Filters

2

Mooie kaarten en produkten maar verschrikkelijke bezorging en niet hulpbare clanten service.

Het pakje komt niet aan en niemad weet waar het is. De onvanger staat daar maar omdat eerst word het gezecht dat het aan komt dan weer niet, dan wetenze niet waar het is.. Maar ze hebben wel de beziging kosten trug gegeven...of dat wat oplost!?! En dat is meer keer gebeurt. Nou, mijn fout, ik had ze al tijd geleden moeten vermijden!

 • Aanbevelen? Nee
10

Origineel en leuk

Al jaren bestel ik kaarten via Greetz. De prijzen zijn goed, in de winkel betaal ik meer. Ook zijn de kaarten origineel en er is echt iets te vinden voor iedereen. Het leukste: zelf de kaart bewerken met foto's en stickers en zelfs muziek zodat iedere kaart een uniek exemplaar wordt. Tot nu toe de bezorgdatum altijd. Ik raad Greetz absoluut aan! Maar...ik heb nooit cadeautjes verstuurd, dat kan ik dus niet beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
6

pakje komt niet aan

Op 23 sept zou een vriendin van mij voor haar verjaardag een leuke verrassing gaan krijgen. Het is helaas uitgelopen op een totale ' soap' waarbij zelfs gesteld werd door Greetz dat zij was verhuisd en ik het verkeerde adres had gegeven. Hiervoor zijn zo' n 10 bestellingen wel goed gegaan via Greetz. Ook een jaar eerder had Greetz bij haar, namens mij, een attentie afgeleverd. Bijkomend is dat deze vriendin al meer dan 2 jaar kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Ze knokt op dit moment voor haar leven. Het is dan heel vervelend als een verrassing dan geheel om zeep geholpen wordt door Greetz zelf. Bij de eerste bezorging trof de bezorger haar niet thuis. Er werd geen briefje achter gelaten. Op de site van de bezorger was geen mogelijkheid om een nieuwe afspraak in te plannen, dit terwijl dat volgens Greetz wel moest kunnen. Ik heb naar het e-mail adres van Greetz (support) de bewijsstukken gestuurd dat het niet kon. Pas na een verhaal via facebook komt er beweging. Greetz gaat het nog een keer aanbieden. Dat was gisteren. Weer niet gelukt. Mijn vriendin is volgens Greetz verhuisd. Flauwekul en Zucht Wat ik zorgelijk vind is het feit dat Greetz slecht bereikbaar is. De communicatie als het mis gaat loopt via een chatbox of een e-mail adres. Er worden dan beloften gedaan, die ook niet worden nagekomen. Zo werd in de chatbox gezegd dat ik per mail een bevestiging had ontvangen. Dat bleek niet zo te zijn. Een telefonisch bereikbare klantenservice, is er niet bij. Echt een stuk menselijk contact is blijkbaar te veel gevraagd, dit bij een Service die juist inspeelt op de menselijke emotie. Er is net aangeboden dat ze toch nog iets leuks gaan doen naar mijn vriendin, dit terwijl ze mij schadeloos gaan stellen. Ik wacht dit nog even af in het bepalen of ik bij Greetz blijf, al weegt het ontbreken van een 'menselijke' klantenservice wel zwaar voor mij. En chat Barbel, het is per mail aan mij bevestigd. Zucht, ook die bevestiging komt niet bij mij aan.

 • Aanbevelen? Nee
4

Valse advertentie

Adverteren met ‘voor 22.00 besteld, morgen in huis’ is valse advertentie. Jammer, als je een jarige een bos bloemen wilt sturen die geleverd zou worden op de verjaardag zelf. Greetz werkt met Packs, een onbetrouwbare bezorgdienst (zie reviews, is al langer bekend) en schuilt zich hier achter. Greetz heeft namelijk de bestelling op tijd klaar gezet, gaven zij aan via de klantenservice chat en ‘mogelijk is bestelling later vanwege drukte’ (indien dat waar is moeten ze op de website aangeven: ‘wegens drukte kunnen wij niet garanderen dat het pakket op tijd wordt bezorgd’). De klantenservice wilde mij tegemoet komen met €5 korting op de volgende bestelling. Maar die komt er niet zolang zij deze service bieden. De niet-meer jarige vond de bloemen wel mooi ;)

 • Aanbevelen? Nee
1

Als je een belofte maakt, kom hem dan na!!!

Al meerdere malen producten besteld bij geeetz waarbij beloofd word op de dag van verjaardag te leveren maar keer op keer is het cadeau te laat! Lekker mosterd na de maaltijd. Vervolgens krijg je een mail dat er een brief in de bus is gedaan voor het maken van een nieuwe afspraak maar die zat er dus niet in en was de persoon gewoon thuis op het moment dat ik een sms krijg waarin aangegeven word dat er niet werd open gedaan. De persoon wist dat er iets van Greetz aan kwam dus zou altijd open gedaan hebben! Kortom, als je een belofte maakt, kom deze dan na! Je betaalt er immers genoeg voor!!!!

 • Aanbevelen? Nee
2

Boos!

Ik heb een ballon verstuurd, die kwam ik halfleeg aan. Omdat het geen verrassing meer was heb ik liever mijn geld terug. 2 keer klantenservice aan de lijn. Of 50% van de aankoopbedrag terug of een nieuwe ballon. Ik wil mijn geld gewoon terug zij mogen deze balllon terug hebben maar daar wordt moeilijk over gedaan. Ik wil de mogelijkheid de balloj terug te sturen en mijn geld terug te krijgen

 • Aanbevelen? Nee
2

Oplichters. Bezorgen niet en zijn onbereikbaar

Woensdag een bestelling gedaan voor bezorginv op zaterdag. Fles champagne en kaartje. Niks is bezorgd, niemand fe bereiken. En geld is weg. Koste me 65€ en niks is geleverd. NOOIT deze service gebruiken. Oplichters.

 • Aanbevelen? Nee
1

Bestelling na 4 dagen nog niet binnen. Waardeloze service

Op maandag een bestelling gedaan voor een bezorging op dinsdag. Vanwege familielid die 70 wordt op die dag. Bestelling is verwerkt door greetz maar wordt door packs (bezorgdienst) niet bezorgd omdat het adres niet zou kloppen/bestaan. Adres bestaat wel degelijk! Vervolgens via de chat contact opgenomen op woensdag. (Telefonisch is er geen mogelijkheid) Het hele verhaal moeten uitleggen online en vervolgens zou er een nieuwe bezorging gepland worden voor donderdag op mijn eigen adres zodat ik zeker wist dat het goed zou komen en ze niet weer zouden zeggen dat het adres niet bestond. Vervolgens kwam er op donderdag weer niks binnen. Weer met de chat contact opgenomen. Bleek dat de order niet opnieuw erin was gezet door de medewerker van greetz! Andere medewerker gesproken en die zou weer een nieuwe order maken voor vrijdag. Maar je raad het al op vrijdag is er wéér niks bezorgd. Ik wil mijn geld terug aangezien het schijnbaar na 3x nog niet lukt om iets te bezorgen. Wat een waardeloos bedrijf en een waardeloze bezorgdienst. Ik bestel hier nooit meer (zowel zakelijk als prive). EDIT 19-7-21 Inmiddels het pakket binnen gekregen. Echter veel en veel te laat en na 3 fouten. Heb zaterdagochtend aangegeven het pakket niet meer te willen ontvangen en geld retour te ontvangen. Klantenservice wilde hier niet aan meewerken. Nog nooit eerder zo'n waardeloos bedrijf meegemaakt. Klantenservice wil het dus helemaal niet goed oplossen!!

 • Aanbevelen? Nee
1

Onbetrouwbaar

Omdat wij in het buitenland wonen vind ik het fijn om familie en vrienden te verassen met een boeket bloemen op hun verjaardag. Zo makkelijk als het bestellen gaat des te moeilijker het op de dag van de verjaardag een bos bloemen af te geven. Dit na helaas 3x te laat iemands verrassing te laten bezorgen heeft mijn doen besluiten niet meer hier een bestelling te doen. Er is echt niemand die voor je gaat informeren waar deze bloemen gebleven zijn, geen briefje in de bus en ivm AVG mogen ze niet zeggen welke buren dit in ontvangst hebben genomen.. Maar wel ivm AVG iets persoonlijks aan de buren geven.. Echt te gek voor woorden hiermee toch een klant kwijt en wellicht hebben ze er teveel geen idee..

 • Aanbevelen? Nee
10

Super leuke kaarten!

Ik ben altijd blij met Greetz, mooie kaartjes en prima service!

 • Aanbevelen? Ja
1

Website werkt niet naar functioneren

Als eerste voorop, de klantenservice heeft haar best gedaan om mij te helpen, dus hier ligt het probleem niet. Maar, je moet google chrome per se gebruiken voor enig redelijk functioneren van de website. Wil je speciale tekens gebruiken of buitenlandse tekens, dan pakt de website dit niet. Is de tekst wat lang (binnen de juiste proportie) dan lijkt deze website er ook uitermate slecht mee te kunnen handelen

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima service

Gisteren wilde ik een kaartje versturen maar mijn kortingscode werkte niet. Ik heb een mailtje gestuurd en in een mum van tijd kreeg ik een reactie SUPER snel . We gaan kijken hoe dat kan. Kort daarna kreeg ik een nieuwe kortingscode. En kon ik mijn verjaardags kaartje bestellen. Super bedankt Evelien en Eliza.

 • Aanbevelen? Ja
1

Ronduit slecht

Verjaardagskaart besteld 4 dagen van te voren. Ook nog bij mij thuis laten bezorgen 1 dag voor de verjaardag zodat de kaart sowieso op tijd binnen zou zijn. Niks is minder waar, de kaart 1 dag na de verjaardag nog niet binnen en bij de klantenservice beweren ze dat ze me niet kunnen helpen.

 • Aanbevelen? Nee
2

Besteld en niet geleverd

Reactie van greetz was dat ik dan maar niet via post nl had moeten bestellen??

 • Aanbevelen? Nee
2

Super slecht

De bezorger beweerde dat het adres niet bestond terwijl dit wel zo is… en heeft het dus ook niet afgeleverd. Vervelend. Bestel hier nooit meer iets.

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloos bedrijf

Bestelling gedaan voor een ernstig zieke collega, de 1e bestelling zou vandaag geleverd worden, helaas ging het daar al mis, deze is 6 dagen eerder geleverd bij een kantoor naast ons, door sluiting van ons en daarna van het kantoor hiernaast hebben we deze vandaag op kunnen halen bij de buren, bloemen zaten vol met schimmel en ongedierte. 2e poging nadat wij weer open waren contact gehad met greetz, helaas was het bestelde niet meer leverbaar, dus dit keer voor een volledig boeket gekozen, echter bij aflevering was de doos aan de onderkant volledig doorweekt en kapot. Niet iets wat je op deze manier cadeau geeft aan iemand. Tevens is het ook voor zo'n groot bedrijf als Greetz ook heel vreemd dat jullie wel aangeven 24 uur per dag telefonisch beschikbaar te zijn en het meerdere keren tijdens kantooruren moeten afdoen met een bandje om alsnog naar de website verwezen te worden. Van mij en mijn collega's krijgen jullie als beoordeling een vette 1

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service!

Ik had mijn jarige nichtje een kaartje gestuurd met een foto van haarzelf er op, via Greetz, maar is nooit aangekomen. Dit vernam ik na 2 weken en toen heb ik gebeld met de klantenservice van Greetz. Het kaartje was toch echt met de post meegegeven. Ze vonden het heel vervelend en boden gelijk aan om het kaartje nogmaals te verzenden. Daar heb ik gebruik van gemaakt, beter laat dan nooit. Dit kaartje is keurig de volgende dag bezorgd. Later bleek dat de postbode van de route waar mijn nichtje onder valt post achter had gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Tadaa hier is je warme taart van 35 euro en nu niet zeuren!

Vanmorgen zou er tussen 10:00 en 12:00 uur een taart bezorgd worden. Om 11:50 uur ineens de online status; “bezorging is niet gelukt we proberen het later opnieuw.” Ik wil bellen met de klantenservice van Greetz, telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Ik neem contact op via de chat en doe mijn verhaal. De medewerker gaat kijken wat ze voor mij kan doen. Na een kort moment: “U was niet thuis op het moment van bezorging” en: “Omdat het om een gekoelde taart gaat bieden ze u deze later nogmaals aan”. Eh, hallo? Ik zeg zojuist mij is niets aangeboden en wat is later? Medewerker: “Vandaag, proberen ze het opnieuw.” Balen, ik heb extra betaald om de taart in korter tijdsbestek te laten bezorgen in de ochtend, juist voor het bezoek wat in de middag komt. In de ijdele hoop dat ze in de vroegere middag opnieuw komen. Pas om 15:30 uur staat dat de taart vanavond opnieuw aangeboden zal worden. Rond 18:00 uur staat er een bezorger voor de deur. Na de nodige verwarring krijg een warme doos van de bezorger. De koelelementen die erin zitten zijn net zo warm als de tuin, de taart ook trouwens. Weer neem ik contact met Greetz: Ze willen een foto van de taart. Deze wil ik toesturen via de chat, maar op moment dat ik deze upload krijg ik elke keer een foutmelding. Ja, zonder foto kan ik niets doen zegt de medewerker. Resumerend de klantenservice vervalt in standaard antwoorden. Nu heb ik een warme taart gekregen voor 35 euro. Nog wat. Ik heb voor dik 200 euro besteld en moet maar liefst 6x bezorgkosten betalen; 1x voor de taart, 1x voor de bloemen en 4 keer bezorgkosten voor 4 stuks beautypakketjes. Deze laatste 4 hadden zeker in een doos gekund aangezien alles één adres is, maar nee Greetz is heer en meester in het opvoeren van extra kosten. Een fatsoenlijk kaartje schrijven lukte helaas ook al niet, het beroemde klokje bleef meermaals rond draaien bij het schrijven van een kaart via Greetz. Belachelijk slechte service en zeker geen ster waard.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi sander, Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling nu niet goed is aangekomen. Uiteraard vinden wij dat we op dit vlak beneden de maat hebben gepresteerd. Greetz staat voor kwaliteit en we begrijpen dat een warme en te late taart niet is wat je van ons mag verwachten. Uiteraard willen we wel samen met jou kijken naar een oplossing voor dit probleem. We zouden je dan ook willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice om tot een goede oplossing te komen. Dit is mogelijk via onze chat of eventueel via ons mailadres support@greetz.nl We horen graag van je! Greetz, Olivia

1

Bestelling nog niet ontvangen en geen geld tetour

Ik heb een helium ballon besteld die nog niet is bezorgd en dus al 2 dagen te laat is. Ik heb uiteraard niets meer aan de ballon, aangezien de verjaardag al geweest is en de helium niet lang meer werkt of al is uitgewerkt mocht ik de ballon überhaupt nog ontvangen. Mijn aankoopbedrag krijg ik niet terug, alleen een compensatie in verzendkosten. Voor mij geen Greetz meer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ewout, Wat jammer dat op deze manier jouw verrassing niet goed is overgekomen. Natuurlijk kunnen we begrijpen dat een lege ballon niet meer nodig is. We willen dan ook graag met je in contact komen om hier een passende oplossing voor te zoeken. Dit kan via onze klantenservice. We horen graag van je! Greetz, Olivia

2

Pakjes komen nooit toe

Bestelde pakjes komen nooit toe, dit bedrijf reukt naar fraude. Weg centjes. Bij klacht krijg je een bon van 10 euro wat ben je daarmee. Bestelde artikelen kosten meer en komen toch nooit toe. Ik wil mijn geld op mijn rekening!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Els, Wat zonde dat jouw bestelde pakketjes niet zijn aangekomen! Wij bieden een kortingscode aan i.v.m. een late levering. Als jouw pakketjes niet zijn aangekomen is dat natuurlijk een ander verhaald. Zou je contact met ons op kunnen nemen via de klantenservice? Dan zoeken we graag een oplossing voor dit probleem! Greetz, Olivia

4

Teleurstellende klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding stelt al net zo zwaar teleur

Voor €33 bosje pioenrozen besteld, op 7 mei, 2 dagen voor moederdag. Ik wilde ze op moederdag zelf laten bezorgen, dat was geen probleem voor 8 euro meer. Prima. Zodra ik de bestelling had geplaatst bedacht ik me na 1 minuut en wilde ik de bestelling annuleren, wat volgens Greetz zelf geen probleem is zolang de bestelling nog niet is gereed gemaakt voor verzending. Echter was het annuleren zelfs na 2 minuten niet meer mogelijk! De klanten service vertelde mij dat na 2 minuten de bestelling al was klaar gemaakt voor verzending dus niet meer geannuleerd kon worden. Wat mij onzin lijkt want de bestelling zou pas 2 dagen later bezorgd worden.. En dus zou nooit iemand zijn bestelling kunnen annuleren omdat ze op zo'n magische snelle wijze bestellingen gereed maken voor verzending dat niemand een kans krijgt om zijn bestellijg te annuleren? Ach ja, zolang de bos bloemen zelf dan maar niet teleurstelt. Helaas viel dat ook vies tegen. De pioenen zijn nooit open gegaan en zien eruit alsof ik er nog geen 10 euro voor heb betaald. Is echter een bos van 25 euro. Zwaar teleurgesteld en zal hier niet meer bestellen. Dat raad ik dan ook iedereen aan die niet helemaal zeker over zijn bestelling is en misschien wilt annuleren, want die kans krijg je dus niet.

 • Aanbevelen? Nee
4

Gestalkt

De kaartjes waren mooi en op tijd geleverd, maar sinds ik lid ben (was) van Greetz zit mijn mailbox vól met spam en stuurde Greetz heel veel mailtjes, bijna dagelijks. Zelfs nadat ik me tig keer had afgemeld van de mailinglist en een paar keer contact heb gehad met de klantenservice daarover. Heb uiteindelijk mijn account helemaal gewist. De spam blijft, maar gelukkig geen mailtjes meer van Greetz sindsdien. Een grote ergernis.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer zeer zeer slecht, hier niet bestellen

Ik bestel een moederdag cadeautje bij Greetz, maar ze hebben m gewoon niet verstuurd. Sta je toch mega voorlul met moederdag. Klantenservice zegt ah ja helaas kan gebeuren. Nou ronduit slechte klantenservice. Bestel je kado hier niet maar doe het ergens waar ze hun klanten wel belangrijk vinden;)

 • Aanbevelen? Nee
2

Schandalig

Waardeloze klantenservice geen telefoon Chatten ook slecht Bloemen rijp voor afvalbak Er staat 1 ster en die verdienen ze niet eens Maar zonder ster geen doorsturing

 • Aanbevelen? Nee
7

Gebruiksvriendelijkheid van de app wordt minder

Ik was altijd zeer tevreden met jullie app. De laatste tijd vind ik hem minder fijn werken. Zo is het al een paar keer niet mogelijk geweest om de tekst aan te passen aan de grootte van de kaart. Er werden spaties toegevoegd, waardoor er grote witmarges ontstonden. Deze kon ik niet weghalen en moest dan de hele tekst overtypen. Vandaag klopte de prijs niet met wat er aangegeven stond. Bovendien kreeg ik tweemaal de melding dat de verrassing was toegevoegd aan mijn mandje, terwijl ik gekozen had voor alleen de kaarten. Op zich ben ik nog wel blij met de app, maar dit vind ik echt vervelend.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd