Pluspunten
Na lang zoeken eindelijk het perfecte cadeau gevonden, een stoeltje met naam. Het ziet er super mooi uit, je kan zien dat er zorg voor is gedragen en niet zomaar even is afgeraffeld. TOP! Hier gaat me dochter veel plezier aan beleven.
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik de levering in een doos doen ipv. een mega grote plastic zak. Dat maakt het gelijk wat professioneler.
Bedankt voor de beoordeling. Graag geven wij antwoord op jouw vraag. Om de kosten van verzending laag te houden en omdat de producten totaal niet breekbaar zijn, versturen wij in plastic zakken. Dozen op dit formaat zijn gewoon erg kostbaar en eigenlijk niet noodzakelijk, vandaar deze keuze. Voor wat betreft de figuurtjes zijn wij afhankelijk van de tekens die zich in de borduurmachine bevinden. Wel bieden wij de mogelijkheid om elk logo na te maken, maar uiteraard zijn de ontwerpkosten hiervoor wat hoger.
Pluspunten
Vooral de bezorging was zeer goed geregeld. Wij ontvingen netjes een email wanneer er geleverd zou worden. Helaas waren wij toen niet aanwezig en heb ik direct via de mail verzocht om het pakket elders af te leveren, wat tevens is gedaan en via mail werd bevestigd. Zo konden we toch heel snel genieten van ons nieuwe speelkleed.
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
twee zitzakken besteld maat m. Kreeg 1 maat m en 1 maat s. Berichtje overgestuurd naar Kidz Impulz en heel snel opgelost. Binnen een paar dagen omgeruild! Super, dank je.
Fouten worden inderdaad overal gemaakt; ook wij werken met mensen. Maar wij hechten er grote waarde aan om fouten dan ook wel zo snel mogelijk op te lossen. Wij vinden het fijn te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt! Bedankt voor de fijne beoordeling.
Pluspunten
Hele snelle en professionele reactie wanneer ik een vraag had
VerbeterpuntenDik tevreden dus weet niet zo snel iets voor verbetering
Fijn dat je onze service en professionaliteit zo waardeert!
Pluspunten
lekker groot
Verbeterpuntenik vind de 'kuil' in t midden behoorlijk diep, iets te diep. Billen van mn 2 jarige verdwijnen er een beetje in wat luieren wat moeilijker maakt. Wrsch met zo' n band minder last van maar die heb ik er niet bijgenomen. antislip laagje zou wel handig zijn, glijdt nu erg makkelijk van onze commode af.
Wij vullen de aankleedkussens altijd zo vol mogelijk, maar een enkeling vindt dat misschien niet prettig. Voor een kleinere baby kan de midden naad soms dan (tijdelijk) net iets te diep zijn. Tip 1: Wij adviseren dan om een deel van de vulling (korrels) eruit te laten lopen (vang ze op in een zak, dan kun je het kussen altijd weer navullen). Hierdoor wordt het kussen minder dik en dus ook de midden naad minder diep, waardoor het verschonen gemakkelijker gaat. Tip 2: Je kunt voor de eerste periode (kleine baby) ook een handdoekje of hydrofiele luier in de naad leggen. Wij doen bewust geen anti slip onder het aankleedkussen XXL, zodat je het kussen altijd aan 2 kanten kunt gebruiken. Losse anti slip matjes kun je er altijd onder leggen
Pluspunten
Goed bereikbaar via email. Snelle reactie. Er wordt goed meegedacht met de klant en ze doen hun best om aan de wensen van de klant tegemoet te komen (Ik had zelf een voorkeur wat betreft levertijd) Top!
Mooie waardering! Dank!
Pluspunten
Snelle levering, prettig dat contact via WhatsApp mogelijk is.
VerbeterpuntenDuidelijkere voorbeelden van de lettertypes op bijv. het stoeltje. Het zou mooi zijn als je een voorbeeld ziet van jouw naam op je gewenste product.
Wij proberen het lettertype zo goed mogelijk te laten zien op de website. Helaas is het technisch niet mogelijk om het resultaat op het stoeltje te laten zien. Op de service pagina borduren en teksten proberen wij zoveel mogelijk voorbeelden te laten zien, had je deze pagina gezien? Misschien vind je dit nog onvoldoende of mis je iets, dan horen wij het graag! http://www.kidzimpulz.nl/service/borduren/
Pluspunten
Goede kwaliteit, fijn dat de stof te wassen is.
Pluspunten
zit goed kan enkele jaren mee
Verbeterpuntenmag wat stabieler worden kantelt achterover een tip met kinderen neem geen witte stoel na een keer gebruik al vies.
Inderdaad is alle witte stof heel besmettelijk. Omdat de bankjes gemaakt zijn van kindvriendelijk schuim zijn ze heel licht, gemakkelijk te verplaatsen door de kinderen zelf en kunnen ze zich er niet aan bezeren. Dit kan soms ook wat effect hebben op de stabiliteit als kinderen er wat wild in gaan zitten en het bankje niet ergens tegenaan staat.
track en trace was niet te volgen
Wij hebben hierover samen contact gehad en het bleek dat de site weergaf dat het nummer niet correct was. Omdat het al even geleden is, konden wij niet meer traceren wat er aan de hand is geweest want inmiddels konden wij het pakket zelf wel volgen. Toch bedankt voor deze feedback!
nvt
Wij hebben contact gezocht om te vragen waarom de producten tegenvielen. Helaas hebben wij geen reactie ontvangen. Ook hebben wij de levering nagekeken: de bestelling is geplaatst op dinsdag 20/1 en is verzonden op woensdag 28/1, een levertijd van 8 dagen. Wij geven op onze website én in de bevestiging aan dat onze levertijd 5-10 werkdagen is, daar zijn wij transparant in en daar zijn wij ook binnen gebleven. Daarom begrijpen wij de onvoldoende niet zo goed en hebben wij ook hierover navraag gedaan, maar geen reactie ontvangen.
Wij hebben hierover contact gehad met de klant. Normaliter was dit pakketje er heel snel geweest maar wij hadden helaas pech…. De bestelling was op 26/1 in de avond geplaatst en is op 30/1 al verzonden, dat is een levertijd van 5 werkdagen (want hij zou normaliter op 2/2 zijn afgeleverd). Helaas is de sticker van het pakket af gegaan waardoor het pakket retour bij ons kwam. Wij hebben het pakket toen direct opnieuw via post.nl verzonden, zodat het er de volgende dag zou zijn maar hierdoor heeft het pakket inderdaad vertraging opgelopen, waarvoor onze excuses.
VerbeterpuntenBezorgen kan wat sneller
Keuze bies bij bestellen website laten opgeven.
Heel goede tip! Wij zouden dit zelf ook graag willen maar zoeken nog naar een goede methode om it te integreren op de website.
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenNiks
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl