Pluspunten
Mooi ambachtswerk. Goede sterke stoffen. Mooie kleuren.
VerbeterpuntenIk zag bij mijn kleed wat 'naai foutjes'. Valt niet heel erg op maar ik zie het wel.
Al onze producten zijn handgemaakt en er kan natuurlijk altijd iets mis gaan in het productieproces. Hierover kunnen klanten ons altijd contacten via de mail (bij voorkeur meteen met foto). Op basis van deze informatie hebben wij inmiddels zelf al contact gezocht met deze klant om dit nader te onderzoeken omdat wij zeer veel waarde hechten aan service!
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenLang moeten wachten op bestelling. 5 tot 10 werkdagen. Totaal 8 werkdagen met 2 weekenden moeten wachten.
Wij hebben direct e.e.a. nagekeken en contact opgenomen met deze klant. De bestelling kwam binnen op dinsdagavond 5 april om 20.34 uur is op verzonden op vrijdag 15 april. Dat is een levertijd van 8 werkdagen. Onze normale levertijd is 5-10 werkdagen, dat geven wij vooraf aan. Wij begrijpen dat je dat misschien lang vindt, maar wij maken vrijwel alles op bestelling en pakken niets zo uit de rekken. Wij hebben dus geleverd zoals wij (vooraf) hebben aangegeven. Als je als klant de bestelling sneller nodig hebt, dan doen wij daar altijd ons best voor, mits wij het natuurlijk weten. Wij zijn binnen de aangegeven levertijd gebleven maar krijgen toch een onvoldoende, dat vinden wij jammer!
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit en heel netjes afgewerkt. Zeer flexibel/snel met de levering en goede communicatie.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn bestelling, zelfs op zondag! En een super service om ons cadeautje op tijd geleverd te krijgen!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Super kwaliteit product!!!
Wauw!!!
Pluspunten
Prima producten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heldere info op de site over de producten
Pluspunten
Ondernnomen actie nadat bleek dat een bepaalde kleur nog heel lang op zich liet wachten. Na verandering van kleur werd er snel geleverd. Prettig dat er ook snel gereageerd werd op de mail.
VerbeterpuntenMinder grote plastic zak om de verpakking en beter passende doos. Deze was erg groot voor hetgeen er in zat.
Dank voor de feedback over de verpakking. Wij verstuurden tot enkele maanden geleden altijd in perfect passende plastic zakken. Helaas wil de expediteur dit niet meer aannemen. Het blijkt lastig om voor elk product een passende doos te vinden (tegen een acceptabele prijs) maar wij blijven eraan werken!
Pluspunten
Topkwaliteit babyverzorgingsproducten in felle kleuren van stevig afwasbaar nylon. Dit is volgens mij de enige plek waar je zo'n prachtig tweekleurig boxkleed op maat kan maken. En heel betaalbaar.
VerbeterpuntenDe opgegeven maten voor het boxkleed werden zonder problemen keurig en accuraat verwerkt tot het kleed dat wij wilden. Misschien dat een bevestiging hiervan (mn van de maten) nog had gekund?
Bedankt voor de mooie beoordeling. Mooie effen Stokke kussentjes voor de Tripp Trapp hebben wij ook inderdaad. Kijk maar eens op http://www.kidzimpulz.nl/zit/tripp-trapp-kussenset-met-korting/
Pluspunten
Super goede service! Alles was goed verpakt voor levering. Snelle retourservice nadat er een foutje was ontstaan. Ik heb niets anders dan lof over voor dit bedrijf. Wat een mooie spullen!
Dankjewel voor jouw mooie enthousiaste reactie! Het is toch nog echt mensenwerk bij ons, dus er kan altijd iets mis gaan, maar dan lossen wij het op!
Pluspunten
Terwijl de normale levertijd 5 tot 10 dagen is kreeg ik het bestelde artikel al binnen 5 dagen thuis gestuurd. Ik had hier een verzoek voor gedaan omdat het een cadeau betrof. Garantie konden ze niet geven maar ze zouden hun best doen. Blij verrast was ik toen het speelkleed precies op tijd werd afgeleverd. DAT NOEM IK SERVICE,
VerbeterpuntenGeen!
Daar zijn wij blij mee!
Wat kleurenstalen betreft gelijk vermelden dat het n.v.t. Is op badstof hoezen en banden e.d.
Dank voor de mooie beoordeling én de goede tip. Wij hebben dit direct aangepast op de website!
Pluspunten
Duidelijk en redelijk snel qua levering, werd aangegeven dat het 10 dagen kon duren en hadden het met 4 dagen binnen. Stof van het stoeltje met een rits zodat je deze makkelijk kunt wassen. Product zie eruit zoals aangegeven op de website. Netjes afgewerkt en borduursel is netjes.
VerbeterpuntenNvt
Dank voor de tip over de borduur. Wij zijn afhankelijk van wat er op de borduurkaarten staat maar wij nemen het zeker mee als tip!
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie.
Verbeterpuntenmomenteel geen
Pluspunten
goede duidelijke website met mooie, duidelijke foto's
Verbeterpuntenhet aankleedkussen werd bezorgd in een veel te grote doos. een verbeterpunt is het gebruik van minder verpakkingsmateriaal bij verzending
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag reageren wij even op de opmerking over de verpakking. Tot een half jaar geleden verzonden wij in precies passende zakken, dat scheelde ook enorm veel afval. Echter, vervoerders willen dit niet meer accepteren en wij kregen hoge boetes. Het is lastig om voor elk artikel een doos te vinden waar het product precies in past en ook nog kostenefficiënt te blijven. Wij werken eraan maar kunnen soms niet voorkomen dat er wat lucht overblijft in de dozen....
Pluspunten
Duidelijke afbeeldingen en beschrijvingen, heldere communicatie, overzichtelijk assortiment
VerbeterpuntenVerzendkosten aan de hoge kant en zeer ruime levertijd (doordat er 5-10 dagen gecommuniceerd staat, had ik bijna de neiging om niet te bestellen, want vond dat best lang. Tot 3 werkdagen zou ik schappelijk vinden).
Dank voor de mooie beoordeling. Wij begrijpen dat iedereen zijn artikel snel wil hebben en "gewend" is geraakt aan de levertijden van grote aanbieders die hun reeds geproduceerde producten zo uit de schappen kunnen pakken. Omdat KidZ ImpulZ zoveel kleuren, maten én personalisatie (naam borduren) aanbiedt, wordt nog zeer veel op bestelling gemaakt, en dat kost even tijd. De aangegeven levertijd is wel een maximale (om teleurstellingen te voorkomen) en wij leveren meestal sneller (zie ook de beoordelingen hier), maar liever een blij verraste klant dan een teleurgestelde klant vinden wij! Uiteraard werken wij constant aan het verkorten van onze productie termijn.
Pluspunten
Goede kwaliteit. Ziet er verzorgd uit.
VerbeterpuntenBetere representatie van de daadwerkelijke kleur op de website. Het kleed is wat lichter dan we hadden verwacht (kleur = muisgrijs). Antraciet is ook lichter dan de site doet vermoeden.
Bedankt voor de tip. Het blijft soms lastig om de juiste kleur weer te geven omdat alle beeldscherm instellingen anders zijn. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, ook van onze kant, en wij zijn hier zeker mee bezig. Het is overigens altijd mogelijk om een staaltje aan te vragen.
Pluspunten
Ongevraagd snelle levering.
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl