Pluspunten

Snelle afhandeling Concurrerende prijs

Wel erg veel terugmeldingen van tussenstappen in het bestel- en leveringsproces. Ik hoef eigenlijk alleen maar te weten dat de bestelling is ingeboekt en dat het bestelde verzonden is.

Pluspunten

snel en goed

track en trace werkte niet zodat de aflevering niet bekend was

Pluspunten

ZEER snelle levering en blind vertrouwen in de klant door betaling (klarna-ideal) achteraf. Overdag order geplaatst, bevestigd via mail (+/- 1700 uur) , dag erna in de bus. Netjes en erg ruim verpakt met lucht-folie en met een lint "breekbaar" Product is precies zoals beschreven en vermeld op de website. Je koopt dus echt wat je ziet. Geen verrassingen achteraf. Niets dan tevreden over de kwaliteit van levering en product. Bedankt!

Voor mij was de betaling met "Klarna"nieuw en dus een beetje verwarrend. De factuur in de doos gaf niet een heel duidelijk beeld welk rekeningnummer ik moest gebruiken. Na een bezoek op Klarna.com werd het uiteindelijk snel duidelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

3 lampen besteld met een waarde van meer dan 650 euro. Daarvan zou je toch mogen verwachten dat er kwaliteit wordt geleverd. De lampen zijn echter zeer slordig afgewerkt, een fitting zit geheel scheef gemonteerd (draad scheef geboord) en de lampen worden zonder enig montage materiaal geleverd. Blijkbaar kunnen voor die prijs geen bijpassende plugjes en schroeven geleverd worden. Vooral dat laatste is storend, omdat je had mogen verwachten dat bij de klassieke, zwarte en zware lampen, toch zeker ook mooie zwarte, stevige schroeven zouden worden geleverd. We hebben overwogen om het geheel terug te sturen, echter zou er dan onredelijk veel kosten en moeite voor de verzending gemaakt moeten worden. De dozen waarin de lampen werden geleverd waren namelijk ook van dusdanig lichte kwaliteit, dat uitstekende delen van de lampen door de door prikten en beschadigd konden raken. Doorslaggevend voor het niet terugzenden en zelf repareren van de nieuwe lampen, was dat we de lampen per direct nodig hadden en wilden kunnen gebruiken. Geen aanrader, deze leverancier en dit merk - althans niet voor de gevraagde prijs van de producten!

de stroom kabel van het hanglampje lucca is met een dunner kabeltje mooier

Pluspunten

snelheid van leveren is goed, gehele afhandeling (3 x) ging vlot

Pluspunten

supersnelle levering en goed ingepakt. Mijn ouders hebben het pakket doorgestuurd naar Melbourne/Australie waar ik woon en zelfs dat hebben de lampen geheel overleeft.

Pluspunten

Goed advies en persoonlijke service.

Pluspunten

Fraaie uitgevoerde producten

De verbindingen zijn nogal zwak

Pluspunten

We hadden 3 buitenlampen besteld en tot onze verbazing waren die er supersnel! Bijzonder goed verpakt,en ze zijn mooier dan op de afbeelding,bedankt.

Pluspunten

Zeer goeie ondersteuning voor de aankoop : snel antwoord op vragen, goeie uitleg, doen van suggesties etc Snelle , vlotee, correcte levering en afrekening van de kosten. Ruim aanbod, goede documentatie, goede kwaliteit producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering snelle correctie toen bleek dat er een ten dele verkeerd product was gestuurd correct en adequaat telefonisch overleg

goede product kiezen in magazijn betere instructies voor montage van het product controle paklijst- er ontbrak een onderdeeltje bij een lamp

Pluspunten

Goede communicatie over levering. Snelle levering. Product goed verpakt. Goede service. Wij zijn zeer tevreden.

Geen; ga zo door!

Pluspunten

snel en goed product

niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel contact via mail, duidelijk en effectief. Direct handelen na zeggen.

1e keer verkeerde lamp geleverd 2e keer wel de goede lamp maar in een overdoos van een ander model lamp. Komt nogal rommelig over.

Pluspunten

Keurige levering

Pluspunten

makkelijk te bestellen, snelle levering, netjes op de hoogte gehouden van de levering via de mail. Erg tevreden!

Pluspunten

*snelle levering *betaling na levering

minder verpakking gebruiken bij verzending

Pluspunten

Snelle levering,goed verpakt,goede en duidelijke internet site.

Pluspunten

Supersnelle reactie op mail. Vriendelijk en snelle levering

Vooral doorgaan

Pluspunten

Uitstekend verpakt en prima afgeleverd.

Aangeven of het product van matglas is of helder glas.

Pluspunten

Was perfect geregeld

Pluspunten

service,klantendienst,

geen

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB

0228 56 66 97

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire