Hi Mark, Bedankt voor je bericht. Het verwerken van een claim is iets wat bij een webshop ligt en niet bij ons. We zetten deze alleen maar door. Verder hebben we hier wekelijks contact over onze contactpersonen. Meer dan dat kunnen we helaas niet doen. Bedankt voor je geduld voor nu! Hopend je voldoende te hebben geïnformeerd. Groetjes, CBXL.
Hoi Denise, Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat we je een handje kunnen helpen met het besparen! Groetjes, CBXL.
Hoi Jessica, Fijn dat je blij bent met onze cashback en service. Dat waarderen we. Mocht je nog webshops missen die je graag op onze website ziet laat het ons dan gerust weten! Groetjes, CBXL.
Hoi Sandra, bedankt voor de review! Groetjes, CBXL.
Beste Carlos, vervelend dat dit is gebeurd. Toch werkt de cashback van KPN wel voor andere gebruikers. Het klopt inderdaad dat wij hebben vastgesteld dat je via onze site hebt doorgeklikt en dat jouw browser goed staat ingesteld voor cookies. Dat is alleen een van de voorwaarde om een cashback succesvol te doen. Bij deze cookie check vermelden wij ook duidelijk dat alle andere voorwaarden ook gevolgd moeten worden (alleen kunnen wij die niet op afstand voor jou controleren). Wij vermelden er dit over op die pagina: "Als de cookies goed staan op jouw device, dan zijn de overige 'regels' ook nog steeds van belang voor het slagen van de cashback." Ook op de pagina van KPN Mobiel verwijzen wij bij de voorwaarden naar de 'regels' (https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het#regels). Een daarvan is het altijd accepteren van alle cookies op de pagina van de webshop. Dat luistert bij KPN heel erg nauw. Als je niet alle cookies expliciet accepteert op kpn.com, dan werkt de cashback niet. Voorheen (tot vorige week overigens) was het dan mogelijk om een claim in te dienen. Echter, heeft KPN onlangs alle claims ook afgewezen. Uit het onderzoek was gekomen dat de cashback die niet geregistreerd werden over het algemeen de oorzaak was dat de gebruiker niet expliciet alle cookies had geaccepteerd. Dit is ook niet iets waar wij invloed op hebben. Als je alle regels volgt, dan moet de cashback gewoon werken. Dagelijks doen wij namelijk cashbacks voor KPN Mobiel en KPN Thuis. Je gebruikt onze site al een paar jaar en hebt veel cashbacks gedaan. Natuurlijk kun je gebruik maken van een andere cashbacksite, maar daar gelden ook dezelfde regels. Dus als je daar hetzelfde had gedaan, was de cashback ook niet geregistreerd. vriendelijke groet, Ditmar Schnetz
Hi Anton, Zo te lezen weet jij als geen ander hoe je gebruik maakt van onze website. Daar zijn we erg blij mee. Op naar de volgende cashback! Groetjes, CBXL.
Hi Harry, Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij een steentje te kunnen bijdragen bij het besparen! Groetjes, CBXL.
beste Bert, de cashback voor Tele2 werkt wel. Maar als niet alle voorwaarden gevolgd worden op https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het#regels, dan kan het voorkomen dat de cashback niet geregistreerd wordt. Je hebt dan nog wel de mogelijkheid om een claim in te dienen en dat heb je ook gedaan. Die claim hebben wij doorgezet naar Tele2. Gemiddeld is de behandeltijd van een claim echter een maand of drie. Vandaar dat het is dus even kan duren voordat er uitsluitsel is. Jij heb pas vorige week de claim ingediend, dus helaas nog even geduld. vr. groet, Ditmar
Hi Anita, Bedankt voor de feedback. Fijn dat je blij bent met onze service. We doen elke dag ons best om de hoogste cashback en aanbiedingen aan te kunnen bieden. Groetjes, CBXL.
Hi Niels, vervelend om te horen dat je zo lang moest wachten op jouw cashback. De looptijd voor een goedkeuring is een indicatie. Het kan soms wat langer duren om deze te verwerken. Heb je ergens nog een vraag over? Stuur ons gerust een bericht naar info@cashbackxl.nl. Groetjes, CBXL.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.