Filters

10

Makkelijk

Leuke kaarten en erg makkelijk

 • Aanbevelen? Ja
1

SUPER SLECHT

De bestelling bij Greetz wordt niet op de afgesproken dag geleverd Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en de chat is geautomatiseerde rotzooi! Dat was 1 keer maar nooit weer!

 • Aanbevelen? Nee
9

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
1

Super slechte klantenservice

Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op de chat krijg je geen reactie. Verschillende pogingen gewaagd. Het enige wat telt is nieuwe orders schrijven en cashen. Aftersales is super slecht!!

 • Aanbevelen? Nee
4

Nieuwe website & editor stap achteruit

Ik was een tevreden klant van Greetz die de site regelmatig gebruikte om zakelijk en privé kaartjes te bestellen; soms met een cadeau erbij. Cadeautjes kwamen niet altijd niet aan; dat werd dan via de klantenservice opgelost. Een groot pluspunt waren de vele creatieve mogelijkheden om een kaartje te maken; de mogelijkheid om een eerder verstuurde kaart nogmaals te versturen en het STAMPZ programma. Dat alles is met de nieuwe website verleden tijd; de editor heeft nog maar de helft van de mogelijkheden; oude bestellingen kunnen niet worden bekeken en het STAMPZ programma is beeïndigd. Dit lijkt me niet de juiste weg voor een tot voor kort uitstekende dienst als Greetz; ik hoop dat ze dit tijdig inzien en op hun schreden terugkeren.

 • Aanbevelen? Nee
2

Geen bezorging van bloemen op de afgesproken dag

Bloemen zijn niet bezorgd op de afgesproken zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Dan wil je verhaal halen maar niemand aanwezig na 18.00 uur. Dus dat wordt maandag (zijn ontvangers niet meer ziek of jarig) Dit slaat nergens op als je op zaterdag niet kan bezorgen zet het dan niet als optie op de site

 • Aanbevelen? Nee
2

Drama

Drama! Twee dgn geleden ballonnen en kaart besteld voor jarige. Gister mail gekregen met daarom de bezorgtijd tussen 10-15 uur. 17.30 nog niets bezorgd. Greetz en Packs niet telefonisch te bereiken. Je wordt doorgeschakeld met chat service waar je vervolgens eindeloos moet wachten en wanneer je aan de beurt bent afgescheept wordt met het standaard antwoord dat er tot 20,00 bezorgd kan worden!? Waarom dan een mail met een andere bezorgtijd??? Om 19.15 wordt de tracking site in ene bijgewerkt. Zou er dan toch bezorgd zijn??? Nee hoor, ‘ wegens een calamiteit wordt het pakket morgen afgeleverd’. Jaaaaa daaaggggg!!!!!! Greetz heeft gewoon teveel orders aangenomen die niet volgens afspraak met de pakketdienst geleverd kunnen worden. Ik wil mij geld terug! Een verjaardagscadeau afgeleverd op een dag na de datum mag Greetz houden. Voor mij nooit geen Greetz meer. Waardeloos bedrijf!

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloze service

Cadeau met kaart besteld. Cadeau aangekomen, maar geen kaart dus geen afzender. Charter wordt je eruit gegooid na een half uur en mails worden niet beantwoord. Helemaal klaar met Greetz!

 • Aanbevelen? Nee
2

Dubbel betaald, kaart te laat, geen antwoord

Klaar met greetz

 • Aanbevelen? Nee
2

Bestel geen condoleance kaarten!

De condoleance kaarten van Greetz worden in een nogal ongepaste envelop verstuurd, een vrolijke envelop met de tekst ' een kaartje voor jou' Ze zijn zelf trots op hun nieuwe logo, maar ik krijg niemand aan het verstand dat dit niet gepast is voor een condoleance kaart...

 • Aanbevelen? Nee
4

Wederom weer niet geleverd

Al 2e keer, is dus niet de laatste keer, dat er weer niet bezorgt wordt, niemand thuis volgens de bezorger….. kan niet en deurbel video toont dit ook aan. Zeer slechte service bij klantcontact …. Moet maar weer een nieuwe afspraak maken met koerier….. Wie is hier de klant…?

 • Aanbevelen? Nee
1

Heel ongelukkig van de customer service

Na maanden ben ik erachter gekomen dat er een aantal bestellingen niet zijn geleverd. Hier moest ik per toeval achterkomen in mijn account. Geen notificatie en wel alles betaald. Daarna was er contact met 2 verschillende CS medewerkers. Van allebei kreeg ik een kortingscode. Bij allebei heb ik aangegeven dit geldelijk vergoed te willen hebben. Bij 1 kreeg ik dit, kwestie afgerond. Bij de andere heb ik inmiddels 3 keer gemaild dat de code niet werkt. Waarbij ik heb aangegeven het zat te zijn en ook een geldelijke vergoeding wil. Daarna is het namelijk klaar. In plaats daarvan krijg ik steeds een code die niet werkt (probeer niks raars te bestellen) en krijg ik vragen als: waarom werkt de code niet? Probeer je XXX te bestellen? Ik kan wel huilen van deze service. Want inmiddels ben ik al een paar maanden over en weer aan het mailen. Zonde, dit is het van beiden kanten niet waard. Greetz, alsjeblieft, fix het probleem. Dan kunnen we er klaar mee zijn.

 • Aanbevelen? Nee
1

Levering 9 juli op 12 juli nog steeds niet geleverd. Anti-klantenservice roept ‘wat vervelend’ en do

Cadeau zou op 9 juli worden bezorgd. Postnl gaf aan dat indien ontvanger niet thuis was, het bij de buren zou worden afgegeven. Lang verhaal kort: pakket is zaterdag 9 juli aangeboden om 13:20, ontvanger even niet thuis, Postnl neemt pakket mee en zou het bij steunpunt Karwei afleveren… 12 juli: nog steeds geen pakket. Chatdienst gesproken: biedt geen oplossing ( je kunt toch een vervangend pakket met spoed sturen, of een aanvullende geste voor het ongemak o.i.d. Anti-klantenservice heeft alleen geleerd om ‘ach wat naar nou’ te roepen….. en doorrrrr! Dit is al de zoveelste keer dat een cadeau (met name fruit) niet op tijd wordt bezorgd door Greetz. Advies: stuur geen fruit of cadeaus met Greetz: het komt toch niet op tijd aan en het moment is weg.

 • Aanbevelen? Nee
1

Bezorgen is een vak

Wilde iemand feliciteren met zijn nieuwbouwwoning dus dacht een leuke kaart te sturen. 3 chatsessies en 5 e-mails verder en nog steeds is het niet duidelijk waarom de kaart niet is bezorgd. Tijd op mensen aan te nemen die wel antwoord kunnen geven en bezorgers kunnen gidsen.

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloos…

Zeer slecht. Ga hier nooit meer bestellen. Nu al de 3e keer dat het niet op tijd geleverd wordt. Heb al een week geleden 3 kaartjes verstuurd voor moederdag die zaterdag zouden aankomen. Deze zijn zoals gewoonlijk bij Greetz weer niet op tijd geleverd, waardoor nu moederdagkaartjes worden afgeleverd na moederdag. Ze proberen het steeds goed te maken met een tegoedbon, maar het gaat mij erom dat het kaartje op tijd aankomt en niet steeds om achteraf een tegoedbon te krijgen om weer een nieuw kaartje te sturen die niet aan komt. Waardeloos…

 • Aanbevelen? Nee
4

Niet besteld maar moet toch betalen

Helaas is er tijdens de bestelling van een boeket bloemen een vas in rekening gebracht, die ik niet besteld heb maar wel heb moeten betalen. De vaas staa ook niet op de rekening welke ik van greetz heb ontvangen. Klantenservice is totaal niet onvangkelijk voor de klacht en vindt het alleen vervelend dat de vaas niet op de rekening staat en gaat dus volledig voorbij aan het feit dat de vaas niet besteld is. Is niet de eerste keer dat ik gebruik maak van greetz. Prettige site maar deze actie is verre van netjes.

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte klantenservice

Na tientallen kaarten in het verleden te hebben verstuurd, dan nu een kaart met Tony’s Chocolonely verstuurd voor een vriendin die 60 jaar werd. Het pakketje is niet bezorgd. Wel € 23,73 afgetikt, en als doekje voor het bloeden van Greetz een tegoedcode gekregen van € 5,-. Geen enkele actie om te checken wat er met mijn bestelling gebeurd is, en verschuilen achter ‘achterstanden bij Post.nl’. Gelukkig is er nog Kaartje2go, maar dit was wel een dure les.

 • Aanbevelen? Nee
1

2 x boeket met kaart - GREETZ NOOIT MEER !!!!

In 30 dagen tijd 2x laten bezorgen bij Greetz. Begin maart ben ik 3 dagen bezig geweest met chatten ( want bellen kan je niet ) - uren ingestoken om mijn "verrassingscadeau"- fles wijn, kaartje en boeket laten bezorgen. Maar liefst 5 dagen later is het cadeau geleverd! ik was boos en heb klachten ingediend op mijn klachten is geen enkele sorry of berichtje voor teruggekomen.. een hele stomme fout van mij - heb ik afgelopen vrijdag weer een boeket en kaartje laten bezorgen - leverdatum stond weer netjes bij - 2 april tussen 11 en 16 uur ... helaas heeft mijn vriendinnetje tot heden geen boeket en kaart mogen ontvangen! en ik ben weer eindeloos aan het chatten! - kan je beter tegen de muur praten ! zo hopeloos! Klaar mee! ik ben zo teleurgesteld in Greetz en raad ik het iedereen af!!! mijn Greetz app is bij deze voor ALTIJD VERWIJDERD! Nooit meer!

 • Aanbevelen? Nee
2

Vers garantie van 8 dagen……..

Vers garantie van 8 dagen. Op de 2de dag gaan de bloemen al hangen en worden bruin. Gelijk weggegooid en Greetz netje geïnformeerd. Krijg een aanbod om “kosteloos” een nieuw boeket op te laten sturen. Was een Valentijns cadeau. Of een tegoed bon voor 31 euro. Ik heb aangegeven dat dat niet echt een oplossing is. Ik ga geen kaarten verzinnen om die 31 euro op te maken of een boeket Bestellen welke weer de eindstreep niet zal halen. Greetz geeft aan dat dit echt de enige 2 oplossingen zijn. Ik ben klaar met Greetz. Het ging te vaak fout afgelopen jaar.

 • Aanbevelen? Nee
1

Vreselijk

Weer voor de derde keer is een door mij bestelde verjaardagskaart niet ontvangen. Zeer teleurstellend . Absoluut geen vertrouwen meer in.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer slecht

Greetz is zeer slechte site komen.hun afspraken niet na Zou kaartje krijgen op.14 febr vandaag nooit gezien. Wel.gaf die koerier dienst aan dat het afgeleverd was nooit gezien Wil mensen adviseren te stoppen met deze site in zee te gaan. Zijn enkel.uit om.zoveel mogelijk geld te verdienen met zeer erbarmelijke service. Je geld zie je niet terug Voor mij is greetz stelletje oplichters

 • Aanbevelen? Nee
2

Teleurstellend

Vandaag voor Valentijn een verrassing voor de vrouw laten bezorgen. Bloemen zijn oud en verlept. Gipskruid was geknakt, takje van de rozen gebroken. Is 1 knijpertje geleverd in plaats van 2 om de kaart op te hangen en de kaart zat er niet bij. Ook andere jaren was het met Valentijn een teleurstelling.

 • Aanbevelen? Nee
4

Pech als het mis gaat

Prima site totdat er iets misgaat.. Je bestelling kwijt? Pech.. Is uw bestelling niet afgeleverd? Niet hun schuld... Klanten service is waardeloos. Ze geven Post NL de schuld, Post NL geeft hen de schuld en je blijft met niets anders over dan een bittere smaak en lege handen.

 • Aanbevelen? Nee
1

Klacht niet opgelost

Mijn bestelling had gisteren geleverd moeten worden. Niet gekomen. Ruim op tijd besteld (bijna 2 weken geleden). Bezorgkosten bijna 10 euro en niets. Gezien ik het gisteren had moeten hebben aangezien mijn partner vrachtwagenchauffeur is en nu 2 weken van huis heb ik aan heel het cadeau niets meer. Ballon en kaart besteld. Ballon is al lang leeg als hij terug is over 2 weken. Hoe gaan jullie dit oplossen? Het antwoord: een standaard knip/ plak bericht waarin ik een kortingscode van €2,50 kan krijgen. Al met al dus €30 in de vuilnisbak. Tevens was mijn bestelling gewoon niet meegegeven met de post en was zelfs dat de schuld van PostNL. Heerlijk dat afschuiven.

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte service bij klachten!

Dure kaart met geluid laten bezorgen, het geluid kon alleen in een grote kaart a 10 euro, nou vooruit dan maar, komt de kaart aan doet het geluid het niet, en de service? 5 euro korting op je volgende bestelling!? Echt belachelijk, voor mij geen greetz meer!

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd