via whatsapp. Snelle service.

Pluspunten

Snelle service Ruim en kwalitatief aanbod

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

Correcte en snelle levering met een vriendelijke persoonlijke touch.

Pluspunten

Een leuk kadootje bij je bestelling!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie. Lief berichtje en kadootje bij bestelling. Kortom; helemaal tevreden.

Geen..

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke product omschrijving.

geen

Pluspunten

Snelle levering. Goede bereikbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. aardigheidje erbij is leuk

Pluspunten

Top! Dit keer weer een leuke cadeautje :)) een mooi billendoekje, die wou ik al lang uitproberen. Bedankt!

Pluspunten

Goede service. Ze beantwoorden je vragen heel snel. En geen 1 vraag is te veel. Als er wat mis is met het product dan vervangen ze het. Je krijgt een leuke attentie bij je bestelling en een persoonlijk kaartje. Ik ben super tevreden!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

super snelle levering. En je word snel aan de telefoon geholpen. Heb de inleggers nog niet getest dus daar kan ik nog niet over oordelen

Pluspunten

zeer tevreden over het meedenken en regelen van dingen die anders niet via de webshop bestelbaar waren.snelle reactie op zowel email als via website (waar je soms zelf direct praat met de eigenaar.) kregen zelfs leuke presentjes erbij erg leuk.

Pluspunten

Prima producten en altijd een goede levering.

Pluspunten

Voor het eerst besteld bij Nappy's en blij verrast door de goede service, duidelijke info en snelle aflevering. Ik bestelde in de namiddag rond half zes en had de producten binnen 24 uur in huis!

Pluspunten

Super snelle levering, netjes verpakt, goed product en een leuke personal touch!

Pluspunten

Snelle levering Groot assortiment Overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie, mooie website

Pluspunten

Overzichtelijke website Zeer snelle service

Pluspunten

Goede service, snelle levering en personal touch ivv kaartje met tekst en leuk kleinigheidje

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.