Wat leuk dat je een foto erbij hebt geplaatst, dankjewel!!
Pluspunten
Goede communicatie, zeer behulpzaam. Stelt zelf dingen voor om het eindproduct te verbeteren, super
Fijn dat onze service zo gewaardeerd wordt! Daar zijn wij blij mee.
Levering. Dagdeel aangeven; dan hoef ik niet de gehele dag aanwezig te zijn.
Bedankt voor de input over de verzending. Wij hebben hier geen invloed op maar zullen het zeker doorgeven aan DHL.
Pluspunten
Zeer persoonlijk
VerbeterpuntenLevertijd, echter wordt waar mogelijk geprobeerd om aan de wensen van de klant te voldoen.
Inderdaad doen wij altijd onze uiterste best om een gewenste levertijd te halen. Het is dan fijn te lezen dat dat gewaardeerd wordt! Onze levertijd is wat langer dan normaal omdat onze producten nu eenmaal niet op de plank liggen maar vaak op bestelling gemaakt worden omdat de klant kan kiezen uit 25 kleuren of een combinatie of een tekst op het artikel kan laten borduren.
Pluspunten
Wij waren niet zeker over de weergegeven kleur van de stoeltjes. Op mailtjes heel snel antwoord gekregen. Voorstel gekregen hoe we de kleuren in het echt konden zien. Na bestelling gerekend op 10 dagen levertijd. Kwam veel sneller. Kortom, erg prettig, makkelijk en snel overleggen en ook nog eens oplossingen voorstellen.
VerbeterpuntenKleuren weergeven op een scherm is en blijft lastig. Verschilt ook nog eens scherm waar het op bekeken wordt. Ik zou ook niet weten hoe dit verbetert zou kunnen worden.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, snele reactie op mail en snelle reactie op vraag. Probleem wordt goed opgelost.
Goed te lezen dat onze klantenservice hoog gewaardeerd word. Dankjewel!
De levertijd mag wat korter, zeker als je kijkt naar wat andere webshops aanbieden.
Bedankt voor jouw tips, die nemen we zeker mee. Helaas zijn er in de nylon stof minder (leuke) printjes te krijgen. Wij hebben wel prints gehad (bijv koeieprint) maar die liep toch echt een stuk minder goed. Wel is er delfts rood en delfts blauw. Wij werken hard aan de levertijd maar omdat onze producten in 25 kleuren en soms wel in 6 maten te verkrijgen zijn, én ook nog eens gepersonaliseerd worden is de levertijd wat langer dan bij artikelen die zo op voorraad liggen. Wij hopen op begrip van de klant hiervoor.
Pluspunten
Fijne communicatue, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vaak leveren wij inderdaad heel snel. Zeker als producten bij ons op voorraad liggen, dan gaan ze dezelfde of de volgende dag nog weg!
Pluspunten
Erg snelle levering en goed contact met de klant!
Pluspunten
Fijn telefonisch contact Goede site Goede service
Bedankt voor jouw fantastische cijfers. Daar zijn wij blij mee. Graag reageren wij even op jouw opmerking: ronde boxkleden verkopen wij ook hoor. Wij maken de boxkleden eigenlijk in alle vormen die je maar wilt. Hoe handig is dat?
Pluspunten
We zijn erg tevreden. Ik heb stoeltjes besteld en had die binnen een paar dagen nodig. Kids Impulz heeft ervoor gezorgd dat ik ze op tijd binnen had. En ze zijn erg leuk en stevig van materiaal.
Fijn te vernemen dat onze klantenservice zo gewaardeerd wordt. Bedankt voor de mooie cijfers!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over mijn oranje speelkleed!
Bedankt voor de spannende suggestie. Wij kennen dit niet, maar misschien wil je ons via de mail wat nadere informatie geven over dit product?
Pluspunten
Ben top tevreden over de klant vriendelijkheid. Gewoon Super.
VerbeterpuntenGa zo door, jullie horen beslist nog van mij.
Bedankt voor de tienen en de suggestie. Bedoel je inlegkussens voor in een gewone stoel of een kinderstoel? Misschien kun je ons via de mail wat nadere informatie geven over dit product?
Pluspunten
Ik ben heel tevreden
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen via de site.
Bedankt voor de mooie cijfers en de suggestie. Dit artikel past iets minder goed in ons assortiment en er zijn al vele bedrijven die dit doen dus wij laten dit graag aan onze collega's over.
Pluspunten
Ze zijn erg betrokken bij de klant en denken goed mee.
VerbeterpuntenGeen
Dank voor de mooie beoordeling Burdey! Wij kunnen ons het contact met jou nog goed herinneren en zijn blij dat het allemaal naar wens en op tijd gelukt is met het stoeltje!
Pluspunten
speelkleed is zeer goed afgewerkt, precies de goede dikte (veilig voor vallen), heel makkelijk af te nemen en op te bergen, kan ook prima naar buiten, een must-have voor een baby onder een jaar, zeer snelle levering, zeer prettig overleg met de mensen achter de site, denken echt met je mee; mijn baby heeft er heel veel plezier van
Verbeterpuntengeen idee...
Dank voor de mooie en uitgebreide review. Dit zal andere klanten zeker helpen! Maar vooral zijn wij blij dat jouw baby er zo blij mee is want daar doen wij het allemaal voor: blije kidz!!
Pluspunten
Eerlijke communicatie over lange levertermijn
VerbeterpuntenAls het bijna onhaalbaar is om sneller te leveren, haal dan van de website dat het een optie is om te vragen of je bestelling eerder geleverd kan worden...
Wij hebben jou direct gemaild maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Jammer dat je wat teleurgesteld lijkt te zijn in onze levertijd. Wij hebben het direct nagekeken en jouw bestelling is op 23 augustus betaald en toen in productie gegaan. Jullie hebben de 19e aangegeven dat je het speelkleed op een bepaalde datum nodig had maar de betaling was toen nog niet binnen, dat was jammer want dan hadden wij het direct kunnen regelen. Het kleed is de 30e verzonden, (binnen 5 werkdagen, de kortste termijn). Door de vakantieperiode hadden wij onze naaisters helaas niet elke dag in volle bezetting aanwezig. Wij doen altijd ons best om sneller te leveren als dat nodig is maar kunnen het natuurlijk niet altijd garanderen.
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl