Super leuke winkel
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.289 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Overzicht van de reviews laat een positieve winkelervaring zien. Klanten waarderen snelle leveringen, kwaliteitsproducten en duidelijke communicatie bij eventuele problemen. Een paar beoordelingen noemen kleine vertragingen, maar ook snelle en vriendelijke afhandeling. Al met al wordt de service als betrouwbaar en klantgericht beschouwd.
Snelle levering en top spullen
27 March 2025
Jan
Enter
6 March 2025
Brechje
Enschede
Snelle levering en geweldig communicatie via e-mail
3 March 2025
Betty
Amsterdam
Jas was snel geleverd⅚
2 March 2025
Marc
Ossendrecht
Fijn om een adres te hebben waar je zorgeloos goede biologische kleding kunt kopen. Je zoekt je gek... en deze kleding is ook nog eens heel betaalbaar.
2 March 2025
Lex
Assen
Ik heb bio katoen longsleeves gekocht. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Wat minder stretch dan verwacht en wat minder lange mouwen dan gehoopt (maar ik heb ook lange armen). Maar ideaal als basic. Één van de kleuren is tijdelijk niet leverbaar en wordt nagestuurd, prima service!
15 January 2025
Madeleine
Groningen
Vlotte levering en product voldoet aan mijn verwachtingen. Prima prijs ook!
15 January 2025
Myranda
Doetinchem
Na een mailtje met een specifieke vraag over de verzending, kreeg ik dezelfde dag antwoord, waarmee ik geholpen werd.
12 January 2025
M.
Bakel
De enige aanbieder waar ik gemakkelijk de verschillende shirts bij elkaar kon vinden. En tegen de scherpste prijs. Na bestelling reviews gecheckt. Gaf weinig hoop. Daardoor nu des te meer verrast door de vlekkeloze verwerking, uitvoering en levering van mijn bestelling. Kwaliteit van geleverde shirts lijkt op het eerste oog ook prima, nog even afwachten na gebruik. Hoop op nog een verrassing….. Blijkbaar heeft Teamspullen.nl zijn leven gebeterd. Goed!
10 January 2025
Hans
Schiedam
Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat de shirts goed bevallen. Wij werken met het review systeem van Kiyoh en daar staan 1250+ reviews met, ten tijde van schrijven, een gemiddeld cijfer van 9.1. Deze reviews worden door Kiyoh gecontroleerd op betrouwbaarheid. Reviews gepubliceerd op andere review sites kunnen fake zijn en worden niet geverifieerd.
De hoodies waren van goede kwaliteit en de maten kwamen goed overeen met de tabel op de website. Helaas ging het met de communicatie tegenover de deadline minder goed. Als klantzijnde moesten wij zelf meer initiatief tonen met contact zoeken. Toen wij contact opzochten, was er een kleine miscommunicatie over de verzendtijd. Hierdoor kwam het krap met onze deadline. Er werd verder gezegd dat we een track and trace code zouden krijgen. Die hebben we nooit gekregen. Ondanks de miscommunicatie, hebben heeft Teamspullen wel hun best gedaan om de hoodies zo snel mogelijk te leveren.
Beveelt niet aan
6 January 2025
Ella
Leeuwarden
Bedankt voor de beoordeling. Wat betreft de verzending, wij hebben in overleg met een collega van u een koerier ingeschakeld zodat de kleding op tijd kon worden geleverd. Deze was op de hoogte van de bezorgtijd. Misschien hebben wij dat niet voldoende naar u gecommuniceerd, onze excuses. In ieder geval fijn te horen dat de hoodies goed bevallen!
Er is vanuit Teamspullen.nl goed en snel geschakeld, zodat wij op tijd ons product binnen hadden. Er is meegedacht over verschillende mogelijkheden en vlotte communicatie. Aanrader!
19 December 2024
Kimberley
Breda
Makkelijk een T-shirt kunnen bestellen via de webshop. Deze werd snel geleverd
11 December 2024
Jora
Ede
Onze ervaring met kleding bestellen met logo's is erg goed. Persoonlijk contact denkt graag mee en stuurt goede voorbeelden, past aan naar wens en is snel in verzending. Heel blij mee!
11 December 2024
Kim
Amsterdam
Snel geleverd, drukwerk ziet er goed uit
9 December 2024
Anette
Vianen
Aankoop was snel geregeld. Communicatie rondom de aankoop was effectief en helder. De levering van het materiaal gebeurde in een kort tijdsbestek. Goede kwaliteit materiaal!
9 October 2024
Olaf
Rhoon
Duidelijke en goede communicatie, kwaliteit en prijs.
2 October 2024
David Berg
Rheden
vlugge levering van mijn bedrijfskleding, veel dank
Herman
Nootdorp
Binnen twee dagen de kratten binnen, heel fijn!
Frans
Driebergen
Mijn bestelling was niet geheel op voorraad maar kreeg netjes een mail dat het wat langer ging duren.
Melanie
Zuid-Scharwoude
good material, organic and fair trade
23 September 2024
Harish
Eindhoven
Lossen problemen op en zijn snel
21 September 2024
F.
Wintelre
Snelle reactie op vragen. Probleem met een shirt werd heel netjes opgelost.
9 September 2024
Erna
Heeze
Fijne en duidelijke communicatie met het bedrijf en mooie kwaliteit van de geborduurde kleding. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.
9 September 2024
Esther
Amersfoort
Veel keuze en een goede prijs. Communicatie is ook erg goed verlopen.
4 September 2024
R
Castricum
Ik had met spoed spullen nodig ivm een ander bedrijf dat niet had geleverd. Ik heb telefonisch met de medewerker kunnen doornemen of het op voorraad was en het werd op tijd geleverd. Erg blij mee
13 August 2024
Loes