Shirtje is super leuk

Erg mooi shirtje. Heel snel en goed geleverd

Perfect!!

Zag er perfect uit!! Mijn zoontje was er heel blij mee!!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snelle levering en keurig gemaakt.

Mooi en snel

Mooie zachte knuffel, de naam staat er goed op. Snelle levering

Super tevreden

Super snelle service en heel erg tevreden over de leuke bestelde producten...

Leuke sporttas

Onze kleinzoon kreeg skeelers voor zijn verjaardag. We vonden het leuk om deze "in te pakken" in een sporttas. Op deze tas konden wij zijn naam laten drukken. Zo een heel persoonlijk kado. In passende kleuren. Binnen 3 dagen geleverd in België

bijna precies zoals ik wilde

Ik wilde een reserve konijn omdat mijn dochter er zo aan gehecht is.....het nieuwe konijn is alleen heel wat groter uitgevallen maar ze is er gelukkig ook dol op. Een goede bijkomstigheid ze kan er mee doen tot ze 18jaar is. wahahaha

Top heb het heel goed ontvangen! Precies zoals ik wou!

zeer goed

zeer mooi en snel geleverd

Heel mooi!!

Snelle en correcte contact via mail. Mooi geleverd product!

Mooi afgewerkt en goede kwaliteit badcape!

Badcape met naam. Gemakkelijk gemaakt en besteld. Zeer leuk om cadeau te doen! Leuk ingepakt.

Vlot, volgens aanbod.

Geborduurde knuffel besteld. Mooie kleuren en mooie afwerking. Vlotte levering en je wordt prima op de hoogte gehouden wat betreft de aflevering.

Onwijs tevreden, snelle levertijd, nette shirts!

Tas besteld, zeer goede kwaliteit

Mooi resultaat

De knuffel zag er heel mooi uit en kwam snel binnen

Doen wat ze zeggen

Had snel shirtjes nodig voor koningsspelen. Besteld en 2 dagen later keurig bezorgd,zonder extra kosten. Prima service,en heel klantvriendelijk. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar

Prima, goed en snel geleverd

Top product, goede dienstverlening, communicatie en levering.

Super tevreden

Vriendelijk en profecioneel

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bidon besteld. Helaas zelf de verkeerde kleur geselecteerd maar bidon is van goede kwaliteit, wordt snel geleverd.

Heel lang plezier van!!

Steeds stukje meer vrijheid geven hoort bij groter worden en voor ouders meer ‘los laten’. Wat een geruststellende gedachte dat ze bandjes om hadden! Kinderen vonden ze stoer en droegen ze 24/7. Dus bij uitjes/vakantie ideaal! Mooi stevige armbandjes met (blijvende) duidelijke tekst/kleur

Goed snelle service

Snelle levering en het bestelde konijn met opdruk zag er goed uit. Erg leuk om te geven.

Snel gelverd, mooi kado

De bestelling werd snel geleverd en zag er mooi uit.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM