Snelle levering mooi product heel stevig

Makkelijk een tof cadeau bestellen

De website is duidelijk en makkelijk te bedienen om een gepersonaliseerd cadeau samen te stellen. Lettertypes zijn gelijk zichtbaar. Veel tekst te plaatsen op het kaartje. Cadeautje werd enthousiast ontvangen!

Mooi product en snelle levering

Knuffel met geborduurde naam besteld. Snel geleverd en de ontvangers waren er blij mee. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Top producten en snel geleverd. De bestelde artikelen zagen er uit zoals de afbeelding op de site en in het echt nog mooier. Ik ben super tevreden en zou hier zeker vaker bestellen..

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb snel precies ontvangen wat ik had besteld

Heel Goed

Ik ben zeer tevreden met de service en kwaliteit. Na bestellen werd het al snel bezorgd.

Snelle kwaliteit levering

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Super mooie en zachte knuffel met naam ontvangen

zeer goed

eindresultaat is matig

Ik had de indruk dat het geborduurd zou worden maar het zijn k plakletters, dat is niet geschikt voor een baby als die daar op zabbelt. Dat was een teleurstelling. De levering was prima en ook de mails, maar helaas kan ik dit niet geven aan een baby Jammer, het zag er zo leuk uit

Mooie geborduurde badcapes

Erg leuk kraamkado.

Snel geleverd en kwalitatief in orde

Prima, zou hier zo weer bestellen

Snelle levering, mooi product.

Baby cadeau met opdruk besteld. Mooi gedaan. Goede service snelle verwerking.

Super snelle levering en geweldige service!

Ik kreeg het mutsje aan en ik was er echt instant verliefd op !!!! Ik had in de bestelbon geschreven dat ik het graag had meegenomen naar het ziekenhuis omdat ik op 11 mei 2021 ben uitgerekend en het zat volledig op tijd in mijn brievenbus en dat van Holland naar België !!!! Dankuwel voor de geweldige service het super schone mutske en schattige kouskes!!!

Zeer tevreden ! Leuke cadeautjes en snel geleverd

netjes!!

precies zoals het er uit ziet op de site snelle levering en goede kwaliteit

Heel mooi afgewerkt

Snelle levering en goed product

Paket was er ruim op tijd en het product is ook echt hoe het op de website wordt aangeboden. Kloppende kleuren, tekst etc.

Top!!!

Snelle levering, top kwaliteit! Blije kinderen hier!

prima volgens bestelling

prima volgens bestelling

Heel tevreden

Ik ben super te vreden. De website is heel duidelijk. Levering snel. Prijs ook goed!

Hartelijk dank, fijn dat jullie de naam opmerkten dat die niet was geschreven!

helemaal goed!

helemaal goed. snelle service, mooi kraam cadeau.

Snel en mooie kwaliteit

Snelle service, goeie kwaliteit

Snel geleverd en zag er geweldig uit

Rugzak en gymtasje besteld, levering was erg snel en het zag er top uit. Kind is helemaal blij met zijn nieuwe schooltassen.

Zeer goed survices,,, zeer snel dank daarvoor

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM