Prachtig

Precies wat ik had verwacht

Top bedrijf.

Heel hulpvaardig, product is helemaal naar wens en bovendien snelle levering.

Super bedrijf Makkelijk bestellen en hele snelle levering van een leuk artikel. Al jaren bestel ik en altijd tevreden!

Precies zoals het moest Maat klopt ook

Super.

Een website die zeer toegankelijk is. Zelfs als je er niet zo handig mee bent. Een zeer goede service tot het pakketje bezorgd is. Ben zeer tevreden.

Leuk gepersonaliseerd cadeau

Happy horse konijn met naam geborduurd als geboorte cadeau. Ruime keuze in kleuren. Naam geborduurd op het oor, mogelijk in verschillende kleuren. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Leuke artikelen

De producten die we besteld hebben zijn precies zo aangekomen zoals besteld. We zullen zeker nog eens bestellen

Leuk product, goede kwaliteit

Klaar voor het WK met mijn gepersonaliseerde oranje polo Snelle levering

Alles klopt!

Babymutsje besteld. Keurig op tijd geleverd. Prachtige kwaliteit! Heel blij mee.

Super persoonlijke kadootjes voor een prima prijs en snel geleverd.

Leuke kadootjes, lekker gepersonaliseerd, snelle levering en top kwaliteit.

Top kwaliteit & Mega snelle levering.

Donderdag een sporttas besteld. (Met naam) Je had heel veel keus in tassen, in de letters voor de naam of tekst. En dan ook nog eens mega veel kleurtjes. Kwaliteit van de sporttas is mega goed. En zaterdag al meteen binnen. Hier gaan wij vaker bestellen, want zag eigenlijk te laat dat er heel veel spullen zijn. :)

Oké

Netjes en op tijd afgeleverd!!

Mooi zacht hondje maar zie omschrijving

Mooi beestje ik.had alleen gedacht dat de naam en geboorte datum eroo werd geborduurd en niet erop geplakt .. dat vind ik niks ...stel t gaat eraf bij kleine kindjes . En hie gaat dit in de wasmachine???

Making memories

Meerdere keren nu heb ik voor a nee Born baby een enorm leuk, groot, zacht konijn met naam besteld en elk kinds speelt nog steeds met deze knuffel. De klantvriendelijke website, snelle service en leuke producten die je kunt personaliseren maakt dat ik steeds weer terug kom bij koter nado.

Mooie gepersonaliseerde tas en goede service!

Wij hebben bij Koter Kado een gepersonaliseerde tas en een speenkoord besteld. De kwaliteit van de tas is echt top en volledig naar wens! Helaas ontbrak het speenkoord bij de eerste levering. Dit werd echter snel en netjes opgelost dankzij de fijne en duidelijke communicatie. Uiteindelijk hebben we het speenkoord alsnog ontvangen. Al met al zijn we erg tevreden over zowel de producten als de service. Zeker een aanrader!

Snel en goed!

Snelle levering en product voldoet aan verwachting.

Mooie kwaliteit handdoek

Ik heb 2 handdoeken laten borduren met een naam erop. De kwaliteit van de handdoeken en het borduren zijn uitstekend. De kleur van de handdoeken komen ook goed overeen met de kleur op het beeldscherm

Tevreden

Mijn zoon vondt de schort met naam geweldig!!

Mooie producten

Geweldige producten, persoonlijk en goede kwaliteit. Snel geleverd, aanrader!

De handdoek was voor mijn dochter die een puppy heeft gekregen . De handdoek was mooi op tijd. Achteraf vind ik de letters erg groot en had ik gedacht dat ze gestikt waren en niet geplakt. Maar toch waren ze er blij mee.

heel goed ontvangen

heel goed ontvangen

Tekst op gestreken

Ik dacht dat het geborduurd zou worden. Heb hem voor eerste gebruik gewassen op 30 graden en de eerste letter laat al los

Goed en snel geleverd

Mooie kwaliteit. Volledig naar verwachting

Fantastisch!

Heel mooie dekentjes, mooi afgewerkt heel snel geleverd zonder problemen. Echt super blij mee, ons zoontje is ook echt heel blij met zijn konijn knuffel en dekentje met zijn naam op!

Spullen heel snel binnen Netjes verpakt Zal er vaker bestellen

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]