Eerst keer besteld

Nou dikke prima. En een duidelijke site. Bestelling zeer snel geleverd.

Gepersonaliseerde producten met top service

Veelvuldig hier besteld en alle producten naar wens/tijd geleverd gekregen. Groot fan van de gepersonaliseerde Mepal producten. Zijn ook leuke verjaardagkado’s! En de service is uitstekend!

Prima kwaliteit en service!

Fantastisch, snellere levering dan aangegeven

Levertijd 2-3 werkdagen, echt niet: zondag besteld, dinsdagochtend al in huis. Super

Erg blij met het gepersonaliseerde cadeau!

Leuke producten om uit te kiezen. Gebruiksvriendelijk website. Snelle levering en erg leuk resultaat!

Leuk kado, maar de feestelijke verpakking is een rip-off is

Heel leuk kado, tijdig geleverd. Helemaal top. Echter.. de feestelijke verpakking waar je 3 euro voor betaald is echt prul. Heb hem zelf maar opnieuw ingepakt. Jammer!!

Zoals altijd super blij

Ik heb hier Al heel wat knuffeltjes besteld.. En zoals altijd echt super blij mee leuk om te krijgen super om te ontvangen .. Service is super snel ... !! En wat zijn ze super leuk !!! Krijg altijd de leukste reacties op dit Cadeau van koterkado !!

Prima keuze !

Een konijn besteld als kraamkado en de naam van de baby in het oor laten borduren, snelle afhandeling, goed op de hoogte gehouden over de verzending en het kado was een succes, zeker voor herhaling vatbaar!

Toffe bidon

Toffe bidon met ruim keuze aan kleur en lettertypes

Uitstekend, snel.

Mijn eerste ervaring met Koter Kado is heel goed bevallen. Zal zeker vaker hebruik maken van dd diensten van Koter Kado.

Een bidon met naam besteld. Snel geleverd en ziet er netjes uit.

Een hele mooie degelijke tas

Mooi materiaal, mooie kleuren, mooi afgewerkt.

Artikelen makkelijker te bestellen , ruime keuze aan letter type, giedven snel geleverd

Snel en goed!

Snel bezorgd en een stevige tas met een dikke bedrukking, de tekst slijt er niet snel vanaf zo te zien.

Prima bedrijf ! Alles volgens afspraak verlopen .

Goed en snel

Snelle levering en prima service

Altijd goeie kwaliteit

Altijd op tijd mijn pakketjes binnen..snel en netjes werk doen jullie..kwaliteit altijd heel goed zeer tevreden en beveel iedereen aan

heel goed, vlot

ik werd steeds op de hoogte gebracht waar het pakketje nu was. Dit vindt ik handig. Het is ook op tijd geleverd. :)

Super mooie tas voor mijn noren

Mooie opdruk ban sport met naam

Snel en zoals verwacht!

Je krijgt wat je verwacht. Goed materiaal en snelle levering!

Super mooi gedaan en snelle service

Super goede service

Product was niet geleverd door DHL, kreeg 'm razendsnel alsnog op het goede adres!

Vlotte afhandeling zoals afgesproken en goede kwaliteit

Mooie en duidelijke website en hoge kwaliteit van de geleverde artikelen. Nodigt uit om weer te gaan shoppen

Leuke kado site

Leuke beer besteld was helaas niet voorradig. We werden hiervan op de hoogte gesteld en konden een andere beer uitzoeken. Deze was gelukkig op tijd binnen. Hij viel heel erg in de smaak. Goede service. Een aanrader

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM