Bedankt voor uw review, ,fijn om te lezen dat alles weer naar wens was. Graag tot een volgende keer!
Bedankt voor uw review. U zei dat het bruine wat op het schroefje aan de binnenkant zichtbaar was, roest was en wilde een oplossing. Ik heb na uw klacht in ons magazijn 5 koffertjes gecontroleerd en constateerde dat ze alle 5 hetzelfde hadden als het koffertje dat u had. Ik heb een doekje gepakt en kon het bruine eenvoudig verwijderen. Het bleek dus niet om roest te gaan. In mijn mail aan u heb ik u geadviseerd hetzelfde te doen en heb onze excuses aangeboden voor het ongemak. Ik dacht dat het een eenvoudige handeling zou betreffen maar blijkbaar verschillen we hierin van mening. Ik vind het jammer dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Bedankt voor uw review, leuk om te lezen. Graag tot een volgende keer!
Hi Krista, wat leuk om te lezen, bedankt voor de genomen moeite om een review achter te laten. Graag tot de volgende keer!
Wat leuk Nicolet dat je al zo lang bij ons bestelt, bedankt daarvoor! Graag weer tot ziens bij Koter Kado!
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat alles naar wens is!