Zijn geweldig
Snelle levering! Goede kwaliteit.. Prima!
2 May 2020
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.270 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Snelle levering! Goede kwaliteit.. Prima!
2 May 2020
Nicoline
Bussum
Zeer simpele site waar je je bestellingen snel uitgevoerd kunnen worden. Thuislevering zeer snel, alles was mooi verpakt.
27 April 2020
Sofie
Bonheiden
Goed overzichtelijke site. Product informatie oké. Levering super.
20 April 2020
Ge
Wierden
Ik bestel regelmatig 1 of meerdere producten. Ben nog nooit teleurgesteld over het bestelde en een vlotte snelle levering
10 April 2020
H Ziel
Raalte
voelt goed en de maat klopt. Dat is ook fijn. Zovaak krijg je of te klein of te groot' deze zit perfect en sluit goed aan. Iedereen met een beetje fantasie kan met lust hier shoppen.
10 April 2020
Marlies Felix
Maastricht
ik voel me goed in die lingerie van jullie
9 April 2020
eddy vanharcke
IEPER
kon snel vinden wat ik zocht, alles was ook volgens hun tijden afgeleverd gewoon een topwinkel
24 March 2020
onbekend
oosterwolde
Ik heb voor eerst zo klein string maar hij zit als gegoten je voelt hem niet draag erg comfortabel
18 March 2020
A.H. Elbers
Zuid Beijerland
Correcte en vriendelijke levering voor de bestelde producten die mooi en degelijk verpakt zijn. Kortom zeer goed
16 March 2020
Jozef
Zwijndrecht
Beter en snelle levering top goed en netjes verzonden
10 March 2020
Ron
Den helder
Er is helemaal niks op aan te merken, snelle levering, correcte prijzen, ... Top !!
7 March 2020
Tom
Temse
ik had zoals ze schrijven een levering geplaatst s'avonds en de volgende dag werd het ook geleverd , ook fijn dat ze je op de hoogte houden van waar je bestelling is en dat je bevesteging krijgt als het geleverd is , dat noem ik service en ga hier nog bestellen TOP
5 March 2020
olivier
burcht 2070
Het product wat ik had besteld werd super snel geleverd. Ben er super blij mee.
4 March 2020
Jorik
Paterswolde
Mijn vindt jurk super lekker op haar lichaam
28 February 2020
lambertus
Lelystad
Goede snelle levering en product is zoal als verwacht. Tevreden klant!
28 February 2020
Jacqueline
Bunschoten-Spakenburg
Prima product ! Speciaal onder shorts waar geen linner of binnenbroek inzit,of voor dagelijks gebruik!
25 February 2020
Johan A Van der marel
Heemstede
Ik zou iedere man die een geschikt kado zoekt voor zijn partner deze website aanraden. Persoonlijk ben ik erg tevreden met de service en mijn vriendin was aangenaam verrast met haar lingerie-set. Al met al, een top-ervaring!
18 February 2020
Jor
Den Haag
snel en prima spullen
14 February 2020
dennis
rotterdam
Tot twee keer toe iets besteld en het voldoet helemaal aan de verwachtingen. Mijn dank. Ik wil u aanbevelen.
12 February 2020
Hennie
Emmeloord
Besteld en op tijd geleverd.. Een goed webshop met brede keuze
10 February 2020
Mamdouh
Amsterdam
Producten zijn van goede kwaliteit. En mooi verpakt. Een aanrader!
3 February 2020
Linda
IJmuiden
De bestelling was snel binnen en is van goede kwaliteit. Het enige puntje is dat ik het vrij onduidelijk vond dat het geen setjes van jarretels en kousen waren maar los van elkaar. Verder top!
3 February 2020
Martine Toelen
Helmond
snelle levering; geweldig
19 January 2020
r
Naarden
Vele spulletjes te vinden en voor een scherpe prijs, de vele leveringsmogelijkheden zijn een pluspunt!
17 January 2020
Cindy
Malle
Ook met een maatje meer kan iemand er sexy uitzien
11 January 2020
Stany