Persoonlijke touch

Altijd bereikbaar voor advies, eerlijk advies ook. En een persoonlijk briefje bij je bestelling!

Goed en snel service!

Nappy's heeft een goed en snel klantenservice.

Correcte informatie

Ik vroeg info over newborn luiers. Tot in het detail goed geholpen. De verschillende merkjes gekocht en tevreden over mijn aankoop.

Snel geleverd met een leuk extraatje in het pakket

Prima service, snelle reactie op mail. Altijd persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Veel keus goede kwaliteit luiers.

Ik kocht een paar mooie producten van o.a. Elskbar, Bebeboo en Hu-Da. Alles was keurig verpakt en ik kan niet wachten tot onze baby het allemaal aan kan!

Goede site met breed scala aan producten en veel informatie

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en ben altijd tevreden. Veel producten om uit te kiezen, qua prints en materialen. De levering was vlot en zelfs veel sneller dan verwacht in RNW! Ik ben blij dat er wordt nagedacht over zo milieuvriendelijk mogelijk verpakken. Tot slot heel prettig dat er zoveel informatie te lezen is over allerlei onderwerpen.

Blij

Altijd snelle en goede service, fijne producten die voldoen aan de verwachting.

Fijne website en snelle en nette levering.

Fijn en prettig!

Vlotte service

Snelle levering Veel uitleg op de website

Goede service, snelle verzending en gratis billendoekje bij de bestelling! Meer dan tevreden!

Altijd top

Duidelijke website, snelle service.

Vlotte fijne service

Bestellingen altijd snel geleverd en correct. Nog nooit problemen ervaren. Fijne snelle communicatie. Ook een fijne sociale media opvolging. Zeer betrouwbaar dus, en ook een erg ruim aanbad van wasbare luiers voor ieders systeem en budget.

Persoonlijke klantenservice en groot aanbod

Altijd leuk om luiers te mogen shoppen in deze webshop. Groot aanbod handige keuzehulp en als ik toch twijfel of er niet uit kom staan ze me altijd heel vriendelijk persoonlijk te woord.

Goede producten

Mooie, overzichtelijke website, goede producten en service.

ruime keuze aan producten

Snel en vriendelijk

Package was sent quickly and the products are amazing.

Weer alles naar wens

Snelle levering en met behulp van site (overzicht broekjes) goede producten uit kunnen zoeken

Super service!

Ik had zelf een foutje gemaakt bij de bestelling, dit werd supernetjes en zonder problemen gecorrigeerd.

Snel geleverd en mooie producten

Uitgebreide keuze en snelle service!

Goede website, snelle levering

Fijn bedrijf. Ook nog informatief consult gehad bij consulent over de verschillende soorten wasbare luiers. Website is zeer uitgebreid met ook vergelijkingstabellen en reviews. Levering is snel. Ik zou het alleen fijn vinden als je meer keuze in pakketten zou hebben.

Topservice!

Heel snelle verzending, vriendelijke communicatie. Ik kan het alleen maar aanraden!

Snel geleverd, maar hoge verzendkosten voor een klein brievenbuspakje. Jammer dat het niet meer via Postnl komt.

Snelle verzending, top klein ingepakt als pakketje en fijne handleiding en uitleg bij de producten!

Fijne webshop met menselijk contact

Hele fijne webshop

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.