Pluspunten
Snelle levering Veel keuze uit producten qua kleur en afmetingen
VerbeterpuntenVerzendkosten verlagen.
Pluspunten
Kwalitatieve producten
Pluspunten
goed product
Verbeterpunteneen te lange levertijd. Levering is wel volgens prognose, maar te lang om bijvoorbeeld een product cadeau te doen. Het aankopen van een cadeau doe ik (en ik denk de meeste) hooguit een aantal dagen van tevoren.
Dankjewel voor de mooie cijfers en de positieve feedback. Uiteraard streven wij steeds verder naar een zo kort mogelijke levertijd. Veel van onze artikelen worden op maat of op bestelling gemaakt, en gepersonaliseerd, hierdoor kunnen wij de artikelen niet zomaar "uit het schap trekken" en inpakken. Als het nodig is (bijvoorbeeld ivm een cadeau) proberen wij de klant altijd tegemoet te komen (mits wij het weten) en wat sneller te leveren.
Pluspunten
Duidelijke info, veel keus
VerbeterpuntenMeer lettertypes zou leuk zijn. Geen probleem met levertijd, maar tegenwoordig klinkt 10 werkdagen heel lang! Mensen verwachten dat niet m
Uiteraard streven wij steeds verder naar een zo kort mogelijke levertijd. Veel van onze artikelen worden op maat of op bestelling gemaakt, en gepersonaliseerd, hierdoor kunnen wij de artikelen niet zomaar "uit het schap trekken" en inpakken. Wij communiceren onze levertijd wel duidelijk op de website. Als het nodig is (bijvoorbeeld ivm een cadeau) proberen wij de klant altijd tegemoet te komen (mits wij het weten) en wat sneller te leveren.
Pluspunten
vriendelijke mensen. Denken mee met je. En leuke dingentjes.
VerbeterpuntenNvt
Dankjewel voor de complimenten!
Er ontbrak een deel v d bestelling waar ik nog steeds op wacht
Inderdaad was onze productie unit vergeten de cadeauverpakking toe te voegen, niet goed natuurlijk en wij bieden daarvoor onze excuses aan. Helaas gaat er ook bij ons in de vakantietijd en met vakantie krachten wel eens wat mis….. Op vrijdag 24/7 is het aan ons doorgegeven dat de cadeauverpakking ontbrak en deze is zo snel als mogelijk was, namelijk op maandag 27/7 verstuurd. Gelukkig snel opgelost dus!
Pluspunten
Leuke spullen
VerbeterpuntenLevertijd?
Pluspunten
snelle service goed product
Bedankt voor de mooie beoordeling en de goede tip. Wij experimenteren momenteel met een soort groot elastiek wat je eromheen kunt doen. Wij zijn benieuwd of dat jou een goede optie lijkt of misschien heb je zelf een suggestie? hiervoor staan wij altijd open : [email protected]
Verbeterpunten.
Pluspunten
De mogelijkheid om staaltjes aan te vragen is fijn. De reactie daarop is zeer snel. Ze hebben hun best gedaan om het buitenspeelkleed zo snel mogelijk te leveren!
Pluspunten
Heel tevreden. Beloofde levertijd is correct nagekomen. Alles goed ingepakt, zeer tevreden over de speelmat! Is zijn geld zeker waard!
Meerdere verkooppunten zowel online als fysiek
Bedankt voor de feedback. Wij hebben in het verleden inderdaad wel fysieke verkooppunten gehad maar door het enorme aantal verschillende maten én kleuren (meer dan 25) én de mogelijkheid om de artikelen te personaliseren werkt een fysiek verkooppunt helaas niet echt gemakkelijk.....
Pluspunten
vriendelijk
Pluspunten
Makkelijke site
VerbeterpuntenBetere verpakking bij het leveren van de spullen. Stoeltje was al helemaal vies bij aflevering omdat de verpakking gescheurd was (plasticzak verpakking)
Wij wisten dit niet en lezen dit nu in de beoordelingen. Wij hebben direct contact gezocht met de klant. Mocht zoiets gebeuren adviseren wij direct contact te zoeken met ons. De reden waarom wij hebben gekozen voor deze vorm van verpakken is dat dozen op dit formaat erg duur zijn en wij dit dus moeten doorberekenen in de prijs, daarnaast is het zo dat de dozen best een belasting vormen qua afvoer voor klanten. Omdat de zending totaal niet breekbaar is, is een zak op zich een uitstekend verpakkingsmiddel, tenzij hij scheurt natuurlijk….
Pluspunten
Ik had een verkeerde levering gekregen maar kon op snelle reactie rekenen en het werd allemaal netjes opgelost en snel geleverd.
Pluspunten
Na een klacht over mijn speelkleed heb je heel netjes een nieuwe gekregen en die ziet er super uit!
VerbeterpuntenNog meer leuke veilingen op Facebook!
Dankjewel voor de complimenten. Wij gaan inderdaad deze zomer zeker door met de weekend veilingen op Facebook! Heb je al eens gekeken naar onze boxzakken? deze gebruik ik zelf ook als auto organizer voor kinderbladen en andere spulletjes.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
* snelle reactie bij vragen; * meedenkend; * sterk materiaal
Verbeterpunten---
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl