Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking kan beter, was kapot tijdens levering
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle reacties
Verbeterpuntensnellere levering
Pluspunten
Geeft goed 1 stijl weer
VerbeterpuntenAanbieden in winkels
Pluspunten
Mijn bestelling was fout gegaan . Ze hebben netjes met mij contact gehad super
Pluspunten
Snelle levering en mooie cadeauzak. Producten zijn kwalitatief hoog en zoals je ze ziet op de website
Pluspunten
Het lukte niet met mijn bestelling, had een mail gestuurd en kreeg snel een reactie met oplossing, top!
VerbeterpuntenGeen, alles wordt duidelijk aangegeven. Ook als je bestelling verzonden wordt.
Pluspunten
Prettig bedrijf, in het verleden regelmatig besteld gezien de goede kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenDeze order vond ik van veel mindere kwaliteit. De prijs was er ook wel naar (stukken goedkoper dan andere producten), maar ik vind dat men een naam hoog te houden heeft. Jammer!
Pluspunten
Op maat maken mogelijk Goede communicatie Snelle levering
Pluspunten
- Snelle communicatie - Goede service (extra service) - Snelle levering - Uniek idee - Wauw effect
Verbeterpunten- Ik heb geen idee wat er over garantie en nazorg van toepassing is op het product dat ik heb gekocht. - Ik heb de stoel zelf nog even gestreken voordat ik het cadeau heb gegeven.
Bedankt voor deze mooie beoordeling,. De voorwaarden voor de garantie staan op onze website vermeld, en je kunt altijd bij ons terecht bij een probleem tot een jaar na aankoop!
Pluspunten
De producten zijn erg goed. Mooie materialen die lang goed blijven. Het bedrijf levert super snel. De communicatie is heel erg goed en ze doen echt hun best voor je. Echt superfijn!
Wauw, hier zijn wij heel erg blij mee!!!
Pluspunten
Goeie communicatie. Reageren snel op vragen. En zijn duidelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle en duidelijke communicatie goed materiaal
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Ik had meegedaan met bieden via Facebook, daarna zo leuk contact gehad. Vragen werden direct beantwoordt en de levering was supersnel. Nu erg veel plezier van het nieuwe aankleedkussen.
Dit jaar is er elke week een Facebookveiling van een KidZ ImpulZ product waarop geboden mag worden. Zo kwamen al heel wat klanten aan een prachtig product voor een lage prijs!
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie. Goede verpakking.
VerbeterpuntenEr zat een productiefout in het speeldeken aan 1 kant, namelijk een plek van zo'n 8cm kleurverschil.
Pluspunten
Prima communicatie!
dankjewel!!!
Pluspunten
Snelle levering! Stoeltjes gaan lang mee, mijn oudste is nu 8 en zit nog op haar stoeltje!!
Bedankt voor de mooie cijfers! Inderdaad zijn onze producten extreem duurzaam en gaan ze superlang mee en dat is fijn want je hebt al kosten genoeg met kleine kinderen!
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit van de stoel.
Pluspunten
Kwaliteit staat voorop
Dankjewel voor de mooie cijfers. Wij kunnen bijna alles op maat maken omdat we lokaal produceren, dus ook een stoelverhoger annex eetstoelkussen zou voor ons geen probleem zijn. Alleen is elke stoel natuurlijk anders. Neem hiervoor contact op met ons via de mail en dan kijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen.
Pluspunten
Dat de informatie verstreking van het product heel goed is verlopen.
Inderdaad was de levertijd bij deze klant iets langer dan normaal, dus wij begrijpen het cijfer voor de snelheid/levertijd.
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl