Filters

10

Rampzalig slecht bedrijf! Niet gebruiken!

Mijn laatste twee orders bij Greetz zijn onvergetelijk. Al maanden wacht ik om mijn orders verstuurd te krijgen. Na vele keren op de waardeloze vlerkerige chatdienst die elke keer wegvalt of afbreekt worden beloftes voor levering, kortingscoupon etc niet nagekomen. Elke keer een nieuwe chat juf, vandaag Jessica, maar geen enkele levert mijn pakket af of komt belofte na. Ik bestel hier nooit meer iets en ga gerechtelijke stappen ondernemen om geld terug te krijgen. Chat kostte mij al uren en nog steeds niks bereikt. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Bespaar jezelf veel ellende. Niets bestellen!

 • Aanbevelen? Nee
1

Te laat bezorgd.

Bloemen en kaart te laat bezorgd. Niet op vertrouwen.

 • Aanbevelen? Nee
1

BOEVEN!!!

Een rouwkaart laten verzenden, nou ja proberen te laten verzenden want dit is dus niet gebeurd. Aangegeven dat ik graag een reactie wilde door het uitblijven van een reactie of bevestigingmaar op geen enkele manier wil Greetz reageren, niet via de chat en al helemaal niet via e-mail. Dat ze als een soort van Politici menen dat je moet stelen van de mensen die dankzij een 'pandemie' toch niet anders kunnen is tot daar aan toe, maar dat ze dat ook doen bij rouwkaarten. Dat ze allemaal in de directie daar persoonlijk mogen ervaren wat ik heb ervaren, en dan mogen ze die €3,81 in centen op een plek stoppen waar de zon niet schijnt, graag inbrengen zonder glijmiddel. (laat maar oxideren daar) Boeven

 • Aanbevelen? Nee
1

Schandalig slechte service (1-NP7RW311WV)

Schandalig slecht. Terwijl heel veel firma's de sleutel moeten omdraaien vanwege de Corona-crisis leutert Greetz dat ze het te druk hebben... Te druk ja!! Dat is hun excuus voor het niet of het te laat afleveren van bestellingen en het negeren van hun klanten. Mails worden doodleuk niet eens meer beantwoord. Ik heb 11 december een bestelling gedaan (1-NP7RW311WV) voor een bezorging op 17 december. Normaal stuurt Greetz een mail als de bezorging onderweg is. Nu niks...dus ik zag de bui al hangen. Uiteraard is er geen bestelling geleverd: 17 december niet - en nu, 2 weken later, nog steeds niet. Ik heb 4 mails gestuurd om te klagen, geprobeerd te chatten, maar helemaal geen reactie. Het is schandalig! Wat nu? Greetz: ik heb jullie laten weten dat ik de discussie op Trustpilot ga voortzetten als jullie niet reageren, dus ik verwacht dat jullie nu wel gaan reageren. Maar hier een paar dingen waar ik NIET in geïnteresseerd ben: * Ga niet schrijven "dat jullie het heel vervelend vinden" of dit soort onzin. Ik doe er niks mee. * Ga ook niet schrijven "neem contact met ons op via mail of chat". Dat heb ik al meerdere malen gedaan en jullie reageren toch niet. * Laat ook achterwege: "we hebben het toch zooooo druk!" Ook hier doe ik niks mee: ben blij dat jullie het wél nog druk hebben. Vele zaken zouden met jullie willen ruilen. Wat ik WEL verwacht: een antwoord waarom jullie niet reageren op mails en klachten - EN een bevestiging dat het geld van de bestelling teruggestort wordt (€ 7,75). De kwaliteit van Greetz is op korte tijd heel snel gekelderd - en dat is duidelijk te zien aan de beoordelingen die jullie krijgen: doe er iets aan of raak al jullie klanten kwijt. De titel "Webwinkel van het jaar" zijn jullie al lang kwijt. HIER IS HET BESTELLINGSNUMMER: 1-NP7RW311WV DOE ER IETS MEE!! En nogmaals voor alle duidelijkheid: ga me niet vertellen dat ik contact met jullie moet gaan opnemen via mail of chat. Dat heb ik al heel vaak

 • Aanbevelen? Nee
2

Nu ook echt de laatste druppel!

Op de 29ste van December had ik een mooi boekje en kaart bestelt voor mijn neefje zijn verjaardag op de 31ste van December. Nou was dat mogelijk op hun website, alleen niet mogelijk blijkbaar om echt deze 2 artikelen die door de brievenbus passen te leveren.. Zelfs tot zelfs vandaag heb ik geen email of enige update mogen krijgen van Greetz.nl waar mijn neefjes kado nu is! Zijn verjaardag is al voorbij, geen kado mogen ontvangen en geen kaart mogen ontvangen.. In het verleden hebben ze ook zo vreselijk geholpen. Hun klantenservice is een van de meest vreselijke dat ik ooit gezien heb. Voor mij is dit nu echt de laatste keer... Ik woon in Australie en ik maak gebruik van greetz.nl maar ik denk dat een kaartje sturen vanuit Australie sneller is dan de levering van greetz.. Ik stap liever over naar bol.com volledige aangezien ze daar betere klantenservice hebben.. Achterlijk gewoon. Ordernummer/ 1-MPN76SX3RR

 • Aanbevelen? Nee
1

Pakket niet geleverd, wel beloofd

Pakket bezorgd, vrienden niet thuis. Afgesproken dat de bezorgdienst het nogmaals aan zou bieden op donderdag, én als zij dan niet thuis waren een briefje zodat ze zelf een afspraak konden maken. Dat is gebeurd, pakket zou maandag geleverd worden. Niet dus, pakket blijkt terug gestuurd?! Kan niet weer hetzelfde sturen, voorraad op?! Wat gebeurt er dan met de retourzending? Nooit meer Greetz!!

 • Aanbevelen? Nee
3

Waardeloos

Nietszeggende antwoorden via de chat: misschien vandaag, anders morgen bezorgen. Kan ik niks mee.

 • Aanbevelen? Nee
2

Doe er geen zaken mee

Ons pakje is niet aangekomen, volgens de couriersdienst wel. Er is geen mogelijkheid tot contact met hun, op mails wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar. Ik zou aanraden om zeker geen zaken te doen met deze firma, je hebt geen enkele manier om ze te bereiken indien er iets mis gaat!

 • Aanbevelen? Nee
2

Slecht, geen bezorging

Ik had 2 kaarten besteld. In de verzendbevestiging werd 1 kaart genoemd die verzonden was. Ik heb 1 kaart ontvangen (juist de andere kaart die dus niet genoemd was in de verzendbevestiging) Via chat geprobeerd contact te maken, te lange wachtrij. Daarna mail gestuurd, daar heb ik geen antwoord op gekregen. Zoon heeft 1 kaart besteld en heeft niets ontvangen. Ik heb 1 ster ingevuld omdat de review anders niet verzonden werd. Geen ster zou een betere beoordeling zijn.

 • Aanbevelen? Nee
2

Ontzettend jammer

Wat gaat deze sirves snel achteruit. Mijn laatste drie bestelling waren een grote flop. (De eerste werdt niet geleverd omdat de taart op was die ik twee weken van te voren bestelt heb!) (De tweede heb ik een heel ander paket gekregen) (Bij de derde kunnen zij mij niet vertellen of ik mijn 11 euro verzendkosten terug kan krijgen!) Ontzettend jammer

 • Aanbevelen? Nee
10

Super!

De doos ziet er aan de buitenkant al mooi en feestelijk uit. Prettige vriendelijke bezorger. Mooie doos met heerlijke chocolade bonbons. Prachtig geschenk! Een echte aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechtste bezorgservice

Wil je leuk iets laten bezorgen op dezelfde dag en kan dat ineens niet meer. Geen probleem maar geef dat duidelijk aan en zet niet overal op je website en in advertenties dat dat wel kan. Vervolgens volgende dag laten leveren, komt het niet aan. De verrassing is nu wel verpest. En klantenservice is amper bereikbaar.

 • Aanbevelen? Nee
1

Kaart besteld en betaald. Niet ontvangen !!!

Verjaardagskaart zou 8 nov. Bezorgd worden. Niets ontvangen trrwijl er beweerd werd dat deze bezorgd is. Schandalig !! Bestel nooit meer iets bij Greetz

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte service

Slechte klantenservice en geen transparant bedrijf. De enige reden waarom er minder beoordelingen worden geplaatst is omdat ze het van de website hebben afgehaald.

 • Aanbevelen? Nee
1

Nog geen ster waard

Fruitmand met nog niet de halve inhoud dan op het plaatje met rotte druiven enige oplossing was helft geld terug of weer zo n mand, leed was al geleden! Dus € 11.50 terug van de €29.99 die ik had uitgegeven en mn zieke dochter en kleindochter een armetierig mandje! Nooit meer Greetz!

 • Aanbevelen? Nee
1

wel betaald, niet geleverd, niet te bereiken

Cadeau besteld en betaald, te bezorgen op zondag, wegens een jubileum. Zondag niet bezorgd. Op maandag een mail: we bezorgen maandag (?). Op dinsdag bericht van de vervoerder: onbezorgbaar, wegens niets aangeleverd door Greetz. Sindsdien dagelijks naar Greetz gemaild, immers: telefonisch onbereikbaar. Geen reactie. Afgang. Wat nu?

 • Aanbevelen? Nee
1

Zwaar teleurgesteld

In 2 weken tijd meerdere keren gechat. Via de telefoon onbereikbaar en via de mail negeren ze je. Nadat mijn bestellingen 2 weken geleden niet is aangekomen is mij 2 keer eerder beloofd via de chat dat de bestelling bezorgd zou worden bij de betreffende persoon maar dit is nog steeds niet gebeurd. Tot drie keer toe moet ik ervoor zorgen dat de betreffende persoon een pakketje krijgt en daardoor thuis moet blijven voor ontvangst terwijl het eigenlijk een verassing is. Ik heb vaak bij jullie besteld maar nog nooit zo’n slechte service gehad. Dit zal ook zeker de laatste keer zijn geweest dat ik bij jullie bestel en zal jullie ook zeker niet meer aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf die niet nakomen wat ze beloven. Klantenservice ook zeer slecht, geen fijne communicatie en geen oplossing

 • Aanbevelen? Nee
2

Teleurstellend

Ik krijg een kortingscode maar betaling lukte niet met app dus kortingscode verlopen maar niet gebruikt

 • Aanbevelen? Nee
1

Weer te laat.

Er wordt beloofd dat een kaart op tijd binnen is. Maar komt (in Nederland) 3 dagen later bezorgd.

 • Aanbevelen? Nee
1

Het cadeau dat ik kreeg was gewoon smerig

Ik kreeg een cadeau. Een glazen wekglas met gedroogde bloemen. Het was een regelrechte aanfluiting. De fles was super smerig. Van buiten en van binnen. De droogbloemen kwamen uit de vorige eeuw. Erg jammer. Want de gever heeft het zeker anders bedoeld.

 • Aanbevelen? Nee
2

Levering fles Cava te laat!

Op tijd een fles Cava besteld, deze zou op 15-10-2020 worden bezorgd. Tevens een bevestigingsmail gekregen van Greetz dat dit de 15e zou gebeuren. Van de ontvangen begrepen dat dit de 16e pas gebeurd is. Heel teleurstellend!!

 • Aanbevelen? Nee
2

Verschrikkelijk

Ik had iets besteld en betaald voor volgende dag tussen 8:00 en 20:00 bezorging. Hartstikke leuk en aardig, krijg ik te horen dat het niet is bezorgd, vervolgens werd mij via de mail verteld dat er iets in de brievenbus is gedaan voor een nieuwe bezorgafspraak, dit is ook niet gebeurd. Nu komt het pas 3 dagen telaat binnen op Maandag terwijl het vrijdag al binnen had moeten zijn. En als ik niks had gezegd en door de goeie service van Lottie van de klantenservice, was dit helemaal niet aangekomen. Al met al niks positiefs.

 • Aanbevelen? Nee
4

Al vaker slechte levering gehad

Ik heb nu een aantal keer bij Greetz een bestelling gedaan en de bezorging is nog nooit goed geweest. Eén keer diende de kaart op de verjaardag geleverd te worden, maar was dit een dag te vroeg, wat heel slordig is. Een andere keer werd het juist te laat geleverd. Ik snap dat dit een keer kan gebeuren, maar dit is voor mij toch te matig.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer ontevreden

Ik had een ballon besteld om thuis te laten bezorgen bij een jarige vriendin. Ruim van tevoren gedaan , zodat het zeker weten op tijd zou komen. Op de dag zelf krijg ik een mailtje dat de bezorging niet gelukt zou zijn, omdat er niemand thuis was. Ik mijn vriendin opgebeld , want ze zou thuis zijn. En ja hoor , ze zegt ; ik ben gewoon thuis. Niemand aangebeld , wel had ze een briefje in de brievenbus met een QR code dat ze het de volgende dag nog een keer zouden aanbieden. Je raadt het al ; niet gebeurd. Ik geprobeerd contact te zoeken, kwam terecht bij een chat van Greetz, want dat was de snelste manier. Het is nu ongeveer48 uur geleden , en zit nog op antwoord te wachten. Bijna 20 euro betaald voor een ballon die nooit bezorgd is .. Nooit meer greetz voor mij

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd