Pluspunten
Mooie producten, keurig geïnformeerd over de levertermijn, meerdere malen, snelle reactie op mail
Fijn dat onze snelle reacties gewaardeerd worden!
Pluspunten
Ik had gemaild wanneer ik de stoel uiterlijk moest hebben en ik kreeg een keurige mail terug dat het haalbaar was en de stoel werd ruim op tijd geleverd. Tevens heeft mijn dochter 6 jaar geleden een stoel gekregen en is na intensief gebruik nog steeds in prima staat.
Verbeterpunten-
Dankjewel voor de mooie cijfers en het leuke commentaar!
Pluspunten
Mooie producten. Goed en sterk materiaal. Snel geholpen.
VerbeterpuntenDe oranje kussens blijken feller te zijn dan in de webshop.
Bedankt voor de mooie cijfers. Graag komen wij even terug op de opmerking over de kleur oranje. Doordat iedereen andere beeldscherminstellingen heeft blijft het weergeven van een reële kleur lastig. Ook wisselt het nog wel eens per product. Wij bieden daarom altijd de mogelijkheid aan om (gratis) staaltjes op te sturen. Wij hopen dat dat helpt!
Pluspunten
Goede communicatie over de order status. Prima product.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie via mail.
Wauw!!
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijk personeel! Ons zoontje is ontzettend blij met zijn stoeltje
VerbeterpuntenGa zo door!!
Dankjewel voor de superleuke foto en de mooie beoordeling!
Pluspunten
communicatie en service na fout in levering was top!
Wij hebben een foutje gemaakt en de verkeerde maat hoes mee gestuurd. Wanneer wij een fout maken zorgen wij er uiteraard altijd voor dat wij de kosten voor de retourzending (én de nieuwe verzending) op ons nemen. Dat is in dit geval ook gebeurd. Een antwoordnummer is erg kostbaar, wij gebruiken dit geld liever voor leuke acties voor al onze klanten.
Pluspunten
Persoonlijke reactie op leverdatum
Dank voor de mooie cijfers en de tip.
Pluspunten
Goede communicatie met klanten, verlenen goede informatie over een product, goede kwaliteit van producten.
VerbeterpuntenLevering mag wat sneller. Verzendkosten vind ik wat aan de hoge kant, meer per product bekijken wat de verzendkosten zijn. Ik weet niet waarom andere klanten een laag cijfer/beoordeling geven want ik ben echt erg tevreden met ons gekochte product. (op maat gemaakt aankleedkussen).
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen op Kiyoh en ons op individuele items mooie cijfers te geven. Overall scoren wij wel heel laag, een 6…. Wij zien ook geen opmerkingen staan dus wij begrijpen er niets van? Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en zijn nu toch heel nieuwsgierig om te weten waar dit lage overall cijfer door veroorzaakt wordt? Wij hopen dat je het ons wilt laten weten. Bedankt.
Pluspunten
Super afhandeling bij aanvraag op maat. Mooi product. Mijn zus gaf mij de tip om hier te bestellen. Zij heeft veel plezier gehad van een kidzimpulz speelkleed. Mijn op maat gemaakt exemplaar ziet er top uit. Onze tweeling zal er vast veel plezier van hebben!
VerbeterpuntenDuidelijkere prijsweergave van op maat gemaakte producten. Afhandeling was verder prima!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij maken alles op maat maar dat is helaas niet altijd te vangen in een specifieke prijs omdat zaken altijd net anders kunnen zijn. In dit geval hadden wij er even een maximale maat bij moeten vermelden. Een goed tip!
Pluspunten
Fijne website, makkelijk te bestellen, veel keus, goede foto's.
Pluspunten
Gelijk een reactie terug op je vraag en daarna nog even een maaltje met de vraag of alles goed is verlopen! Heel fijn!
VerbeterpuntenGraag even een mailtje wanneer de levertijd iets uitloopt.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Soms schiet er ook bij ons wel eens iets tussendoor..... :-)
Pluspunten
Denken goed mee en hebben een snelle mailwisseling. Hierdoor erg klantvriendelijk
Verbeterpuntenwanneer je de site op de mobiel bekijkt, is niet alles even makkelijk goed te zien. Hierdoor had ik informatie gemist
Bedankt voor deze feedback. Wij hebben inmiddels contact gehad hierover en weten om welk artikel het ging.
Misschien bij bevestiging aangeven of de levertijd 1-3 dagen of 3-8 dagen is, dan hoef je niet weer terug op de website om dit te checken.
Bedankt voor jouw beoordeling. Wij zagen een wat minder goede score op snelheid en levertijd. Wij hebben het direct nagekeken en jouw bestelling is op vrijdag 23/12 geplaatst en op donderdag 29/12 verzonden. Dat is een levertijd van 4 werkdagen en dus heel snel, en binnen de marge die wij aangeven van 3-8 werkdagen. Zeker met de kerstdagen zijn wij hier eigenlijk best trots op.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Mooie afgewerkte producten. Super blij mee.
VerbeterpuntenGratis opbergtas meeleveren.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuke tip van jou! Wij hebben er echter voor gekozen om geen tas mee te leveren omdat daardoor het speelkleed duurder zou worden en niet iedereen prijs stelt op een shopper XXL of XXXL.
Vond de levering erg lang duren en vond het onduidelijk wie zou leveren. DHL of post nl. Kon mijn order daarom niet goed volgen.
Bedankt voor jouw reactie. Wij hebben het direct nagekeken. Het pakket is uitermate snel verzonden, namelijk op de eerstvolgende (werk)dag na betaling, de 27e december. Dat post.nl (blijkbaar door de kerstdrukte op hun DC's) het pakket pas op 30/12 heeft geleverd kun je ons niet kwalijk nemen. Het kan daarnaast altijd dat wij denken dat alles duidelijk is gecommuniceerd maar dat er bij jou toch onduidelijkheid was over de wijze van verzending. Maar dan begrijpen wij niet goed waarom er geen contact met ons is gezocht, dan hadden wij je direct kunnen helpen hiermee (ipv met DHL). Wij hebben echter geen mail of telefoontje ontvangen. Wij krijgen hierdoor lage cijfers voor verzending terwijl post.nl degene is die er lang over heeft gedaan…. Als wij iets niet goed doen, steken wij graag hand in eigen boezem maar aan deze lange levertijd hebben wij part noch deel.
Pluspunten
Een deel van de bestelling werd geleverd. Daarover heb ik gebeld en er werd direct actie ondernomen. Leveringsissue is snel en adequaat opgelost. Prima communicatie!
Bedankt voor jouw feedback en mooie cijfers. Wij hebben al best veel kleuren hoezen in de collectie (12). En niet alle kleuren worden evenveel besteld. Welke kleur(en) mis jij nog en zou je er graag bij zien?
Pluspunten
Prachtige producten!!!
Verbeterpunten- Een iets specifieker bericht over tijdstip van bezorgen zou handig zijn, ivm wel of niet thuis zijn op dat moment. - Iets vaker acties - Wat mij betreft zouden de prijzen wat omlaag mogen zodat de producten voor een breder publiek beschikbaar komen. Echter, weet ik natuurlijk niet wat mogelijk is voor een goede verhouding prijs/kwaliteit.
Jammer dat de roze hoes niet beschikbaar was. Wellicht is aan te geven wanneer iets wel leverbaar is.
Bedankt voor de leuke tip over de dessins. De roze hoes zou nog gewoon binnen komen vandaar dat wij hem niet uit hadden gezet maar op tijdelijk niet voorradig. Helaas kregen wij het bericht van de leverancier dat deze kleur voorlopig niet zou arriveren. Daarna hebben wij deze kleur er ook af gehaald.
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl