Pluspunten

Fijn dat de aankleedkussens op maat kunnen worden gemaakt. 90 bij 50 is onze commode en wel zo fijn daar compleet een kussen op te hebben.

De doos waarin het aankleedkussen bezorgd werd was absurd groot. Dat had ook wel in een stevige zak gekund of een plattere doos.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goeie communicatie, mooi verpakt en stipt geleverd.

Het zou handig zijn om rechtstreeks te kunnen overschrijven met bancontact op de site zelf.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service Mooie producten Goede kwaliteit

Na de uiterlijke levertijd heb zelf een mailtje moeten sturen waar het product bleef dat vond ik beetje tegen vallen na eerdere bestellingen Zelf zou ik niks via dhl versturen vind het een rot bedrijf zou het fijner vinden als het via post nl verstuurd zou kunnen worden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ongelooflijk vlotte en correcte bediening! Heel tevreden van het resultaat en de snelheid van antwoorden bij vragen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levert snel en goede kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede klantenservice. Ze denken met je mee. Snel antwoord op vragen via de mail.

Het zou prettig zijn als de levertijden wat sneller kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij vragen steeds een snel antwoord

Pluspunten

Wij hebben een bankje gekocht, dit lijkt op de foto op de website groter dan het in werkelijkheid is. Er zit namelijk een kind naast de bank op de foto, wat de impressie geeft dat het kind op de bank zit en de bank groter lijkt. Wij waren zwaar teleurgesteld toen we het bankje geleverd kregen. Ik vind de prijs- kwaliteit verhouding niet goed.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit voor zover ik het product (buitenspeelkleed) nu kan beoordelen. Ik heb het nu 2 weken in gebruik en vind het geweldig!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super snel antwoord op de mail.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnelle levering.

Voorbeeld hoe tekst eruit komt te zien De prijs is in zijn totaliteit wel aan de hoge kant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle communicatie Leuk merk en leuke spullen

De kwaliteit van de materialen is prima, maar de afwerking is slordig. Eerste poging van ons nieuwe speelkleed XL was onacceptabel slordig, scheef en gewoon niet goed. Er werd niet moeilijk gedaan over omruilen voor een nieuw speelkleed en een paar dagen later hadden we een nieuwe. Dit nieuwe kleed is ook niet helemaal netjes, is ook scheef en ongelijk, maar wij hebben er genoeg van om weer te gaan omruilen. Dus maar geaccepteerd. Conclusie: leuke spullen, maar "echt handwerk" dus verwacht geen super netjes product.

• Betrouwbaarheid

Levering is iets langer dan tegenwoordig gewoon is en het bedrijf dat levert heeft lange 'thuiswacht uren' Ik bedoel je moet van 9/13 thuis blijven. Je kunt geen tijd aangeven bv s avond s

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima en zeer snelle levering Woensdagavond besteld en vrijdagmorgen al binnen terwijl er nog een naam op de bekleding geborduurd moest worden. Echt een top prestatie!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De communicatie met de medewerker was erg plezierig

De levertijd is vrij lang voor de tegenwoordige snelheid. Misschien omdat het dan nog gemaakt moet worden, goed dat er bij te zetten dan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Verschoningskussen ziet er goed en stevig uit

Verschoningskussen is te diep in het midden, dat ligt lekker voor ons zoontje maar voor het veschonen is het lastig omdat je steeds zijn heupen moet optillen die flink zwaar zijn. Een verschoningskussen zou beter wat vlakker kunnen zijn, dat is wel een stuk praktischer bv bij het verschonen van poepluiers.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levert Kwaliteit! Heb een speelmat van 8 jaar oud en nog steeds heel veel in gebruik. Nu voor vrienden ook een mat besteld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supergoede kwaliteit en leuke spullen. Daarnaast ook snelle reactie op mijn mail waar bestelling bleef.

Lange levertijd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Excellent customer service! I contacted them asking for a quick turnaround (3 days) of my order in time for a birthday and they exceeded my expectations!!!

Wielingenstraat 117

1441 ZN Purmerend

+31 35 205 5024

Over KidZ ImpulZ

KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl