Pluspunten

Kussen heeft een prachtige kleur en is mooi groot. Levering was sneller dat de aangegeven tijd.

Beetje jammer dat de enige bezorgoptie met DPD is en dat diezelfde DPD het nodig vond om ons pakket eruit te trekken voor controle, wat betekende dat ik een opengescheurde verpakking kreeg, waardoor het kussen onbeschermd is vervoerd. Gelukkig was er niks mis met het kussen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke reactie op vragen. Mogelijkheid tot bestellen van kleurstalen (werden ook zeer snel toegestuurd). Mooie speelmat die gemakkelijk te onderhouden is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super mooi en lekker zacht sppelkleed!

• Snelheid/Levertijd

Levering in België: niet zo vlot als beloofd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de levertijd en de status van je bestelling. Product is van zeer goede kwaliteit en ziet er uit alsof het met zorg is gemaakt en heel lang mee gaat! Ook vind ik het zeer fijn dat ik een track trace code van mijn bestelling ontving, zodat ik het pakket kon volgen en wist wanneer het bezorgd zou worden!

Bestelling versturen met de pakketservice van PostNL. Pakketje werd vrijdag verstuurd, en met PostNL zou het zaterdag al binnen zijn geweest, maar DPD bezorgd alleen op weekdagen en daardoor ontving ik het pas op maandag.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Makkelijk te onderhouden materiaal, Fijne afmeting. Makkelijk op te bergen en mee te nemen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

ideaal navulling

jammer dat je jullie spullen alleen bij jullie kan verkrijgen, dus verzendkosten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

mooi functioneel product wat doet wat het beloofd. kussen is lekker groot, verschonen gaat gemakkelijk doordat het kind zich niet zo snel op zijn buik kan draaien.

Ik vond de levertijd aan de lange kant. Zeker gezien de gemiddelde prijs én verzend kosten die je betaald.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Sneller bezorgd dan werd aangegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en goed contact met klantenservice

De box speelzak was wit met groene buitenkant. Jullie hebben wit plakband gebruikt en dat is niet nooie. Als de plakband dezelfde kleur is als de buitenkant soort het dan veel minder.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, bereikbaarheid, ook s'avonds laat (mail).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Formaat, fijn dat het aankleedkussen groot is en het materiaal goed schoon te maken, band zorgt voor net iets warmte bij blote billen.

De 'put' in het midden is niet praktisch. Ik las al commentaren van ouders van babies en ik kan me voorstellen dat een baby er idd in verdwijnt waardoor verschonen lastig is. Mijn dochter van 2,5 jr is al groter maar heeft een beperking waardoor ze niet kan staan en minder stabiel zit. Dan zorgt de put ervoor dat ze helaas nog minder makkelijk kan zitten als op een normaal verschoningskussen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

had kleur van naam vergeten door te geven, werd snel en goed geregeld, nog hartelijk dank, en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Meedenken met de klant! En oplossingsgericht, super!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Comfortabel voor pasgeboren baby van 3000g; kan ook als extra slaapplekje als wieg niet makkelijk te verplaatsen is (heel licht)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

overzichtelijke site positieve service

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede levering, mooi product, goede service en goede kwaliteit.

Kleur viel wat tegen, leek op de comouter groener dan dat het in werkelijkheid was.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Klantvriendelijk en klantgericht!

geen

Wielingenstraat 117

1441 ZN Purmerend

+31 35 205 5024

Over KidZ ImpulZ

KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl