Pluspunten
Snelle respons op vragen en zeer behulpzaam met levering.
Dankjewel voor deze mooie beoordeling en jouw suggestie. Wij maken al jaren boxkleden op maar voor elke box, in 1 of 2 kleuren. Kijk maar eens op deze link : http://www.kidzimpulz.nl/lig/boxkleed/ Ook verkopen wij bijpassende boxzakken, eventueel met naam!
Pluspunten
Een grote hoeveelheid. Goed verpakt.
VerbeterpuntenHet is bijna onmogelijk om bij te vullen zonder de huiskamer te laten veranderen in een winters sneeuwlandschap.
Bedankt voor de beoordeling. Inderdaad is navullen een "crime" omdat de korrels statisch zijn. Op onze onderhoudspagina adviseren wij daarom om dit bij windstil weer buiten te doen en de mond van de zak helemaal in de rits van aankleedkussen of zitzak te laten verdwijnen. We hopen toch dat het naar tevredenheid gelukt is?
Pluspunten
Mijn gewonnen product was zeer snel binnen
Prachtige cijfers, waarvoor dank!
Fijn dat de band goed bevalt!
Pluspunten
Duidelijke en gemakkelijke website, product is precies zoals werd omschreven. Ik kom hier zeker terug om te shoppen!
We zien je graag terug Vanessa, misschien voor een hoes, band of navulling voor jouw Aankleedkussen of misschien voor een speelkleed of zitzak.
Pluspunten
Mooie en duidelijke website/webshop Snelle levering Goede kwaliteit en mooi product
Dankjewel Daisy. Voor buitenkussens kunnen wij jou altijd doorverwijzen!
De stof even te strijken voor dat het over het stoeltje gaat !! Ongestreken staat erg armoedig voor zo'n leuke fauteuil !!
Dank voor de beoordeling. Wij gebruiken katoen voor onze stoeltjes omdat dat mooi is en goed plooit. Het enige nadeel is inderdaad de kreuk en strijken werkt soms zelfs averechts. Omdat de stof er strak omheen gaat, is de kreuk er meestal na een paar dagen tot een week weer uit.
De naam is wel klein in verhouding met de stoel. Wellicht meer kijken naar verhoudingen.
De borduurmachine heeft een bepaald formaat van borduren, wij vermelden dit ook op de website. Daarnaast vinden wij het zelf wel mooi als de naam of tekst er niet te schreeuwerig op staat, maar natuurlijk kan dat voor iedereen anders zijn. Wij proberen middels foto's een zo goed mogelijk beeld te geven van de werkelijkheid.
Pluspunten
Mooie kleur Degelijk
Pluspunten
Goede klantendienst! Er was een item te kort in de levering dat onmiddellijk is nabezorgd. Mooie materialen!
Dank voor de mooie beoordeling! Daar doen we het allemaal voor :-)!
Pluspunten
Duidelijk en snelle service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooi verzorgingskussen
VerbeterpuntenDe levertijd is nogal aan de lange kant.
Bedankt voor jouw beoordeling en suggestie. Wij kunnen de verschoningsmatjes heel goed maken maar de ervaring leert dat mensen er maar weinig geld voor over hebben. Wat zou het matje voor jou mogen kosten (uitgevoerd in sterk nylon en dus niet in het plastic wat nu vaak wordt meegeleverd met de tassen)? Wij zijn benieuwd naar jouw reactie.
Pluspunten
Er wordt erg netjes met de klant gecommuniceerd waarbij de klant serieus genomen wordt. Er wordt goed meegemaakt en gekeken naar wat past bij de klant en hoe een probleem kan worden opgelost. Erg vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenSnellere levertijd is fijn maar geen pre. Wij hadden schimmelvlekken op ons binnenkleed en daarom het onderdeel kwaliteit dat mogelijk verbetert kan worden.
Fijn te horen dat onze communicatie goed is. Schimmelvlekken op elk artikel zijn altijd heel vervelend. Vooral omdat ze er bijna niet uit te krijgen zijn. Leg daarom je kleed nooit vochtig weg (of in een vochtige ruimte) want de schimmel ligt altijd op de loer...
Pluspunten
Mooie producten. Goede kwaliteit!
Pluspunten
Mooi bankje, stevig en mooie stof
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Wij doen er alles aan om onze levertijd te versnellen, maar omdat het artikel wat jij bestelde speciaal voor jou gemaakt wordt, kost het soms toch even iets meer tijd, maar we werken er zeker aan!! Dank voor de tip.
Pluspunten
Goed produkt
VerbeterpuntenAfhaalpunt
Omdat onze producten nogal volumineus zijn, denken wij dat onze klanten het artikel het liefst thuis bezorgd krijgen, maar het is zeker de moeite waard om over na te denken, bedankt!
Pluspunten
Snelle levering die je erg goed kan volgen! Goede kwaliteit van de materialen. Leren kennen via iemand anders die er erg tevreden van is.
VerbeterpuntenDe mat mag iets dikker zijn, ligt nu dubbel en dat is ideaal.
Graag geven wij wat meer informatie over de achtergrond van het speelkleed en buitenspeelkleed.Toen wij het kleed ontwikkelden vonden wij het heel belangrijk dat het kleed handzaam zou zijn en makkelijk opgeborgen of mee genomen zou kunnen worden. Daarom zijn onze kleden niet gevuld met (veel dikker en zwaar) schuim maar met vlies. Hierdoor is het kleed opvouwbaar en dus gemakkelijk hanteerbaar.
Pluspunten
binnen aangegeven tijd geleverd mooie kleuren
Verbeterpuntengb
Pluspunten
snelle levertijd en een mooi speelkleed.
Pluspunten
Klantvriendelijk, meedenken met de klant, snel met antwoorden. mooie producten, kwalitatief goed. En product werd een stuk sneller geleverd dan verwacht
Pluspunten
Snelle levering, prachtig product afgeleverd
Goede suggestie, misschien was het bij jou niet bekend dat vrijwel al onze producten gepersonaliseerd kunnen worden? Op vrijwel onze hele collectie kan een naam of leuke tekst op worden geborduurd!
Wielingenstraat 117
1441 ZN Purmerend
KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl