Dankjewel!
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
Pluspunten
Communicatie. Erg prettig dat je kunt aangeven voor welke datum je het product wilt ontvangen. Ook keurig geleverd voor die tijd.
Ondanks onze wat langere levertijd (omdat veel van onze producten nu eenmaal op bestelling gemaakt worden) doen wij inderdaad altijd onze uiterste best als een bestelling er tijdig moet zijn om tijdig te leveren. Fijn te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt!
Super vriendelijke communicatie en perfecte service!
Pluspunten
Een onderdeel van mijn bestellen liet wat langer op zich wachten, maar ze bleven in contact en uiteindelijk is het gelukt zoals besteld was
Verbeterpunten-
Pluspunten
fantastisch leuk!
Top beoordeling, dankejwel!
Pluspunten
Goede service snel antwoord bij vragen via de mail
Pluspunten
Goede snelle levering. Top
Pluspunten
Goede communicatie na een klacht die wij gemeld hebben op pakjesavond. Voor beide partijen tot een goede oplossing gekomen naar mijn mening. Perfect kleed, waarvoor wij het nodig hebben (groot & dik, voor op een tegelvloer).
Dankjewel voor jouw positieve reactie Saskia! Wij zijn ook blij dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Pluspunten
Goede kwaliteit!
VerbeterpuntenHet verzenden ging heel snel, maar kan altijd nog iets sneller..:)
Pluspunten
super snelle bezorging
Ik had graag een bevestigings mail gehad mbt of de kleur leverbaar was of niet..Nu heb ik afgewacht, is allemaal prima gegaan maar daar zou ik anders de dag dat ik de mail ontvangen heb van verzending, over gebeld hebben.
Even voor alle duidelijkheid, het ging hier om zeer laag geprijsde aankleedkussens waar er van elk item maar eentje was, want normaal zijn alle kleuren leverbaar. In de tekst hadden wij duidelijk aangegeven dat wij contact op zouden nemen als de kleur er NIET meer was, dus geen nieuws wat goed nieuws. Natuurlijk staat het klanten altijd vrij om het aan ons te vragen als zij hierover in onzekerheid verkeren maar in dit geval hebben wij hierover geen bericht ontvangen.
Pluspunten
Ik vond dat de communicatie goed en snel ging.
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
Prima communicatie over langere levertijd
VerbeterpuntenAankoop (seat 'n sleep) niet comfortabel. Stond op punt om terug te sturen maar inmiddels had dochter 'm al geadopteerd als speelkussen...
De seat n sleep is een fantastisch alternatief voor de zitzak met vele malen meer functies (stoel, matras en poef) dan een zitzak en die daarnaast ook nog eens veel midner ruimte in neemt. Het feit dat je erop kunt slapen is een mooi bijkomend voordeel voor kleine logeetjes, maar je kunt het comfort van een seat n sleep ongeveer vergelijken met een luchtbed inderdaad. Voor een nachtje en voor een kindje wordt het over het algemeen als goed ervaren, maar daar kunnen de meningen natuurlijk over verschillen dus heel goed dat je dit aangeeft.
Pluspunten
Super snelle levering, zelfs al voor 5 december binnen terwijl de vraag 15 december was , top !
Verbeterpuntennee
Dankjewel! Wij doen onze uiterste best om altijd zo snel mogelijk te leveren!
Pluspunten
Prettige communicatie, persoonlijk en betrokken
VerbeterpuntenIk vind de stof van de gymtassen wat dun.. Verder prima!
Bedankt voor de feedback en de mooie cijfers. De tasjes zijn zo gemaakt dat ze lekker snel drogen als ze nat worden. De levering was nog ruim binnen de op de website aangegeven maximale 10 werkdagen (de bestelling is 7 dagen later verzonden) maar door de Sinterklaas drukte misschien wat langer dan normaal:-).
Pluspunten
Persoonlijk contact
VerbeterpuntenTot nu toe tevreden over product en levering daarvan
Pluspunten
Snelle levering ondanks mijn late bestelling!
Verbeterpunten(Mobiele) site klopte niet qua levertijden maar is gecommuniceerd naar ze en zouden er wat mee gaan doen!
Pluspunten
Vriendelijke en efficiënte communicatie. Snelle levering. Er ontbraken weliswaar twee items maar die werden op al even snelle wijze nageleverd.
Pluspunten
Snelle levering. Op het eerste gezicht is de kwaliteit van het product goed. Fijn dat je hoezen apart kunt bestellen mocht dat nodig zijn.
VerbeterpuntenEigenlijk geen, ik ben tevreden.Misschien wat meer verschillende lettertypen of bedrukken met foto in de toekomst?
Pluspunten
Mooie producten en een snelle levering!
Pluspunten
service goed en erg klantvriendelijk. Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestelde. Ik bestelde een afgeprijsd stoeltje vw fout borduursel. Ik kreeg per omgaande bericht of ik realiseerde dat dit borduursel aanwezig was. Dat heb ik erg gewaardeerd.
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl