Waardeloos! Altijd te laat bezorgd
Wat een drama is de service van Greetz.
Als je in 3 maanden tijd 2 bestellingen (op tijd!) plaatst, maar ze slagen er niet om ze op de juiste dag te bezorgen.
Toen ik zag dat de track en trace van het koeriersbedrijf niet meer werd bijgewerkt, maar het pakket nog steeds niet bezorgd was, nam ik telefonisch contact op met de klantenservice van Greetz.
Mevrouw, we gaan contact zoeken met de koerier en een update vragen. Wij sturen u een update per e-mail. Dit kan ca. 15 minuten duren. Vanaf nu houden we contact via de mail. Verrassend genoeg (of beter misschien: ongeloofwaardig genoeg) had ik binnen een paar minuten de e-mail met een update: pakketje zou dezelfde dag nog bezorgd worden.
Niets was minder waar, ‘s avonds om 22.00 uur gaf de track en trace aan dat vanwege een calamiteit het pakket niet meer bezorgd kon worden. Weg verrassing op iemands trouwdag!
Ik stuurde nog 3 e-mails in reply naar de klantenservice. Wij houden contact … dat moet je niet zo nauw nemen met klanten.
Ik heb gevraagd om restitutie, maar Greetz is per mail onbereikbaar. Geen enkele reactie in antwoord op mails. Wel een enquete of ik tevreden was.
Dag Greetz, dit was mijn (en onze) laatste bestelling. Ik verwijs iedereen door naar Hallmark, Bloompost, brievenbuspost, Fleurop … dan heb je een veel grotere kans dat je verrassing aan komt.