Enorm tevreden van mijn aankoop en de service

Super service

Ik had de kinderfauteuil besteld maar ik had prongeluk alleen de hoes besteld ipv de fauteuil. Maar daar kreeg ik gelijk bericht over en de service was zo snel en vriendelijk wat ik erg fijn ervaren heb. Dankjulliewel.

Prima levering

Ik dacht wat fijn dat er een 90cm aankleedkussen is! Maar had me een beetje vergist dit lijkt net een zitzak, veel te groot lomp dik ding wat niet handig is als aankleedkussen iig.. mn dochter ligt er prima op daar gaat t niet om maar om dan nog eens een luier op te verschonen is niet handig ook vanwege het rare “kuiltje” wat erin zit... we hebben er geprobeerd vulling uit te halen voorzichtig maar alsnog hele huis onder de statische plastic balletjes...

• Snelheid/Levertijd

Goede service en snelle levering

Levering zou 3 tot 5 werkdagen duren. Gevraagd of 't eerder kon. En idd 3 werkdag was 't artikel in huis. Zo fijn

Mooi kussen

Mooi kussen, snelle levering, goede service. Niet goedkoop maar de rest maakt een hoop goed!

• Snelheid/Levertijd

kreeg zelfs een mailtje of ik het wel goed besteld had. Bleek dus van mijn kant fout te zijn. Echt heel netjes.

• Snelheid/Levertijd

Super leuk cadeau voor mijn zoontje die binnenkort 1 word! Ook nog met z'n naam er op.

Het stoeltje heeft een leuke originele legerprint en de naam van mijn zoontje is er heel netjes opgezet. Al met al heel tevreden over en kan niet wachten om hem het te geven!

Zeer klantvriendelijk

ik heb het contact als zeer klantvriendelijk ervaren. ik heb een mooi aankleedkussen besteld en vooraf staaltjes ontvangen om goede verwachting te hebben. ik vind het kussen wel iets hard, maar ook hier kreeg ik prima tips bij en ik hoop over een paar weken het uit te gaan proberen met mijn eerste kleinkind. Top service, dat zie je niet veel meer!

geweldig kleed

mooi sterk makkelijk schoon temaken

top

snelle service prachtig sofa v kleinkind met naam

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende ervaring bij levering en communicatie

Product voldoet aan verwachting en service verlening is uitstekend. Communicatie m.b.t. levering is zeer goed bedrijf doet wat het belooft.

Prima aankleedkussen

Erg prettig Aankleedkussen. Mijn dochter heeft het best moeilijk nu om van het kussen te schuiven. Ook is het kussen vrij hoog wat mij ten goede komt!

Super goede service!

Mijn zoontje had zijn derde aankleedkussen kapot getrapt en ik mailde hen met de vraag of er misschien iets van versnelling in de levertijd van hun aankleedkussen kon. Nou, dat kon. In slechts enkele dagen lag er al een mooie aankleedkussen bij ons op de commode. Stevig, makkelijk te reinigen en het geeft ook nog eens geborgenheid. Ze mailden, hielden contact en waren open in hun communicatie zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik ben super blij en zeer tevreden met zowel de service als hun product.

Super goed

Mooie gedaan

• Snelheid/Levertijd

Topproducten met uitmuntende service!

Een xl Aankleedkussen gekocht drie dagen voor kerst. Dezelfde dag werd gevraagd of het een kerstcadeau was omdat ze er dan alles aan willen doen om het voor kerst te produceren en bezorgd te krijgen. Twee dagen voor kerst werd ik door een onbewuste opmerking van mijn kant door Kidz Impulz erop geattendeerd dat ik een standaard maat aankleedkussen had besteld en of dit dan wel klopte? Geweldig meegedacht en mijn foutje werd nog gauw op de valreep rechtgezet. Xl Aankleedkussen werd vervolgens op 24 december bezorgd!

Kid armchair

Nice kids armchair

Goed bedrijf

We hadden een bankje besteld die we voor kerst geleverd wilde hebben (iedergeval proberen) We hebben het bankje mooi optijd binnen gehad. Het kan onze fout zijn, maar we hadden het bankje anders verwacht. We hadden de diepte meer verwacht en het gewicht van het gehele bankje. Super goed geholpen met het retour zenden. Door drukte van post NL is het nog even zoeken waar het bankje nu is, maar ook nu worden we goed geholpen. Super klantgericht en vriendelijk. Ondanks we het bankje terug hebben gestuurd zag het er wel goed uit! Alleen hadden wij een andere verwachting.

Heel fijn!

Wat een super fijn aankleedkussen! Onze dochter ligt er veel rustiger op en kan niet meer (makkelijk) draaien, ideaal! Ook hele fijne service en snel geleverd!

super

fijne en nette levering

Heel leuk zeteltje!

Heel leuk zeteltje van goede kwaliteit snel en zonder problemen geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Enig aankleedkussen met mooi gestikte naam

Tof aankleedkussen van mooie kwaliteit. Ik gebruik het ook als loungekussen voor de tv. Sepp vindt het enig om er op te liggen!

Beste attribuut voor kids

Ideaal kleed voor buiten in alle omstandigheden, en niet alleen voor kinderen...!

• Snelheid/Levertijd

een schitterende ervaring, schitterend product en persoonlijk contact!

eerste levering was niet volledig. Maar op de kortste tijd was alles rechtgezet! Heel persoonlijk en vriendelijk contact! Ik zou het iedereen aanraden! (heb ik trouwens al gedaan :))

Goede communicatie, snelle levering

• Kwaliteit N.v.t.

Leuke, mooie kinderbank

Al eerder een kinderfauteuil gekocht en heel tevreden over.

• Communicatie N.v.t.

Wielingenstraat 117

1441 ZN Purmerend

+31 35 205 5024

info@kidzimpulz.nl

Over KidZ ImpulZ

KidZ ImpulZ maakt al jaren de handigste artikelen voor baby's, dreumesen en peuters. HANDMADE IN HOLLAND, ontwikkeld vanuit eigen ervaring met baby's en peuters. Wij ontwierpen de grote zachte én opvouwbare speelkleden en voegden hier later de buitenspeelkleden aan toe. Een nieuwe generatie XXL aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels voor optimaal ligcomfort én 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen komt ook van onze eigen hand. En door het gebruik van nylon zijn onze producten zeer DUURZAAM omdat ze zo lang mee gaan en navulbaar zijn. Kies de kleur die bij jou past want alle artikelen zijn verkrijgbaar in 15 tot 25 kleuren! Tot ziens op www.kidzimpulz.nl