Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overzicht van de reviews laat een positieve winkelervaring zien. Klanten waarderen snelle leveringen, kwaliteitsproducten en duidelijke communicatie bij eventuele problemen. Een paar beoordelingen noemen kleine vertragingen, maar ook snelle en vriendelijke afhandeling. Al met al wordt de service als betrouwbaar en klantgericht beschouwd.
Shirts en hoodies van prachtige kwaliteit die prima te bedrukken zijn. Ik heb vragen gesteld waar ik goed en gelijk antwoord op kreeg. Top!!
30 June 2026
Moon
Schoorl
Fijne en persoonlijke communicatie over de mogelijkheden en bestelling. Goede kwaliteit van de bestelde producten.
30 June 2026
A.
Alphen aan den Rijn
zie boven.
1 April 2026
E. M.
AMERSFOORT
Door de grootte van de bestelling even moeten wachten op de levering, maar werd goed op de hoogte gehouden van het verloop. Goede kwaliteit geleverd. Zoals verwacht.
1 April 2026
Marjolein
Vlaardingen
Al jaren een betrouwbaar en kundig adres voor al je sportspullen. Bedrukken is altijd goed en het contact ook. Echt een aanrader
28 March 2026
Erwin
Nieuwe Pekela
Was wat vertraging maar werd daarvan netjes op de hoogte gehouden. Het product voldeed ook aan de beschijving.
18 March 2026
Marco
Leiden
Persoonlijke aandacht en meedenken, daar gaat het om wat mij betreft als het gaat om een bedrijf dat het verschil wil maken. Wij waren op zoek naar een goed vest met opdruk. En dan wordt je gebeld om samen over de beste opties te spreken. Niet snel ff wat verkopen, maar meedenken. Daar krijg je tevreden klanten van!
19 February 2026
Bert
Zuidland
Mooi drinkflessen die niet lekker, snelle levering
24 December 2025
Renate
Woudsend
Onze bedrukte shirtjes zijn snel geleverd! Goed meegedacht.
Hanh
IJsselstein
Zeer snelle levering , super prijs helemaal Top
Jan
Oldenzaal
19 truien besteld met namen achterop gedrukt! Fijn contact en snel en juist geleverd gekregen. Zeer tevreden!
Luana
Nieuwegein
Teamspullen heeft het merk kleding dat mijn Zwemvereniging draagt. Erg blij met de snelle service
5 November 2025
Elize
Noordwijkerhout
Snel geleverd, mooie kwaliteit
5 November 2025
Geertje
Helmond
Snel geleverd, mooie kleding.
28 October 2025
Martine
Amsterdam
Bij vragen kwam antwoord vrij snel. Producten waren na akkoord snel klaar en verzonden. Kwaliteit is goed.
22 October 2025
Suus
Houten
Mooi sportshirt, goede bezorging, heel tevreden
11 October 2025
Martijn
Amsterdam
Snel en goed.
8 October 2025
Herman
Leuven
Aanrader! Had een mail gestuurd en werd vrijwel direct gebeld om het één en ander kort te sluiten. Vriendelijk en professioneel. Producten zijn van goede kwaliteit, dankjewel!
28 June 2025
A
Ging zoals het moet !!!
18 June 2025
Ingrid
Hoofddorp
Verkeerd spul geleverd waardoor ik weer heel veel moet regelen en terugsturen terwijl ik weinig tijd heb klote eerlijk gezegd
Beveelt niet aan
18 June 2025
Paula
Gilze
15 May 2025
Bram
BREDA
Juiste begeleiding en top kwaliteit bij het bestellen van een product op maat
28 April 2025
Stan
Kwintsheul
Ik had last minute promotie hoodies nodig voor een beurs. Die zijn snel en vakkundig geregeld door Hans. En een mooie kwaliteit waarmee je gezien mag worden. Erg blij mee.
14 April 2025
Evelyn
Heemstede
Snelle levering en top spullen
27 March 2025
Jan