Laden reviews...
318 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La consegna è rapida e il servizio clienti è efficiente. La qualità dei prodotti è generalmente elevata. Il processo di ordine è semplice e l'assistenza clienti è disponibile. Nel complesso l'esperienza di acquisto è positiva.
Ik ben blij met de nieuwe tuinverlichting. Het lichtsnoet voldoet volledig aan de verwachting. Het product werd bezorgd op het afgesproken moment. Ik ben dus helemaal tevreden.
9 May 2026
Elly
Leiden
Geweldige service
7 May 2026
Kees Verhoeks
Beneden-Leeuwen
De eerste keer dat ik hier lampen heb gekocht. Ze zijn supermooi en snel en netjes geleverd. Ik heb 1 lamp die zo mooi is dat ik er wrsl nog 3 van wil kopen, maar zijn ook erg prijzig. Ff sparen.
6 May 2026
Jt
Best
Prachtige vlaggenstokhouder, ruime keuze, goede kwaliteit. Snel geleverd.
Kat
Vijfheerenlanden
Snel geleverd.
Rob
IJsselstein
Heb nu meerdere buitenstopcontacten in de tuin staan, zeer luxe afgewerkt en blijven mooi
Angelo Emmen
OOSTERHOUT NB
Zou weer terugkomen indien artikelen nodig!
D
Oud-beijerland
De vlaggenstokhouder voldoet meer dan voldoende. Is prachtig en klopt heel goed met de afbeelding op de website. Heel snel in huis, dus zeer tevreden weer met Nostalux
Dick
Breda
Helaas de drinkbak die ik besteld was er niet meer. Werd een kleine geleverd. Deze weer retour gezonden. Zij hebben olk de dhl sticker geleverd
L
Naarden
behulpzaam bij retourneren
Betty Buijze-Verweij
Zoetermeer
Krijg iets anders geleverd dan besteld. Ben jarenlang klant maar stoïcijns qua communicatie en niet oplossingsgericht. Heb de hoop opgegeven, zonde.
Beveelt niet aan
Vincent
Amsterdam
Bedankt voor uw review, deze helpt ons om onze service te verbeteren.
Wij zijn blij om te lezen dat u jarenlang klant bent geweest en dat u in die periode altijd tevreden was. Juist daarom vinden wij het jammer om te lezen dat u deze keer niet tevreden bent.
Wij hebben het klantcontact per e-mail teruggekeken en zien daarin dat u steeds netjes te woord bent gestaan en dat onze klantenservice u telkens doelgericht heeft geholpen.
Wij willen u nogmaals laten weten dat onze oplossing voor het kosteloos omruilen van de bestelling of het gratis retourneren nog steeds voor u openstaat. Mocht u gebruik willen maken van één van deze opties of nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
De webshop is overzichtelijk. Er wordt snel geleverd
Madeleine
Dordrecht
De lampje staan heel leuk in de tuin. Ze waren er snel. Alles oké!,
Lily
Breda
Mooie lamp. Maar vreselijk om hem in elkaar te zetten. Voor iemand ,die niet de goed apparatuur heeft en niet handig is ,is het bijna ondoenlijk. Jammer voor zo een mooie lamp.
Beveelt niet aan
Corrie Kegge
Hellevoetsluis
Zeer snelle levering mooi product
Marlies
Middelharnis
Keurig te woord gestaan, snelle oplossing met code om gemakkelijk te bestellen (hoeft niet te zoeken), goede omschrijving product. Snelle en correcte aflevering. Fijn gevoel!
Adri
Enschede
Stallamp snel ontvangen, mooie lamp! Sensor led verlichting zat kapot in het doosje, hier werd zonder problemen direct een nieuwe voor opgestuurd.
24 April 2026
Leonie
Milheeze
Uitstekende klantenservice
21 April 2026
Gerard
Den Haag
Snelle levering en prima kwaliteit product.
21 April 2026
Jaap
Oostzaan
Zoals ik al jaren gewend ben bij Nostalux met een fijne klantenservice
Ed
Geldrop
Van de 9 tuinspots die we besteld hadden, bleken er twee niet helemaal in orde. Hier hebben wij direct na onze melding hierover twee nieuwe lampen voor mogen ontvangen en we hoefden de andere lampen niet te retourneren. Dat is pas echte service! Nogmaals bedankt!
Lynn
Beilen
zeer goed
John
Roermond
Prima gedaan. Verlichting werkt goed.
Ko
Hazerswoude dorp
Een product kopen bij een voor mij tot dan toe onbekende webwinkel, maakt je altijd wel een beetje achterdochtig. Maar al deze zorgen zijn achteraf gezien helemaal niet nodig geweest. Direct een mail ter bevestiging, en de dagen erna constant op de hoogte gehouden van de status van mijn pakket. Als daarna ook het product zelf nog aan je verwachtingen voldoet, dan rest je alleen maar een dikke 10 en 5 sterren review te geven. Waarvan akte.
Roland
Spijkenisse
Super product en snel geleverd!
Ineke
Garminge