Pluspunten
duidelijk site en snelle levering
VerbeterpuntenDe hoge verzendkosten zijn niet meer van deze tijd. Ik was niet thuis tijdens de levering en het is zo voor de deur neer gezet. Dat vind ik ook niet kunnen maar dat ligt mogelijk niet aan het bedrijf.
Vervelend dat het pakket zo voor de deur is achter gelaten. Goed dat je het meldt! Wij hebben jouw feedback over de levering direct door gespeeld aan DHL want hier betalen wij natuurlijk ook niet voor! Zij hebben hun excuses gemaakt. Graag reageren wij ook op jouw opmerking over de verzendkosten. Wij begrijpen jouw opmerking over de verzendkosten heel goed hoor. Uiteraard moeten de verzendkosten gewoon betaald worden; veel webshops verwerken dit in hun producten. Echter als je dan 2 of meer producten bestelt, zou je feitelijk teveel betalen. Wij houden van transparantie en hebben er daarom van het begin af aan voor gekozen de prijzen van de producten zo laag mogelijk te houden en de verzendkosten dan apart te berekenen.
Dank voor de feedback, wij reageren hier graag even op. Het kleed is zo gemaakt dat een kindje er goed op kan liggen, zitten en spelen, en erop kan omvallen zonder zich al te hard te bezeren. Leren zitten en lopen gaat gepaard met vallen en opstaan, dat hoort bij het proces. Het kleed voelt daarnaast voor een dreumes veel dikker dan voor een volwassene omdat een kindje vele malen lichter is. Dikke "matjes" van schuim maken wij op bestelling, maar ook daar kan een kindje net naast vallen of naast gaan zitten en deze kleden laten zich niet gemakkelijk meenemen waardoor het eigenlijk zijn doel voorbij schiet. Onze kleden helpen om het proces van vallen en omrollen zo comfortabel en veilig mogelijk te maken maar voor wie dikker wil kan dat!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en snelle reactie op vragen.
Dank!
Pluspunten
Ik geen niet voor niks goede cijfers alles is positief aan dit bedrijf. Heb het bedrijf al aangeraden aan m'n kennissen en vrienden zou iedereen moeten doen. Is het waard
VerbeterpuntenZijn geen verbeter punten of tips ze doen het geldig
Wauw dank voor deze fijne beoordeling!
Pluspunten
snelle goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel denken voor een oplossing en zeer snel geleverd ondanks vakantietijd!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Erg tevreden product is precies wat ik nodig had. Goede communcate . Top
Fijn dat je er zo blij mee bent, en dit product konden wij uit voorraad (en dus heel snel) leveren!
Pluspunten
Zeer mooie producten. Goede service.
VerbeterpuntenLevertijd is vrij lang.
Bedankt voor jouw feedback en het prachtige cijfer van een 10, daar zijn wij trots op! Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk te leveren, maar veel producten worden op bestelling gemaakt (ivm personalisering en het enorme aantal kleuren en maten) en ook wij hebben te maken met vakantiebezetting natuurlijk :-). Mocht je een product snel nodig hebben, doen wij altijd onze uiterste best hieraan tegemoet te komen.
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze, mooie kleuren en goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe opbergtassen voor de speelkleden misschien iets goedkoper maken.
Dank voor jouw feedback. De shoppers XXL zijn goedkoper als je ze meteen mee bestelt, dat scheelt maar liefst €3,=. Helaas gaan de kosten voor materiaal en arbeid al jaren alleen maar omhoog dus wij doen onze uiterste best om de stijgingen zo min mogelijk door te voeren en onze prijzen gelijk te houden.
Pluspunten
Het product was niet overeenkomstig met onze verwachtingen, desondanks is dit volledig naar wens retour genomen en adequaat afgehandeld
Pluspunten
Hele persoonlijke benadering. Hebben gezorgd dat het fauteuiltje voor mijn zoontjes eerste verjaardag op tijd geleverd is. Hele goede service!
Dankjewel! Een peuterstoeltje met naam is het perfecte cadeau voor een eerste verjaardag. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het dan is dat het cadeau (en zeker die voor een eerste verjaardag) er tijdig is dus proberen er dan ook alles aan te doen! En meestal lukt dat dus!!
Pluspunten
Goed product - deze betreffende order is een cadeautje. Maar heb zelf al jaren de hoes voor om het voedingskussen. Ideaal!
VerbeterpuntenKan ik nu even niet bedenken
Dank voor jouw tip! De markt voor zitzakken wordt volledig beheerst door grote aanbieders die zitzakken in enkele kleuren in de winkel leggen, Bij ons kun je zelf jouw kleur uitzoeken (of 2 kleuren) en dan maken wij die voor jou. Dat is helaas wel iets duurder dan de massa productie inderdaad...
Pluspunten
Kwalitatieve producten
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Levertijd nagekomen. Goed product.
VerbeterpuntenPrijs
VerbeterpuntenGeen
Je gaat zeker jaren plezier hebben van het speelkleed. Als ze wat groter zijn onder de glijbaan, altijd mee naar strand, park of picknick, handig op een kinderfeestje of als er kleine kindjes op bezoek komen en als ze echt groter zijn op de Koningsdagmarkt :-)!
Pluspunten
Ik had 2 kortingsbonnen. Die kon ik echter niet in 1 bestelling verwerken. Ik werd daarover gemaald dat ik beter mijn bestelling in 2en kon splitsen zodat ik meer korting zou krijgen. Ze hebben mijn 1e bestelling geannuleerd en binnen een paar dagen stond het geld ook weer op.mijn rekening. En ook mijn bestellingen waren binnen een week binnen. Super service
Wij proberen altijd mee te denken met een klant of een bestelling! Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk.
Pluspunten
Een zere goede kwaliteit service
VerbeterpuntenMisschien de hoezen voor het aankleedkussen iets groter mag, het pas er net op
We nemen je tip mee! Het badstof rekt meestal nog wel wat uit en het kussen wordt na verloop wat soepeler waardoor de hoes zeker beter zal passen.
Pluspunten
Telefonisch heel goed geholpen (erg goed voor een webshop), persoonlijke benadering, meedenken, goede en snelle service!
Pluspunten
Duidelijke website en goede informatie verstrekking
VerbeterpuntenGeen
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl