Pluspunten
Fantastisch product
VerbeterpuntenVindbaarheid Google
Pluspunten
Snellere levering dan verwacht
VerbeterpuntenHet product is niet echt baby vriendelijk zacht. De vulling van het kussen was niet goed verdeeld. En misschien handig om voor een dergelijk bedrag iets meer antislip op de onderkant te geven.
Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over het aankleedkussen. Het is een stoer aankleedkussen dat is gemaakt van nylon, dat is natuurlijk een heel andere stof dan bijvoorbeeld katoen. Dit aankleedkussen is het meest ideaal voor kindjes vanaf een maand of 6/8 want dan werkt het andere aankleedkussen niet goed meer omdat het kindje dan groter en zwaarder is. Ondanks hoe het misschien voor jou lijkt, liggen kindjes hier heel fijn op, want de korrels vormen zich naar het lichaam van het kindje. De stof wordt in gebruik ook altijd nog zachter. Wij adviseren voor een kleine baby er een zachte badstof hoes bij te nemen. Geen anti slip is een bewuste keuze van ons. Je kunt losse matjes zo kopen en nu kun je het kussen tweezijdig gebruiken!
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenDat de cadeau zak betaald moet worden en de verzendkosten zijn mij te hoog.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Voor grote artikelen als de onze is het lastig om een simpel inpakpapiertje te nemen, we zouden rollen vol nodig hebben en echt mooi wordt het niet, vandaar onze oranje kadozakken. Het mooie is dat deze kadozakken niet eenmalig zijn, maar duurzaam want ze zijn supergroot en je kunt ze uitstekend hergebruiken om speelgoed, tuinkussens of een slaapzak in op te bergen en dat is dan wel weer fijn toch?
Pluspunten
Eenvoudige website, veel mogelijkheden, duidelijke e-mails, mooie kado-zak
VerbeterpuntenDe overdoos was niet stevig dus stuk gegaan tijdens transport en met speciale aantekening geleverd door DHL. Gelukkig kon het fauteuiltje dat wel hebben
Dank voor de mooie cijfers! Inderdaad kan er wel eens iets mis gaan tijdens het transport (helemaal met die regen....), fijn dat je het even meldt aan ons, wij houden het in de gaten.
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling via de mail, met vraag of bestelling in keert tijdsbestek geleverd kan worden. En deze zijn ze prima nagekomen. Super die service!
VerbeterpuntenNee
Dankjewel!!
Pluspunten
Al eerder mooie opbergmanden gekocht makkelijk in onderhoud en sfeervol in het interieur, nu ook een mooie kinderfauteuil met prachtig geborduurde naam van mijn zoon! Kleur komt goed overeen zoals op de site. Contact ging erg vlot en servicegericht en levering was ook zeer snel. Kortom erg tevreden!
VerbeterpuntenGeen, wellicht uitbreiding producten.
Wij staan altijd open voor suggesties voor nieuwe producten!
Pluspunten
Ziet er keurig uit allemaal, volgende werkdag al binnen, snelle levering dus!
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de tip, bedoel je hiermee dat we de aankleedkussens van stippen plastic zouden moeten maken (of coated linen) zoals bijvoorbeeld ook ons delftsblauwe aankleedkussen?
Pluspunten
Goede materialen en duidelijke website
VerbeterpuntenIk kreeg in eerste instantie een tracking code met een link van DHL om het pakketje te volgen terwijl het pakketje met post nl werd verzonden. Dit was enigszins verwarrend.
Bedankt voor jouw feedback Susan, wij hebben naar aanleiding hiervan onze bevestigingsmail inzake de verzending aangepast en daarmee duidelijker gemaakt met welk bedrijf het pakketje verzonden wordt.
Pluspunten
Super service en zeer snelle bezorging, duidelijke vermelding dat bij spoed van de bezorging je even een mailtje moest sturen, gedaan en direct adequate reactie en inderdaad bestelling ruim op tijd in huis. Kortom helemaal tevreden.
VerbeterpuntenNazorg en Garantie (nog) niet van toepassing dus geen commentaar.
Pluspunten
Snelle communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenBekleding stoeltje (vlinders) was erg gekreukeld en had vouwstrepen. Tip: voor het bekleden stof strijken !
Bedankt voor de tip. De kreukels trekken er gelukkig meestal heel snel weer uit. Het voetenbankje vinden wij een leuke maar wel een risicovolle tip, met het oog op uitglijden. Onze ervaring leert dat de kids zo snel groeien en zo snel aan het stoeltje wennen dat het al snel vanzelf zal gaan om erin te gaan zitten.
Pluspunten
Mooie frisse goede producten!
VerbeterpuntenGa zo door.
Dankjewel voor de positieve en aanmoedigende berichten!
Pluspunten
Ruime keus, zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Prettige communicatie en oog voor service. De levertijd werd ruimschoots gehaald doordat Kidz Impulz de schouders eronder gooide. Bravo
VerbeterpunteniDeal betaling mogelijk maken; bankoverschrijvingen zijn achterhaald. De webshop herinrichten, waaronder de klantbeleving direct ervaren wordt
Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Graag komen wij even terug op jouw opmerking over de betalingsmogelijkheden. Wij bieden juist alle vormen van betaling aan, van Ideal, tot Paypal, van credit card en rembours tot vooruitbetaling per bank. Doordat je niet direct betaald had na het plaatsen van de order en jouw mails in de spambox terecht kwamen, heeft het allemaal wat langer geduurd. Uiteindelijk heb je via een door ons aangemaakte betaallink toch met Ideal kunnen betalen en is het gelukkig goed gekomen. Misschien een goede suggestie voor ons om die mogelijkheid er in de herinnering bij te zetten. Bedankt!
Pluspunten
Mooi product (dubbelzijdig boxkleed op maat). Per email goed op de hoogte hoe lang levering ong zou duren.
VerbeterpuntenNvt
Mooie beoordeling, bedankt!!
Mooi cijfer, dankjewel!
Pluspunten
Mooi product, het buitenkleed
Pluspunten
snel, persoonlijk en correct.
Wauw, een 10 op alle fronten, daar zijn wij blij mee!
Pluspunten
Snelle levering en goed contact
Wat een leuke suggestie, kun je ons misschien iets meer vertellen over jouw idee? Bedoel je prints voor de kussentjes van de kinderfauteuils of bedoel je dessins voor de zitzakken? Wij horen het graag!
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl