Geweldig !

De tas was al heel snel binnen gekomen! Opdruk is geweldig ! Ik raad het zkkr aan!

Zeer goes

Snelle levering en heel erg mooi gedaan.

Snelle levering, goede kwaliteit. Zou wel leuk zijn als er meer printjes over de hele tas gedrukt kunnen worden

Goede leverancier!

Super snelle levering en leuke gepersonaliseerde cadeaus.

Goed!

Snelle levering!

Duidelijke site, netjes verpakt , snelle bezorging, goede communicatie

Hartstikke leuk

Ze waren super blij met hun kado

Mooi product en snelle levering

De site werkt erg goed om het juiste tasje te kunnen kiezen, het selecteren van de kleuren en stijlen is praktisch gedaan. De levering was op tijd en goed. Eerste indruk is dat de tassen stevig en goed gemaakt zijn. Een aanrader dus, de tassen van koter kado

Geweldige producten

Bestel vaker bij Koter Kado. Mepal drinkbekers met naam, schooltassen met naam. Nu ook koffers met namen.. ideaal!! Wij zijn enorm blij met Koter Kado.

Leuke kadootjes, mooie kwaliteit

Snel, goede service, direct contact en antwoord op vragen.

Leuke goede producten en snel geleverd

Bidon van Mepal besteld met naam voor onze zoon, snel besteld, snel in huis.

Super!!!!!

Ik probeerde het voor de eerste keer. Cadeautje voor onze kleindochter. Super leuke tas m et haar naam er op. Iedereen dik tevreden.

Super kwaliteit snelle levering

Mooi dekentje met naam voor ons dochtertje wat in augustus geboren gaat worden besteld! Super mooie zachte stof vooral het noppen patroon erg mooi. Glitter bedrukking goed duidelijk zichtbaar. Ook de levering was snel binnen ik geloof binnen 2 dagen . Ik zou hier zeker opnieuw bestellen !

Product snel geleverd! Evt. Verbetering zouden extra foto's van de producten om bijvoorbeeld ook de inhoud van een tas te kunnen bekijken.

Super snelle verzending en kwaliteit producten

Mooi en netjes

Een rugzak besteld met naam voor de eerste keer! Super mooi product, goede letters die hopelijk lang blijven zitten! Dit mannetje kan met een gerust hart naar school zonder dat hij z’n tas kwijt raakt

Lekker snel, goede info over voortgang

Erg tevreden

Vindt het altijd leuk om gepersonaliseerde dingen aan te schaffen vooral met naam en/of logo. Bestel altijd mijn badlakens hier. Fantastisch gedaan en zo als altijd netjes en snel bezorgd.

Prachtige knuffels en goede service

Makkelijk om gepersonaliseerde kraan cadeau s te maken. Ruime keuze, betaalbaar en goede service.

Snelle afhandeling van order.

Order op zondag geplaatst en binnen 2 werkdagen geleverd.

Snelle levering, mooi product

Duidelijke website met ruime keus. Konijn was een cadeau waar de ontvangers zeer bij mee zijn!

Mooie tas voor een mooie prijs

Ik heb een mooie sporttas besteld met de naam van mijn zoontje erop. What you see, is what you get. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik ben tevreden.

kwaliteit en snel geleverd

Een mooie kinderschort gekregen met prima bedrukking. De koksmuts vind ik persoonlijk erg groot voor kleine kindjes. Een tip om de klittenband te verlengen zodat je de muts groter en kleiner kunt maken.

snelle levering mindere kwaliteit

ik heb een knuffel met naam ontvangen maar de naam die erop is geplakt is niet mooi geplakt... als ik dit had geweten had ik borduurwerk gekozen. levering daarin tegen was wel snel.

Snelle levering, leuk assortiment

2 Ecologieweg