Filters

1

Bad experience - they are not reliable

I ordered a birthday gift for my sick father in the hospital and he was looking forward to it. I've paid an extra fee to deliver a card and present on the right day and it not only arrived the day after, but only a part of the order reached its destination...the birthday card never arrived! I'm very disappointed. Although the custom service tried to make it up to me, they refund the shipping costs and give me a voucher, and they resending the card at their own expense. I appreciated the help but if I was in their place I would refund the entire amount.

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen service

2 orders geplaats met een totaal waarde van meer dan €70,- Van 1 order was de postcode onjuist. De medewerker meldde mij de juiste postcode. Omdat er 1 cijfer was omgedraaid moest ik een nieuw verzendlabel kopen a €4,95 Vervolgens blijkt de volgende dag het boeket nog niet bezorgd te zijn omdat ze de juiste postcode niet hadden. Dezelfde postcode die de medewerker mij die dag daarvoor zelf doorgaf. Wat een slechte service en totaal niet meedenken van de klantenservice. Ik ga in de toekomst naar een andere aanbieder.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer slecht alles de levering en klanteservice!!!

Laaielichters!!! Belachelijke klantenservice, geschenk is vertraagt (enigsinds begrijpelijk) echter handeld greets hierop aciociaal geen begrip medeleven, eerder ambtelijk en wijst enkel naar hun algemene voorwaarden. Paket is te laat geleverd en door de bezorgen voor de deur gezet in de regen terwijl er niemand thuis was. DIt is door de goede buren gelukig binnengehaald en aan de geadresseerde overhandig... bestel hier nooit meer. Hij word nog erger het gaat om mijn vrouw die is tweeling bovenstaand betreft het cadeau voor haar zus, maar haar zus heeft ook wat voor haar besteld na contact en vragen/ verklappen van de verassing blijkt dit gewoon op haar werk geleverd terwijl die vandaag gesloten zijn ( dit zou gister ochtend worden geleverd) voor de duer in de regen gedonderstraalt wat een frikadellen tent nooit nooit nooit meer iets van greetz en zal ook niemand aanbevelen!!!!! ... tent met een waardeloze klantenservice geen enkel begrip...

 • Aanbevelen? Nee
1

HEEL ver Onder de maat.

Wacht nog steeds op mijn verjaardagscadeau, werd 70 en mijn pleegzoon en dochter hadden wat bij Greetz uitgezocht. Werd bij hun aangegeven dat verrassing was bezorgd. Ik zit al 2 dagen thuis, zijn ze het onderweg verloren. Geen excuus/niets , nada noppes.

 • Aanbevelen? Nee
2

Te laat & slechte compensatie

2 bestellingen in (op een paar dagen na) 1 maand verkeerd gegaan. Eerste veel te laat binnen gekomen en tweede uit hun zicht verdwenen. Als compensatie beide opnieuw verzonden en bij de tweede een kortingscode gekregen. Toen ik aangaf niet opnieuw bij hun te willen bestellen en een andere compensatie gewenst is werd dit helaas afgewezen. Teleurstellend want goedkoop zijn ze niet en door hun toedoen heb ik nu 2 keer niet op tijd een cadeau gehad voor gebeurtenissen en personen die voor mij belangrijk zijn.

 • Aanbevelen? Nee
2

Word nooit bezorgd op de gewenste dag

Wat een aanfluiting. Koop een kado voor 60 euro voor een verjaardag. Word gewoon niet bezorgd. Hopelijk krijgt die persoon het nog. Maar de leukigheid is er wel van af....het hele verrassingeffect is weg. Paar dagen na een verjaardag is het veel minder leuk. Reactie Greetz: Excuses...bij 98 procent gaat het goed en u behoort tot de 2 procent. Daar koop ik werkelijk niks voor. Slechte service. Ze zouden ook als goedmaken een tegoedbon kunnen geven dan hou ik er nog een beetje een goed gevoel aan over maar ze doen helemaal niks en de klant heeft gewoon dikke vette pech!!!!

 • Aanbevelen? Nee
1

Onbetrouwbaar

Kaart wordt volgens hun in 98% van de gevallen op de juiste dag geleverd. Jammer genoeg was ik bij de 2% die pech heeft. Ok, geen probleem, dagje te laat kan gebeuren. Ondertussen zijn we al 4 dagen later en nog niks ontvangen. Contact opgenomen. De schuldige is natuurlijk de koerierdienst. Maar dat jij het slachtoffer bent die zijn geld kwijt is en met lege handen staat dat is hun probleem niet. Als troost sturen ze de kaart nog eens op, niks leuker dan een verjaardagskaart die al minstens een week te laat zal komen, of je kiest een kortingsbon, alsof ik ooit nog daar iets zal bestellen

 • Aanbevelen? Nee
1

Slecht

Kaart voor kleinzoon niet aangekomen, geen bericht. Is al eerder gebeurd. Bestel niets via deze site

 • Aanbevelen? Nee
1

Bestelling nooit geleverd al zegt track en trace van wel

Mijn vriend had voor mij op valentijn iets laten bezorgen via greetz, de track en trace geeft aan dat het bezorgd is maar ik heb niks ontvangen.. en dan betaal je extra voor bezorging op valentijnsdag.. slechte service

 • Aanbevelen? Nee
4

Niet optijd bezorgd en slechte service

Dit is de 2e keer dat ik problemen ervaar bij Greetz. Ik heb een cadeautje besteld voor mijn jarige zusje op 4-02 er werd beloofd dat deze op 6-02 zou worden geleverd. Op de dag zelf is mijn zusje de hele dag huis gebleven echter is er niemand langs geweest. Via de trackingscode stond er dat dit pakketje niet geleverd kon worden aangezien er niemand thuis was, de buren waren ook geprobeerd maar geen gehoor. Hier klopt niks van want èn mijn zusje èn de buurvrouw waren beiden thuis. Er werd aangegeven dat er een briefje in de post zou zitten en dat ze een vervolg afspraak kon maken. Dit was niet het geval. Na het weekend heb ik op dinsdag 9-02 contact opgenomen met de klantenservice. Ze gaf aan dit zelf op te lossen met de bezorger. Ik heb een mail gestuurd en er werd beloofd dat ze vrijdag 12-02 het pakketje opnieuw zouden aanbieden. Weer is er niemand langs geweest. Nu moet ik hier dus wederom zelf achteraan gaan. Het is niet de service die ik verwacht van een bedrijf wat belooft dingen op de dag te leveren waarop je aangeeft dat dit geleverd moet worden. Deze koerier mag dan misschien wel een 3e partij zijn die ingehuurd is door GreetZ maar GreetZ blijft de eindverantwoordelijke. Erg jammer want er is een mooi aanbod. Mijn zusje heeft nogsteeds haar pakketje niet ontvangen en het feit dat we er zelf achteraan moeten gaan vind ik best kwalijk.

 • Aanbevelen? Nee
2

Waardeloos

Zelf al een paar keer wat gekregen van vrienden. Altijd paar dagen of zelfs week na je verjaardag. Nu zelf weer een kaart met Balon al 4 dagen geleden besteld betaald voor een verjaardag vandaag, en je raad het al oeps er is iets mis gegaan in het sorteercentrum. Het word de eerst volgende werkdag alsnog bezorgd a fijn dat is dus over drie dagen.. leuk verjaardagskado (NOT) voor mij nooit meer greetz.

 • Aanbevelen? Nee
1

Heel slecht

Ik had bij mij kaartje bloemen besteld echter per ongeluk los van elkaar geboekt. Kaartje was echter niet aangekomen Klantenservice heeft het kaartje na gestuurd Echter bij mijn bloemen was geen afzender gemeld. De ontvanger heeft een paar dagen moeten nadenken van wie ze de bloemen kreeg. Klantenservice zegt eigen schuld. Ik vind dat je geen bloemen kan versturen zonder melding te maken van de afzender en ben hierdoor erg gefrusteerd. Bovendien was het kaartje niet verstuurd em dat alles voor ern bedrag van 29 Euro. Bij mij heeft greetz echt afgedaan!

 • Aanbevelen? Nee
2

Niet op tijd bezorgd

Extra betaald op 28 januari voor snelle bezorging op zaterdag 30 januari. Maar pas bericht gekregen op maandag 1 februari, dat kaart bezorgd was.

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen bezorging of reactie

Een belangrijke kaart met brievenbus bloemen op 29 jan besteld en betaald voor bezorging op 1 feb, ook extra betaald 3.95 plus 2.95 voor snellere levering. Vandaag woe 3 feb nog steeds geen bezorging. 2x al gemaild naar klanten service zonder reactie. Erg jammer dat dit gebeurd. Snap best dat t druk is met de post maar laat mensen niet zolang wachten zonder enige reactie en laat ze vooral niet extra betalen als je geen service kan bieden. Voor mijn geen bestellingen meer bij greetz, vind t echt diep teleurstellend. Het gaan zijn hele doel voorbij. Mensen versturen best bela grijze emotionele dingen via jullie en dan worden we zo behandeld en dan ook nog excuses gebruiken als we zijn zo druk. Klopt niks van....

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte levering, slechte klantenservice, overal belabberd.

Ik ben echt zeer teleurgesteld in dit grote bedrijf. Ik wil mijn zusje verassen met een grote bos bloemen. Nu zit ik heel de dag te wachten totdat mijn pakketje wordt geleverd. Het pakket zou tussen 8 uur s'ochtends en 6 uur s'avonds worden geleverd. Om 22:15 krijg ik een mailtje dat er niemand thuis is en dat er een briefje in de brievenbus ligt. De vriend van mijn zusje weet van het cadeau en heeft er voor gezorgd heel de dag thuis te zijn. Er is echt geen bezorger langs geweest en er ligt geen briefje in de brievenbus. Vandaag geprobeerd te chatten (waar ik er steeds uit wordt gegooid) met de conclusie dat ik zelf maar een nieuwe afspraak moet maken. Dus krijg ik oude bloemen door een fout van Greetz. Uiteindelijk wordt voor mij een nieuwe levering ingepland als tegemoetkoming. Ik ben erg onvriendelijk behandeld door Roana. Ik bestel nooit meer bij dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee
1

Bezorgen niet en bieden ook geen compensatie

Ik heb extra kosten gemaakt om op een zondag een kaart en met bloemen te laten leveren vanwege een verjaardag op die dag. Twee dagen na bezorgdatum zijn de bloemen nog niet bezorgd. Ik moet maar even afwachten wanneer de bloemen worden bezorgd aldus de klantenservice en kan een cadeaubon ad 10 krijgen ter compen satie. Bezorgkosten alleen zijn 11,95 en de bloemen komen verlept aan als ze ooit nog worden bezorgd

 • Aanbevelen? Nee
1

Bezorgd te laat

Niet voor de eerste keer beloofd Greetz op tijd te bezorgen. Je betaald er ook nog flink voor. Maar een simpel kaartje krijgen ze niet op afgesproken datum in de bus.

 • Aanbevelen? Nee
10

Rampzalig slecht bedrijf! Niet gebruiken!

Mijn laatste twee orders bij Greetz zijn onvergetelijk. Al maanden wacht ik om mijn orders verstuurd te krijgen. Na vele keren op de waardeloze vlerkerige chatdienst die elke keer wegvalt of afbreekt worden beloftes voor levering, kortingscoupon etc niet nagekomen. Elke keer een nieuwe chat juf, vandaag Jessica, maar geen enkele levert mijn pakket af of komt belofte na. Ik bestel hier nooit meer iets en ga gerechtelijke stappen ondernemen om geld terug te krijgen. Chat kostte mij al uren en nog steeds niks bereikt. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Bespaar jezelf veel ellende. Niets bestellen!

 • Aanbevelen? Nee
1

Te laat bezorgd.

Bloemen en kaart te laat bezorgd. Niet op vertrouwen.

 • Aanbevelen? Nee
1

BOEVEN!!!

Een rouwkaart laten verzenden, nou ja proberen te laten verzenden want dit is dus niet gebeurd. Aangegeven dat ik graag een reactie wilde door het uitblijven van een reactie of bevestigingmaar op geen enkele manier wil Greetz reageren, niet via de chat en al helemaal niet via e-mail. Dat ze als een soort van Politici menen dat je moet stelen van de mensen die dankzij een 'pandemie' toch niet anders kunnen is tot daar aan toe, maar dat ze dat ook doen bij rouwkaarten. Dat ze allemaal in de directie daar persoonlijk mogen ervaren wat ik heb ervaren, en dan mogen ze die €3,81 in centen op een plek stoppen waar de zon niet schijnt, graag inbrengen zonder glijmiddel. (laat maar oxideren daar) Boeven

 • Aanbevelen? Nee
1

Schandalig slechte service (1-NP7RW311WV)

Schandalig slecht. Terwijl heel veel firma's de sleutel moeten omdraaien vanwege de Corona-crisis leutert Greetz dat ze het te druk hebben... Te druk ja!! Dat is hun excuus voor het niet of het te laat afleveren van bestellingen en het negeren van hun klanten. Mails worden doodleuk niet eens meer beantwoord. Ik heb 11 december een bestelling gedaan (1-NP7RW311WV) voor een bezorging op 17 december. Normaal stuurt Greetz een mail als de bezorging onderweg is. Nu niks...dus ik zag de bui al hangen. Uiteraard is er geen bestelling geleverd: 17 december niet - en nu, 2 weken later, nog steeds niet. Ik heb 4 mails gestuurd om te klagen, geprobeerd te chatten, maar helemaal geen reactie. Het is schandalig! Wat nu? Greetz: ik heb jullie laten weten dat ik de discussie op Trustpilot ga voortzetten als jullie niet reageren, dus ik verwacht dat jullie nu wel gaan reageren. Maar hier een paar dingen waar ik NIET in geïnteresseerd ben: * Ga niet schrijven "dat jullie het heel vervelend vinden" of dit soort onzin. Ik doe er niks mee. * Ga ook niet schrijven "neem contact met ons op via mail of chat". Dat heb ik al meerdere malen gedaan en jullie reageren toch niet. * Laat ook achterwege: "we hebben het toch zooooo druk!" Ook hier doe ik niks mee: ben blij dat jullie het wél nog druk hebben. Vele zaken zouden met jullie willen ruilen. Wat ik WEL verwacht: een antwoord waarom jullie niet reageren op mails en klachten - EN een bevestiging dat het geld van de bestelling teruggestort wordt (€ 7,75). De kwaliteit van Greetz is op korte tijd heel snel gekelderd - en dat is duidelijk te zien aan de beoordelingen die jullie krijgen: doe er iets aan of raak al jullie klanten kwijt. De titel "Webwinkel van het jaar" zijn jullie al lang kwijt. HIER IS HET BESTELLINGSNUMMER: 1-NP7RW311WV DOE ER IETS MEE!! En nogmaals voor alle duidelijkheid: ga me niet vertellen dat ik contact met jullie moet gaan opnemen via mail of chat. Dat heb ik al heel vaak

 • Aanbevelen? Nee
2

Nu ook echt de laatste druppel!

Op de 29ste van December had ik een mooi boekje en kaart bestelt voor mijn neefje zijn verjaardag op de 31ste van December. Nou was dat mogelijk op hun website, alleen niet mogelijk blijkbaar om echt deze 2 artikelen die door de brievenbus passen te leveren.. Zelfs tot zelfs vandaag heb ik geen email of enige update mogen krijgen van Greetz.nl waar mijn neefjes kado nu is! Zijn verjaardag is al voorbij, geen kado mogen ontvangen en geen kaart mogen ontvangen.. In het verleden hebben ze ook zo vreselijk geholpen. Hun klantenservice is een van de meest vreselijke dat ik ooit gezien heb. Voor mij is dit nu echt de laatste keer... Ik woon in Australie en ik maak gebruik van greetz.nl maar ik denk dat een kaartje sturen vanuit Australie sneller is dan de levering van greetz.. Ik stap liever over naar bol.com volledige aangezien ze daar betere klantenservice hebben.. Achterlijk gewoon. Ordernummer/ 1-MPN76SX3RR

 • Aanbevelen? Nee
1

Pakket niet geleverd, wel beloofd

Pakket bezorgd, vrienden niet thuis. Afgesproken dat de bezorgdienst het nogmaals aan zou bieden op donderdag, én als zij dan niet thuis waren een briefje zodat ze zelf een afspraak konden maken. Dat is gebeurd, pakket zou maandag geleverd worden. Niet dus, pakket blijkt terug gestuurd?! Kan niet weer hetzelfde sturen, voorraad op?! Wat gebeurt er dan met de retourzending? Nooit meer Greetz!!

 • Aanbevelen? Nee
3

Waardeloos

Nietszeggende antwoorden via de chat: misschien vandaag, anders morgen bezorgen. Kan ik niks mee.

 • Aanbevelen? Nee
2

Doe er geen zaken mee

Ons pakje is niet aangekomen, volgens de couriersdienst wel. Er is geen mogelijkheid tot contact met hun, op mails wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar. Ik zou aanraden om zeker geen zaken te doen met deze firma, je hebt geen enkele manier om ze te bereiken indien er iets mis gaat!

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd