Prachtige kraamcadeaus

Wij hebben een heel mooi pakket binnen gekregen met mooi geborduurd werk! We zijn er erg blij mij en verheugen ons om het cadeau te geven aan ons neefje!

Niet zoals verwacht

Stof pluist is ook klein voor een ledikant bedje

Jammer dat ze zo klein vallen

Zelfs voor mijn veel te vroeg geboren kleindochter is de maat nog te klein . Maar super tegemoet gekomen door Koter om het opnieuw groter te bestellen met korting

Hele mooie spullen besteld en het is super mooie kwaliteit.

Makkelijk te bestellen, snelle en nette levering

Product is zoals beschreven op de website.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Daarnaast een kwalitatief product en vriendelijke communicatie.

Keurig en snel geregeld

Het dekentje

Dikkertje dat ik bij jullie besteld heb is volledig wat ik verwacht maar de post heeft aflevering niet goed gedaan heeft aangebeld heeft 1 second gewacht niet gewacht tot de kade de deur was en eigenlijk gewoon het pakje over de poort in de modder gegooid!

Hele mooie knuffeldoek met geborduurde naam

Hele zachte knuffeldoek konijn en prachtig geborduurde naam erop. Heel blij mee!

Fantasisch

ik heb handdoeken besteld maar zo leuk geworden wij zijn tevreden topkwaliteit ik weet wat en waar ik van de zomer moet gain bestellen ga zo door

Happy horse konijn met naam laten borduren. Heel leuk geworden en snelle levering.

Eenvoudig te bestellen, vlotte levering!

Zie boven!

Geweldig. Mooi prducten en snelle levering.

Prachtig product,snelle levering

Heel mooi geworden

Mooie afwerking en correcte levering

Het was niet mijn eerste bestelling bij Koter Kado. Ook nu werd ik goed op de hoogte gehouden van het leveringstijdstip bij het gevraagde afhaalpunt. De bestelling beantwoordt ook deze keer aan het gevraagde en de afwerking is zeer mooi. Een tevreden klant dus .

Prima verlopen bestelling.

Mijn bestelling van een rugtasje mét naam verliep heel soepel. Duidelijk bestelformulier en accuraat uitgevoerd. Hele snelle levering. Dank. Ik heb een leuk kado.

Mooie producten

Mooie happyhorse knuffels met naam besteld. Snelle levering

Alles duidelijk. Vlotte en vlug levering. Mooi verpakking en ben heel blij met mijn tasjes en beertjes voor mijn kleinkinderen .. mercikes en tot de volgende.

Goede kwaliteit en snelle verzending

We hadden snel een kraamcadeautje nodig. Er stond binnen 2 dagen verzonden, we kregen echter na een paar uur al bericht dat het verzonden was en hadden het de volgende dag al binnen! Heel fijn! En het resultaat zag er heel goed uit! We zijn tevreden!

Geweldig!

Alles is verlopen zoals je dat als klant wenst. Cadeau is ook heel mooi verpakt. Dit bedrijf is een aanrader!

Super die happy horse konijn

Zo mooi de tekst erop geborduurd heb ze nu paar keer kado gegeven top zo leuk

Heel mooi schort

Mooi schort netjes met naam erop heel leuk en goede kwaliteit

Snel geleverd, goed product

Binnen no-time had ik het product binnen en het was van goede kwaliteit.

Uitstekende ervaring

Snelle levering, prima op de hoogte gehouden, goed product.

Geweldige en snelle service,

snel geleverd, goede updates qua levering en direct reactie na sturen van een e-mail met een vraag die ook keurig en duidelijk beantwoord werd. Bestelde producten ook geweldig.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]