Pluspunten

Snelle levering, snelle communicatie, redelijke verzendkosten en een top product

Ga zo door

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Erg leuk: het handgeschreven briefje wat erbij zat! Echt een verrassing.

Pluspunten

Snelle levering, snel reactie op een vraag, ga hier zeker weer bestellen..

Pluspunten

Snelle service en geweldige producten. Ik gebruik nu een half jaar de pocket luiers en ze zijn zeer goed. Prijs erg laag wat een voordeel is. Het wasmiddel maakt de luiers erg goed schoon! Geen vlekken meer. Top bedrijf

Reclame maken voor een groter publiek. Het product is het waard.

Pluspunten

Fijn contact. Ik had net na de besteltijd besteld dat het dezelfde dag nog verzonden zou worden. Ik kreeg een mailtje dat mijn bestelling diezelfde dag ook nog mee kon want de ophaaldienst moest nog komen. Dus had ik alles de volgende dag al in huis. Erg attent.

Pluspunten

Snel contact als je vragen hebt. Veel keus. Snelle levering Netjes verpakt Wasinstructie meegestuurd

Helaas een dag te vroeg besteld ivm kortingsactie

Pluspunten

Fijn contact, snelle levering...en bij vragen kan je die altijd stellen.

Geen.

Pluspunten

Goede, persoonlijke service. Kon specifieke producten mee laten bestellen. Snelle levering. Ruim assortiment.

Pluspunten

Snel geleverd, goede communicatie per mail of facebook

Pluspunten

Snelle levering, fijne optrekbroekjes van Hu-da gekocht. Fijne keuzehulp en filmpjes

Onderscheidend qua merken luiers alleen is de verscheidenheid wat aan de lage kant (ik gebruik graag de PeeNut van Totsbots).

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt!

Geen.

Pluspunten

Vlotte service Handige website Leuk handgeschreven briefje in pakket Correcte prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is de eerste keer dat ik iets besteld hebt bij Nappy's. Ik heb nog geen aandacht punten.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle, vriendelijke reactie op vragen en supersnelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering, alles netjes verpakt!

Pluspunten

Snelle levering en een mooie website.

Pluspunten

Snel Goede service

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, milieuvriendelijk

Geen.

Pluspunten

Supersnelle levering en mooie producten

geen

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

snelle persoonlijke service

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle en nette levering!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.