Filters

10

Goede service!

Ik had mijn jarige nichtje een kaartje gestuurd met een foto van haarzelf er op, via Greetz, maar is nooit aangekomen. Dit vernam ik na 2 weken en toen heb ik gebeld met de klantenservice van Greetz. Het kaartje was toch echt met de post meegegeven. Ze vonden het heel vervelend en boden gelijk aan om het kaartje nogmaals te verzenden. Daar heb ik gebruik van gemaakt, beter laat dan nooit. Dit kaartje is keurig de volgende dag bezorgd. Later bleek dat de postbode van de route waar mijn nichtje onder valt post achter had gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Tadaa hier is je warme taart van 35 euro en nu niet zeuren!

Vanmorgen zou er tussen 10:00 en 12:00 uur een taart bezorgd worden. Om 11:50 uur ineens de online status; “bezorging is niet gelukt we proberen het later opnieuw.” Ik wil bellen met de klantenservice van Greetz, telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Ik neem contact op via de chat en doe mijn verhaal. De medewerker gaat kijken wat ze voor mij kan doen. Na een kort moment: “U was niet thuis op het moment van bezorging” en: “Omdat het om een gekoelde taart gaat bieden ze u deze later nogmaals aan”. Eh, hallo? Ik zeg zojuist mij is niets aangeboden en wat is later? Medewerker: “Vandaag, proberen ze het opnieuw.” Balen, ik heb extra betaald om de taart in korter tijdsbestek te laten bezorgen in de ochtend, juist voor het bezoek wat in de middag komt. In de ijdele hoop dat ze in de vroegere middag opnieuw komen. Pas om 15:30 uur staat dat de taart vanavond opnieuw aangeboden zal worden. Rond 18:00 uur staat er een bezorger voor de deur. Na de nodige verwarring krijg een warme doos van de bezorger. De koelelementen die erin zitten zijn net zo warm als de tuin, de taart ook trouwens. Weer neem ik contact met Greetz: Ze willen een foto van de taart. Deze wil ik toesturen via de chat, maar op moment dat ik deze upload krijg ik elke keer een foutmelding. Ja, zonder foto kan ik niets doen zegt de medewerker. Resumerend de klantenservice vervalt in standaard antwoorden. Nu heb ik een warme taart gekregen voor 35 euro. Nog wat. Ik heb voor dik 200 euro besteld en moet maar liefst 6x bezorgkosten betalen; 1x voor de taart, 1x voor de bloemen en 4 keer bezorgkosten voor 4 stuks beautypakketjes. Deze laatste 4 hadden zeker in een doos gekund aangezien alles één adres is, maar nee Greetz is heer en meester in het opvoeren van extra kosten. Een fatsoenlijk kaartje schrijven lukte helaas ook al niet, het beroemde klokje bleef meermaals rond draaien bij het schrijven van een kaart via Greetz. Belachelijk slechte service en zeker geen ster waard.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi sander, Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling nu niet goed is aangekomen. Uiteraard vinden wij dat we op dit vlak beneden de maat hebben gepresteerd. Greetz staat voor kwaliteit en we begrijpen dat een warme en te late taart niet is wat je van ons mag verwachten. Uiteraard willen we wel samen met jou kijken naar een oplossing voor dit probleem. We zouden je dan ook willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice om tot een goede oplossing te komen. Dit is mogelijk via onze chat of eventueel via ons mailadres support@greetz.nl We horen graag van je! Greetz, Olivia

1

Bestelling nog niet ontvangen en geen geld tetour

Ik heb een helium ballon besteld die nog niet is bezorgd en dus al 2 dagen te laat is. Ik heb uiteraard niets meer aan de ballon, aangezien de verjaardag al geweest is en de helium niet lang meer werkt of al is uitgewerkt mocht ik de ballon überhaupt nog ontvangen. Mijn aankoopbedrag krijg ik niet terug, alleen een compensatie in verzendkosten. Voor mij geen Greetz meer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ewout, Wat jammer dat op deze manier jouw verrassing niet goed is overgekomen. Natuurlijk kunnen we begrijpen dat een lege ballon niet meer nodig is. We willen dan ook graag met je in contact komen om hier een passende oplossing voor te zoeken. Dit kan via onze klantenservice. We horen graag van je! Greetz, Olivia

2

Pakjes komen nooit toe

Bestelde pakjes komen nooit toe, dit bedrijf reukt naar fraude. Weg centjes. Bij klacht krijg je een bon van 10 euro wat ben je daarmee. Bestelde artikelen kosten meer en komen toch nooit toe. Ik wil mijn geld op mijn rekening!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Els, Wat zonde dat jouw bestelde pakketjes niet zijn aangekomen! Wij bieden een kortingscode aan i.v.m. een late levering. Als jouw pakketjes niet zijn aangekomen is dat natuurlijk een ander verhaald. Zou je contact met ons op kunnen nemen via de klantenservice? Dan zoeken we graag een oplossing voor dit probleem! Greetz, Olivia

4

Teleurstellende klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding stelt al net zo zwaar teleur

Voor €33 bosje pioenrozen besteld, op 7 mei, 2 dagen voor moederdag. Ik wilde ze op moederdag zelf laten bezorgen, dat was geen probleem voor 8 euro meer. Prima. Zodra ik de bestelling had geplaatst bedacht ik me na 1 minuut en wilde ik de bestelling annuleren, wat volgens Greetz zelf geen probleem is zolang de bestelling nog niet is gereed gemaakt voor verzending. Echter was het annuleren zelfs na 2 minuten niet meer mogelijk! De klanten service vertelde mij dat na 2 minuten de bestelling al was klaar gemaakt voor verzending dus niet meer geannuleerd kon worden. Wat mij onzin lijkt want de bestelling zou pas 2 dagen later bezorgd worden.. En dus zou nooit iemand zijn bestelling kunnen annuleren omdat ze op zo'n magische snelle wijze bestellingen gereed maken voor verzending dat niemand een kans krijgt om zijn bestellijg te annuleren? Ach ja, zolang de bos bloemen zelf dan maar niet teleurstelt. Helaas viel dat ook vies tegen. De pioenen zijn nooit open gegaan en zien eruit alsof ik er nog geen 10 euro voor heb betaald. Is echter een bos van 25 euro. Zwaar teleurgesteld en zal hier niet meer bestellen. Dat raad ik dan ook iedereen aan die niet helemaal zeker over zijn bestelling is en misschien wilt annuleren, want die kans krijg je dus niet.

 • Aanbevelen? Nee
4

Gestalkt

De kaartjes waren mooi en op tijd geleverd, maar sinds ik lid ben (was) van Greetz zit mijn mailbox vól met spam en stuurde Greetz heel veel mailtjes, bijna dagelijks. Zelfs nadat ik me tig keer had afgemeld van de mailinglist en een paar keer contact heb gehad met de klantenservice daarover. Heb uiteindelijk mijn account helemaal gewist. De spam blijft, maar gelukkig geen mailtjes meer van Greetz sindsdien. Een grote ergernis.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer zeer zeer slecht, hier niet bestellen

Ik bestel een moederdag cadeautje bij Greetz, maar ze hebben m gewoon niet verstuurd. Sta je toch mega voorlul met moederdag. Klantenservice zegt ah ja helaas kan gebeuren. Nou ronduit slechte klantenservice. Bestel je kado hier niet maar doe het ergens waar ze hun klanten wel belangrijk vinden;)

 • Aanbevelen? Nee
2

Schandalig

Waardeloze klantenservice geen telefoon Chatten ook slecht Bloemen rijp voor afvalbak Er staat 1 ster en die verdienen ze niet eens Maar zonder ster geen doorsturing

 • Aanbevelen? Nee
7

Gebruiksvriendelijkheid van de app wordt minder

Ik was altijd zeer tevreden met jullie app. De laatste tijd vind ik hem minder fijn werken. Zo is het al een paar keer niet mogelijk geweest om de tekst aan te passen aan de grootte van de kaart. Er werden spaties toegevoegd, waardoor er grote witmarges ontstonden. Deze kon ik niet weghalen en moest dan de hele tekst overtypen. Vandaag klopte de prijs niet met wat er aangegeven stond. Bovendien kreeg ik tweemaal de melding dat de verrassing was toegevoegd aan mijn mandje, terwijl ik gekozen had voor alleen de kaarten. Op zich ben ik nog wel blij met de app, maar dit vind ik echt vervelend.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos nooit meer!

Bestelling gedaan , site geeft technische storing. Aantal dagen opnieuw geprobeerd. Bestelling doorgekomen en andere twee betaald maar 1 niet doorgekomen wel afgeschreven. Twee dure ballonnen betaald waarvan 1 afgeleverd. 1 was gelijk besteld nooit aangekomen. Blijkbaar ook geannuleerd. Vervolgens contact waarom de site technische storing geeft geen idee verteld medewerker. Vervolgens geld binnen en fouten gemaakt. Vertelt medewerker dood leuk dat ik cookies had moeten verwijderen. Nog nooit zo’n slechter service mee gemaakt voor zulle toch al overdreven duren ballonen. Maar alles voor de kinderen zeker nu ! BELACHELIJK Bestel niks anders dan een kaart want dan komt het gegarandeerd niet aan!!!

 • Aanbevelen? Nee
1

Bad experience - they are not reliable

I ordered a birthday gift for my sick father in the hospital and he was looking forward to it. I've paid an extra fee to deliver a card and present on the right day and it not only arrived the day after, but only a part of the order reached its destination...the birthday card never arrived! I'm very disappointed. Although the custom service tried to make it up to me, they refund the shipping costs and give me a voucher, and they resending the card at their own expense. I appreciated the help but if I was in their place I would refund the entire amount.

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen service

2 orders geplaats met een totaal waarde van meer dan €70,- Van 1 order was de postcode onjuist. De medewerker meldde mij de juiste postcode. Omdat er 1 cijfer was omgedraaid moest ik een nieuw verzendlabel kopen a €4,95 Vervolgens blijkt de volgende dag het boeket nog niet bezorgd te zijn omdat ze de juiste postcode niet hadden. Dezelfde postcode die de medewerker mij die dag daarvoor zelf doorgaf. Wat een slechte service en totaal niet meedenken van de klantenservice. Ik ga in de toekomst naar een andere aanbieder.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer slecht alles de levering en klanteservice!!!

Laaielichters!!! Belachelijke klantenservice, geschenk is vertraagt (enigsinds begrijpelijk) echter handeld greets hierop aciociaal geen begrip medeleven, eerder ambtelijk en wijst enkel naar hun algemene voorwaarden. Paket is te laat geleverd en door de bezorgen voor de deur gezet in de regen terwijl er niemand thuis was. DIt is door de goede buren gelukig binnengehaald en aan de geadresseerde overhandig... bestel hier nooit meer. Hij word nog erger het gaat om mijn vrouw die is tweeling bovenstaand betreft het cadeau voor haar zus, maar haar zus heeft ook wat voor haar besteld na contact en vragen/ verklappen van de verassing blijkt dit gewoon op haar werk geleverd terwijl die vandaag gesloten zijn ( dit zou gister ochtend worden geleverd) voor de duer in de regen gedonderstraalt wat een frikadellen tent nooit nooit nooit meer iets van greetz en zal ook niemand aanbevelen!!!!! ... tent met een waardeloze klantenservice geen enkel begrip...

 • Aanbevelen? Nee
1

HEEL ver Onder de maat.

Wacht nog steeds op mijn verjaardagscadeau, werd 70 en mijn pleegzoon en dochter hadden wat bij Greetz uitgezocht. Werd bij hun aangegeven dat verrassing was bezorgd. Ik zit al 2 dagen thuis, zijn ze het onderweg verloren. Geen excuus/niets , nada noppes.

 • Aanbevelen? Nee
2

Te laat & slechte compensatie

2 bestellingen in (op een paar dagen na) 1 maand verkeerd gegaan. Eerste veel te laat binnen gekomen en tweede uit hun zicht verdwenen. Als compensatie beide opnieuw verzonden en bij de tweede een kortingscode gekregen. Toen ik aangaf niet opnieuw bij hun te willen bestellen en een andere compensatie gewenst is werd dit helaas afgewezen. Teleurstellend want goedkoop zijn ze niet en door hun toedoen heb ik nu 2 keer niet op tijd een cadeau gehad voor gebeurtenissen en personen die voor mij belangrijk zijn.

 • Aanbevelen? Nee
2

Word nooit bezorgd op de gewenste dag

Wat een aanfluiting. Koop een kado voor 60 euro voor een verjaardag. Word gewoon niet bezorgd. Hopelijk krijgt die persoon het nog. Maar de leukigheid is er wel van af....het hele verrassingeffect is weg. Paar dagen na een verjaardag is het veel minder leuk. Reactie Greetz: Excuses...bij 98 procent gaat het goed en u behoort tot de 2 procent. Daar koop ik werkelijk niks voor. Slechte service. Ze zouden ook als goedmaken een tegoedbon kunnen geven dan hou ik er nog een beetje een goed gevoel aan over maar ze doen helemaal niks en de klant heeft gewoon dikke vette pech!!!!

 • Aanbevelen? Nee
1

Onbetrouwbaar

Kaart wordt volgens hun in 98% van de gevallen op de juiste dag geleverd. Jammer genoeg was ik bij de 2% die pech heeft. Ok, geen probleem, dagje te laat kan gebeuren. Ondertussen zijn we al 4 dagen later en nog niks ontvangen. Contact opgenomen. De schuldige is natuurlijk de koerierdienst. Maar dat jij het slachtoffer bent die zijn geld kwijt is en met lege handen staat dat is hun probleem niet. Als troost sturen ze de kaart nog eens op, niks leuker dan een verjaardagskaart die al minstens een week te laat zal komen, of je kiest een kortingsbon, alsof ik ooit nog daar iets zal bestellen

 • Aanbevelen? Nee
1

Slecht

Kaart voor kleinzoon niet aangekomen, geen bericht. Is al eerder gebeurd. Bestel niets via deze site

 • Aanbevelen? Nee
1

Bestelling nooit geleverd al zegt track en trace van wel

Mijn vriend had voor mij op valentijn iets laten bezorgen via greetz, de track en trace geeft aan dat het bezorgd is maar ik heb niks ontvangen.. en dan betaal je extra voor bezorging op valentijnsdag.. slechte service

 • Aanbevelen? Nee
4

Niet optijd bezorgd en slechte service

Dit is de 2e keer dat ik problemen ervaar bij Greetz. Ik heb een cadeautje besteld voor mijn jarige zusje op 4-02 er werd beloofd dat deze op 6-02 zou worden geleverd. Op de dag zelf is mijn zusje de hele dag huis gebleven echter is er niemand langs geweest. Via de trackingscode stond er dat dit pakketje niet geleverd kon worden aangezien er niemand thuis was, de buren waren ook geprobeerd maar geen gehoor. Hier klopt niks van want èn mijn zusje èn de buurvrouw waren beiden thuis. Er werd aangegeven dat er een briefje in de post zou zitten en dat ze een vervolg afspraak kon maken. Dit was niet het geval. Na het weekend heb ik op dinsdag 9-02 contact opgenomen met de klantenservice. Ze gaf aan dit zelf op te lossen met de bezorger. Ik heb een mail gestuurd en er werd beloofd dat ze vrijdag 12-02 het pakketje opnieuw zouden aanbieden. Weer is er niemand langs geweest. Nu moet ik hier dus wederom zelf achteraan gaan. Het is niet de service die ik verwacht van een bedrijf wat belooft dingen op de dag te leveren waarop je aangeeft dat dit geleverd moet worden. Deze koerier mag dan misschien wel een 3e partij zijn die ingehuurd is door GreetZ maar GreetZ blijft de eindverantwoordelijke. Erg jammer want er is een mooi aanbod. Mijn zusje heeft nogsteeds haar pakketje niet ontvangen en het feit dat we er zelf achteraan moeten gaan vind ik best kwalijk.

