Sweet and functional objects, fair price, super quick delivery!
Excellent
Dorothea
Amsterdam
Reactie van Petite Amélie
Thanks for your positive review!
Have a great evening.
Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.956 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Diverse klanten melden onvolledige bestellingen en beschadigde artikelen. Sommigen klagen over trage of ontoereikende klantenservice, terwijl anderen een vriendelijke behandeling waarderen. Een positieve noot noemt het assortiment als sterk punt, maar de algehele ervaring is negatief door problemen met levering en communicatie. De reacties vragen om betere afhandeling, duidelijke productinformatie en betere retourneringsmogelijkheden.
Excellent
Dorothea
Amsterdam
Thanks for your positive review!
Have a great evening.
Team Petite Amélie
top geregeld . Tip ! Mooi product om het nog leuker te maken zou het leuk zijn om het in een cadeau verpakking te verpakken .
yvonne van gemerden
Ridderkerk
Bedankt voor je positieve review!
Een fijne avond gewenst.
Team Petite Amélie
Duidelijke website en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Goede communicatie over het leveringsproces.
Hans
Zuidplas
Bedankt voor je positieve review!
Een fijne avond gewenst.
Team Petite Amélie
Duidelijke productomschrijving (kast Cerise). Het product kenmerkt de kwaliteit door perfecte handleiding en nummering/lettering van alle onderdelen. Ook prima communicatie. Plus: nakomen leverdatum + levering via Post.nl (afspraak = afspraak) helemaal in orde.
Hans
IJmuiden
Keurig en snel bezorgd. Er miste iets en is keurig opgelost.
Hennie
Beilen
Het keukentje was zeer goed verpakt, zodat we het in de beste staat open konden maken. De instructies zijn duidelijk en het is een solide keukentje. Wij, maar vooral onze dochter is er heel erg blij mee!
Lot
Nieuw vennep
Op de website e.e.a. bekeken en uiteindelijk voor mijn kleinkinderen/, , een tweeling, het tentje uitgezocht. Op de verjaardag dit opgezet en zij zijn met zn tweetjes er heel leuk in aan het spelen
johan guchelaar
Deventer
Een week later nog steeds geen boekenkast. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie ondanks ontvangst bevestiging. Reactietijd staat op 1-2 werkdagen maar een week later nog steeds niks gehoord.
24 October 2024
Cécile
Hilversum
Het enige aandachtspunt/verbeterpunt dat ik kan bedenken: de bladvergoter (vintage) zou nog functioneler zijn als de achterrand over de gehele breedte van de commode liep. Zodat er geen ‘gleuf’ ontstaat tussen commode en muur.
4 October 2024
Leonie
Valkenswaard
Beste Leonie,
Bedankt voor je review.
We geven je tip door aan ons productteam.
Team Petite Amelie
Goed ervaring echter is het bed met een beschadiging gelevers.
2 October 2024
Amy
Hengelo
Beste Amy,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat het bed met een beschading geleverd is.
Wil je contact opnemen met onze klantenservice zij kunnen je dan verder helpen.
Team Petite Amelie
Wij hebben een kindertent type tipi besteld. De materialen waren prima voor zo ver zo snel te beoordelen. Het ontwerp bestaat uit een grondkleed, 4 stokken die schuin omhoog staan en de hoeken van de tent vormen en het tentdoek dat over de stokken ligt. De stokken worden bovenin middels een touw aan elkaar verbonden. Op de hoeken van het grondkleed zijn touwtjes aangebracht om om het uiteinde van de stokken (dat in een soort hoesje zit) te binden. Dit is niet geschikt om de onderkant van de stokken op hun plaats te houden: bij de minste geringste beweging van spelende kinderen schieten de touwtjes los over het uiteinde van de stok en daarmee verliest de tent zijn vorm en stevigheid. Dit had voorkomen kunnen worden door een betere bevestigingsmogelijkheid op de hoekpunten te maken, al was het maar een oogje in het tentdoek om de touwtjes doorheen te doen. Nu zullen we zelf iets moeten knutselen; geen sterk punt voor een best wel dure speeltent.
1 October 2024
Edwin
Amersfoort
Beste Edwin,
Bedankt voor je review.
Wij proberen onze producten altijd te verbeteren en zullen je feedback doorgeven aan onze productmanager. Wil je contact opnemen met onze klantenservice zij kijken dan hoe ze je verder kunnen helpen.
Team Petite Amelie
Het is een mooi bed, maar het materiaal tijdens het in elkaar zetten kan beter. Gaten zaten niet allemaal op de goede plek of waren te klein, waardoor we dot zelf moesten aanpassen. Frustrerend bij het in elkaar zetten. Dat kan dus beter voorbereid worden, Petite Amélie. Eenmaal in elkaar is het een mooi bed.
Tabitha
Amersfoort
Ik heb niet zo lang geleden een paar bestellingen gehad. De enige waar ik niet zo tevreden mee ben is peuterbed. Hij maakt krakende geluid.
Azar
Almere
Conform de afbeelding heb ik een 'kaptafel' voor mijn kleindochtertje gekocht. Uitstekende kwaliteit en zij is er zeer groots mee! Dat stemt mij tevreden!
Aart de Jong
Noordwijkerhout
Vlotte levering zonder problemen.
Herma
Gemert
Tot nu toe slecht
Ada
Katwijk
Beste Ada, Petite Amelie verkoopt geen truien, we hadden je anders heel graag verder geholpen.
Mooie producten van goede kwaliteit! Ook heel fijn dat veel producten biologisch zijn
Bianca
Breda
Intussen hebben wij al heel wat spullen van Petite Amélie in huis. Stuk voor stuk kwaliteit met een eerlijke prijs. Levering gebeurt extreem snel. Alles is netjes ingepakt en super eenvoudig in elkaar te zetten.
Sophie
Meulebeke
Het bedje werd de volgende dag al geleverd en is gemakkelijk te monteren.
Kim
Eindhoven
Mooie binnen tent besteld voor de kleinkinderen. Snel geleverd, supergoed kwaliteit. Kindjes zijn er blij mee.
Els
Kolham
Mooi keukentje ontvangen: dochter speelt er veel mee!
Tessa
Hendrik-Ido-Ambacht
Het is een leuk poppenhuisje, maar de stickers (witte vel met afbeeldingen) laat echt gemakkelijk los. Het is heel zacht mdf, dus niet te vaak uit elkaar halen. Voor 100,- vind ik het poppenhuis vrij prijzig.
Lyla
Overijssel
Heel blij met de snelle service, de persoonlijke noot en het product is precies zoals ze beloven.
Suzanne
Delft
27 September 2024
Hanneke
Helvoirt
Ik heb een huisjesbed van 90x200 besteld voor mijn dochter van 2,5. Goede kwaliteit. Ze moet niet teveel aan de bovenste balken gaan hangen of teveel op het zij-hekje gaan leunen en flink heen en weer wiebelen, maar dat is met veel bedden zo. En het zij-hekje zit op meerdere punten goed vast, wat bij andere bedden met zij-hekje meestal ontbreekt. Ik ben er zeer tevreden over. We hebben er een soort hutje van gemaakt voor een geborgen gevoel. Montage ging ook makkelijk en snel geleverd.
26 September 2024
Miranda
Assen
Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren.
Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren.
Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..
Kerkstraat 6
1404 HH Bussum