Pluspunten

Snelle levering en een lief cadeautje bij de bestelling + een handgeschreven kaartje!

Pluspunten

Uitstekende en snelle service, uitgebreid assortiment en zeer persoonlijk advies. Wij zijn geweldig wegwijs gemaakt in de verschillende systemen en mogelijkheden. Ik zou zeker opnieuw contact opnemen met Nappy's voor advies en volgende bestellingen.

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijke boodschap

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Zou het niet weten

Pluspunten

Pluspunten

Direct contact gehad toen er iets mis ging bij het betalen. Kwam erg aardig en geinteresseerd over en alsof ze me alle geluk toewenste met het gebruik van de producten. Erg fijne communicatie. Klein cadeautje erbij gekregen, geen insert voor de wasbare luier voor alvababy, maar volgens mij is het een spuugdoekje.

Pluspunten

Mooi product, snelle levering levering en leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!

Pluspunten

Duidelijke informatie en advies bij de producten, nette bezorging en verpakking. De luier instructies zitten op een flyer in de verpakking, die heb ik voor mijn wederhelft bij de wasmachine gelegd. Ik had bij deze en de vorige bestelling een klein kadootje in het pakketje :) Gratis bezorgen vanaf 50 euro doet ook lang niet iedere luier-webshop!

Nvt

Pluspunten

Snelle levertijd, desondanks een fout direct rechtgezet en een compensatie aangeboden zonder dat dit gevraagd was.

Pluspunten

Snel, efficiënt en zelfs een cadeautje bij de bestelling.

Pluspunten

Goede levertijd en persoonlijke benadering. Leuk!

Pluspunten

Snelle levering Lage verzendkosten Op de hoogte gehouden van status bestelling Leuk presentje bij bestelling

Pluspunten

Snelle levering, goede omschrijving artikelen op de site.

Pluspunten

Zeer goede en snelle service. Persoonlijke aanpak voor elke vraag of opmerking. Top webshop!

Pluspunten

vlotte en goede communicatie, snelle levering. Helaas was het artikel te klein. Deze retour gestuurd en per omgaande geld retour gekregen

Pluspunten

Vandaag mijn eerste Nappys bestelling ontvangen. Goedkope aanbieder van mooie luierzakken, snel geleverd incl. kleine attentie en kaartje om te bedanken voor de aankoop. Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

Snelle levering, leuke attentie, persoonlijke service, Kwaliteitsvolle producten

Pluspunten

super snelle levering en ook nog een lief presentje

Pluspunten

Snelle, correcte en persoonlijke levering. Vaker besteld, altijd tevreden met de producten!

Pluspunten

Website, informatie verstrekking en natuurlijk de service

De website is niet optimaal in gebruik op mobiele telefoon.

Pluspunten

Tijdens het bestellen goed contact gehad met Ilka zelf! Alles ziet er heel goed uit en is super verpakt en de bestelling was de volgende dag in huis met track en trace.

Geen !

geen

Pluspunten

Keurige, snelle levering. Goede producten

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.