 • Aanbevelen? Nee
2

Waardeloos

Zelf al een paar keer wat gekregen van vrienden. Altijd paar dagen of zelfs week na je verjaardag. Nu zelf weer een kaart met Balon al 4 dagen geleden besteld betaald voor een verjaardag vandaag, en je raad het al oeps er is iets mis gegaan in het sorteercentrum. Het word de eerst volgende werkdag alsnog bezorgd a fijn dat is dus over drie dagen.. leuk verjaardagskado (NOT) voor mij nooit meer greetz.

 • Aanbevelen? Nee
1

Heel slecht

Ik had bij mij kaartje bloemen besteld echter per ongeluk los van elkaar geboekt. Kaartje was echter niet aangekomen Klantenservice heeft het kaartje na gestuurd Echter bij mijn bloemen was geen afzender gemeld. De ontvanger heeft een paar dagen moeten nadenken van wie ze de bloemen kreeg. Klantenservice zegt eigen schuld. Ik vind dat je geen bloemen kan versturen zonder melding te maken van de afzender en ben hierdoor erg gefrusteerd. Bovendien was het kaartje niet verstuurd em dat alles voor ern bedrag van 29 Euro. Bij mij heeft greetz echt afgedaan!

 • Aanbevelen? Nee
2

Niet op tijd bezorgd

Extra betaald op 28 januari voor snelle bezorging op zaterdag 30 januari. Maar pas bericht gekregen op maandag 1 februari, dat kaart bezorgd was.

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen bezorging of reactie

Een belangrijke kaart met brievenbus bloemen op 29 jan besteld en betaald voor bezorging op 1 feb, ook extra betaald 3.95 plus 2.95 voor snellere levering. Vandaag woe 3 feb nog steeds geen bezorging. 2x al gemaild naar klanten service zonder reactie. Erg jammer dat dit gebeurd. Snap best dat t druk is met de post maar laat mensen niet zolang wachten zonder enige reactie en laat ze vooral niet extra betalen als je geen service kan bieden. Voor mijn geen bestellingen meer bij greetz, vind t echt diep teleurstellend. Het gaan zijn hele doel voorbij. Mensen versturen best bela grijze emotionele dingen via jullie en dan worden we zo behandeld en dan ook nog excuses gebruiken als we zijn zo druk. Klopt niks van....

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte levering, slechte klantenservice, overal belabberd.

Ik ben echt zeer teleurgesteld in dit grote bedrijf. Ik wil mijn zusje verassen met een grote bos bloemen. Nu zit ik heel de dag te wachten totdat mijn pakketje wordt geleverd. Het pakket zou tussen 8 uur s'ochtends en 6 uur s'avonds worden geleverd. Om 22:15 krijg ik een mailtje dat er niemand thuis is en dat er een briefje in de brievenbus ligt. De vriend van mijn zusje weet van het cadeau en heeft er voor gezorgd heel de dag thuis te zijn. Er is echt geen bezorger langs geweest en er ligt geen briefje in de brievenbus. Vandaag geprobeerd te chatten (waar ik er steeds uit wordt gegooid) met de conclusie dat ik zelf maar een nieuwe afspraak moet maken. Dus krijg ik oude bloemen door een fout van Greetz. Uiteindelijk wordt voor mij een nieuwe levering ingepland als tegemoetkoming. Ik ben erg onvriendelijk behandeld door Roana. Ik bestel nooit meer bij dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd