Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk geschreven kaartje erbij, product ziet er goed uit (net als op de foto) en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk in contact en leuk presentje bij bestelling + persoonlijk kaartje

X ga zo door

Pluspunten

Goed advies en snelle levering

Ga zpo door

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, uitleg over al je vragen mbt de luiers, geen vraag is te veel. Super snelle service, voor 15.30 besteld, vlgd dag in huis. Netjes verpakt met een kaartje met een handgeschreven berichtje erbij, zo leuk!! Altijd een schattig presentje erbij. Goede kwaliteit luiers en tja, wie wil dat nou niet? Goede instructies hoe alles te wassen. Kortom een dikke 10

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van de producten, ook het concept spreekt mij enorm aan! Mijn bestelling kwam al de volgende dag (zaterdag in België) toe!

Pluspunten

Fijne, snelle communicatie en een topservice.

Pluspunten

Goed bereikbaar. Toegespitst advies Snelle en nette levering. Leuke acties. Goed assortiment.

Pluspunten

Snelle levering, attent presentje erbij

Pluspunten

Snelle service volgende dag had ik de bestelling in huis, super vriendelijk, korte lijntjes en reageren direct op vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service persoonlijke service

geen ongewenste gadgets meesturen, willen juist milieu minder belasten maten luierbroekjes koppelen aan leeftijd op de wegsite

Pluspunten

behulpzaam, duidelijk, goeie tips, snelle reactie

geen

Pluspunten

Ik ben heel blij met de service. De producten worden snel geleverd (vandaag besteld, morgen in huis). Wat ik echter nog belangrijker vind is de goede hulp die Ilka biedt. Door Ilka's hulp heb ik dat kunnen bestellen wat ik nodig heb.

Pluspunten

Super klantvriendelijkheid en goede producten

Pluspunten

Pluspunten

Mooie producten, waar we blij mee zijn. Snel geleverd, mooi met hand geschreven kaartje toegevoegd - allemaal goed.

Op de website kon ik een leverdatum kiezen, en het was mogelijk om een weekend dag uit te kiezen. Echter werkt het niet zo. In het kalender zou weekenden geblokkeerd kunnen worden om misverstanden te voorkomen.

Pluspunten

Snel en prettig persoonlijk contact, En een leuk briefje bij de bestelling! Heel goed geholpen

Pluspunten

mooie eerlijke producten (in ieder geval de Totsbots Bamboozles die ik kocht) voor een goede prijs op tijd verzonden met een persoonlijk briefje en een extra presentje!

eigenlijk geen, wat ik jammer vond was dat 3 dagen na mijn bestelling er een grote kortingsactie bleek te zijn.. als ik dat geweten had, had ik (als koopjesjager) mijn bestelling iets aangepast en later besteld ;-)

Pluspunten

Pluspunten

Service en klantvriendelijkheid. Ook de bereikbaarheid is top!

Pluspunten

Duidelijke informatie (zowel op de site als telefonisch), snelle levering en goede producten. Ook het cadeautje bij elke bestelling is leuk!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.