Pluspunten
Ik heb al div keren besteld bij kidz Impulz. En altijd met heel veel succes en plezier. Zulke leuke spullen voor de kidz. En kwalitatief zeer hoog. Super service en klant vriendelijke de lijnen zijn kort. En ook goede afspraken kunnen maken naar iedereen zijn wens. Zo ook dit keer voor de zaak besteld (kenteken tas) ze denken goed met je mee. En dat heb ik al een paar x ervaren zelf. Ik ben fan van ze. Ook vriendinnen fan gemaakt. Kwaliteit is super mooi producten. Ik zeg ga zo door. Met vriendelijke groet, Saskia van Vliet
Dankjewel voor deze mooie woorden!
Pluspunten
Aandacht, geduld, eerlijk, suggesties gevend, kwaliteit, snelheid van verzenden. Kortom, zeer prettig om hier een bestelling te doen.
Prachtige complimenten! Wij blozen ervan....
Pluspunten
Wat een geweldige service! De kinderfauteuil werd binnen 2 dagen geleverd. Super! Zo was de fauteuil nog mooi op tijd voor de verjaardag.
Wij proberen het altijd te regelen als een stoeltje voor een verjaardag binnen moet zijn. En meestal lukt het inderdaad! Bedankt voor jouw complimenten.
Pluspunten
Levering volgens belofte voor een bepaalde datum.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen!
Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen en goede voldoendes te geven op de verschillende onderdelen, daar zijn wij heel blij mee, wij hebben ons best gedaan jouw bestelling tijdig te verzenden. Graag reageren wij even op jouw opmerkingen over de verzendkosten. Uiteraard moeten de verzendkosten betaald worden, en veel webshops verwerken dit in hun producten, alleen als je dan 2 of meer producten besteld, zou je feitelijk te veel betalen. Wij houden van transparantie en hebben er daarom voor gekozen de prijzen van de producten zo laag mogelijk te houden en de verzendkosten dan apart te berekenen. Op deze manier betaal je nooit teveel! Wij hebben gezien dat wij overall een 6je scoren. Wij zijn heel benieuwd!
Pluspunten
Mooi stoeltje, prima stof, mooi geborduurd, levering zoals vooraf aangegeven (mijn ongeduld maakt dat het altijd sneller mag :-)), aanrader dus. Voor ons andere kindje bestellen we in de toekomst ook hier weer een stoeltje.
Bedankt voor jouw mooie woorden. Wij zien jou natuurlijk heel graag weer terug op onze website voor het volgende stoeltje! En mocht je het stoeltje voor een bepaalde tijd nodig hebben dan proberen wij daar altijd rekening mee te houden (mits wij het vooraf weten).
Geweldig! Dankjewel!
Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor een beoordeling. De levertijd was in jouw geval inderdaad iets aan de lange kant doordat er 5 mei én uiteindelijk net 2 weekeinden tussen zaten voor je de bestelling in huis had. Normaliter leveren wij echt wat sneller dan 10 werkdagen, dus hopelijk een volgende keer beter!
Pluspunten
Snelle levering en een zeer goede communicatie
Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee!
zoals hiernaast beschreven bij suggesties.
Dank voor de beoordeling, hierbij onze reactie (ook al eerder per mail verstuurd): Rits: wij begrijpen jouw punt. Wij verkopen enorm veel van deze stoeltjes en dit is eigenlijk de eerste keer dat we dat vernemen. De rits wordt aan de onderzijde gezet, omdat hij dan niet zichtbaar is, en de hoes van de stoel af kan om gewassen te worden. De rits is gemaakt van kunststof dus meestal krast dat al minder, mogelijk bedoel je het “lipje” van de rits? Kussentje: De reden dat wij het kussentje er los in leggen is tweeledig. Ten eerste vinden kinderen het erg leuk om met het kussentje te spelen en zo lijkt het een echt stoeltje. Zonder kussentje zou het stoeltje kaal zijn (mochten mensen dat toch willen dan kunnen zij het kussentje verwijderen)
Pluspunten
Mijn wens om onze speelmat snel geleverd te krijgen werd serieus genomen en alles werd in het werk gesteld om hem binnen twee dage n te leveren. En het lukte! helemaal TOP!!
Fijn dat we jou zo blij hebben kunnen maken!
Pluspunten
Snelle levering en zelfs in buitenland
VerbeterpuntenGeen
Mooie cijfers! Bedankt!
Pluspunten
Goede service en vriendelijk personeel. Snelle communicatie per mail. Helder en duidelijk.
VerbeterpuntenKleed in betere verpakking verzenden. Zit alleen maar in een plastic zak. Misschien in een doos verpakken om beschadigingen te voorkomen?
Bedankt voor de prachtige beoordeling. Graag reageren wij even op jouw goede tip. De reden dat wij in plastic verzenden is dat onze artikelen dermate groot zijn dat dozen hiervoor aanschaffen lastig is en heel duur, terwijl het niet echt noodzakelijk is omdat de producten zeer licht zijn en onze dubbele verpakking meestal ruim voldoende is. Op deze manier proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden. Mocht je een beschadiging zien op de verpakking en het product, dat horen wij het altijd graag per omgaande.
Pluspunten
Duidelijke uitleg omtrent vragen over bestelling.
VerbeterpuntenGa zo door
Dat gaan we zeker doen met zulke fijne beoordelingen! Dankjewel!
Pluspunten
alles pico bello: fully delivered expectations
Bedankt voor de suggestie. in het verleden hadden wij steigerhouten stoeltjes in de collectie voor buiten, maar dat liep helaas niet zo goed.
Pluspunten
Ik had eerst een andere kleur besteld, maar die beviel niet. Gelijk contact opgenomen en terug gestuurd. Binnen een week had ik het speelkleed met de juiste kleur in huis en het retourneren ging erg snel, wat erg prettig is. Ben erg positief over hoe jullie met jullie klanten omgaan en contact onderhouden :)
VerbeterpuntenVermeld duidelijk op de site dat het mogelijk is om kleurstaven aan te vragen, wat overigens goede service is waar ik gebruik van had gemaakt als ik dit had geweten ;)
Dankjewel voor deze mooie complimenten. Op de site staat (pagina klantenservice) de mogelijkheid voor kleurstalen wel vermeld, wij zullen naar aanleiding van jouw opmerking nog eens kijken of we dit nog prominenter kunnen weergeven.
Ik heb laats een buitenspeelkleed besteld omdat mijn zus ook zo een had en ik vond het een super handig ding ze had er zo'n mooie opbergzak bij en ik was dus vam mening dat die er standaard bij zat. Het zou dus fijn zijn als dit met bestellen van zoiets vermeld zou worden als geheugensteuntje dan hoeven mensen niet apart nog is die tas te bestellen voor meer dan nodig is. Voor de rest super tevreden.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij dachten dat het er duidelijk bij vermeld stond dat de shoppers XXL reuze handig zijn en bij meestellen minder kosten, maar mogelijk vergissen wij ons daarin dus wij gaan er zeker weer even naar kijken of het nog duidelijker kan. Dank voor de tip[!
Pluspunten
Persoonlijke benadering en duidelijke voorwaarden
Dank voor de mooie cijfers. Wij produceren grotendeels in Nederland en kunnen dus alles maken. Wij willen jou graag helpen om iets te ontwikkelen voor jullie meisje om in te zitten, maar wij denken dat jullie het beste weten hoe je het zou willen hebben? Als je ons een mailtje stuurt met wat details en gedachtes die jullie hierover hebben, dan kunnen we jullie misschien verder helpen? [email protected]
Pluspunten
Leuke producten en een super goede persoonlijke service.
Dankjewel!
Pluspunten
Na een mail te sturen op welke datum ik het product uiterlijk moest hebben, kreeg ik meteen antwoord terug dat dat geen probleem was, terwijl de levertijd eigenlijk langer was. Ik had het product zelfs 2 dagen eerder
Wij proberen onze klanten altijd zo veel mogelijk tegemoet te komen en vinden het zelf ook reuze fijn als het dan lukt en de klant blij is! Bedankt!
Pluspunten
Goede communicatie, goed product. Fijn dat er wordt meegedacht.
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl