Heel tevreden

Ik bestel hier al jaren naar tevredenheid. Goede informatie van bestelling tot levering. Kwaliteit van de producten is prima.

Snelle service, mooie producten

Zeer vlotte levering! Mooie, stevige rugzak.

Het dekentje die ik besteld had was extra zijdezacht mooie glitters pet naam erop bestel er zker nog

kwaliteit handdoeken en keurig geleverd

mooie kwaliteit handdoeken, naam borduursel mooi gedaan.

Ziet er goed uit en snelle service

Besteld en daarna snelle levering en netjes verzorgd artikel.

Snelle levering en de producten zien er prima uit

Teleurstellend

Ik heb de luxe babydeken besteld waarbij mijn eigen verwachtingen hoger waren dan het geleverde product. Dit is echter subjectief en kan gebeuren. De, in mijn ogen, sarcastische afhandeling van mijn mail is meer teleurstellend. Ik heb in het verleden een positieve ervaring gehad met Koter Kado maar dit keer niet.

Snel geleverd goed kwaliteit

Bestelling gedaan binnen 3 dagen was het binnen. De knuffeltjes zijn erg leuk en schattig!! Zeker een aanrader

Exact zoals de webshop beschrijft

De print is perfect en zeer goed van kwaliteit. Prijs/kwaliteit zeer tevreden. Bedankt !

snelle levering van de artikelen zoals is ze had verwacht

Bestelling op website ging redelijk snel, reeds binnen paar dagen geleverd en de artikelen zien er exact zo uit als verwacht / zoals getoond op de website.

super leuke tas

snelle levering prima geinformeerd over de status van je bestelling

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit en fijne service!

Wij hebben ervaring met meerdere producten van koter Kado. Producten blijven netjes na veelvuldig gebruik en website is makkelijk in gebruik. Levering en service snel en goed.

Erg leuk kraamcadeau!

Heel leuk knuffel konijn met naam. Ziet er goed uit en kwaliteit is ook top.

Snelle reacties op mail en levering

Snelle reacties op mail en levering

Kleur verschil

De tweede set bidons besteld voor een vriend. Tot onze schrik een enorm kleur verschil. Wat gaan we hier aan doen Koter Kado?

Snelle levering en ontvangen zoals ik hoopte! Dank!

Mooi en snel geleverd! Mooie kwaliteit.. beetje gekreukt alleen maar verder alles goed!

echt super

goeie kwaliteit en snelle levering alles zoals besteld geweldig kado

super

prijs kwaliteit super, zeer snelle service

Heel mooi badjasje. Prachtige kleur. Tevreden

Ik had gevraagd om een snelle levering omdat ik de haasjes graag met Pasen cadeau wilde doen en binnen een paar dagen had ik ze al thuis. Blije kleinkinderen als resultaat

Goede kwaliteit en goede service!

Stevige rugzak. Werd snel geleverd.

Fantastisch rugzakje, mooi afgewerkt, snelle levering

Het rugzakje is echt v mooie kwaliteit en krijgt een persoonlijke touch door de naam erop te zetten, op de perfecte plaats. Levering stipt en snel.

Op tijd geleverd en mooie producten

Heel mooi product en goed geleverd

Super leuk product en snelle levering

Zeer enthousiast over hetgeen wij besteld en ontvangen hebben. Van goede kwaliteit en super snelle levering! Zeker aan te raden.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM