Super mooie badjasjes en snelle levering

Fantastisch!

Het koffertje was exact zoals het was aangegeven. Mooi materiaal, leuke lettertjes en prima formaat.

Goed product, sneller levering

De toilettas ziet er leuk uit met zijn naam en het symbool erbij.

Snel het juiste product

Snel, zonder problemen.

Heel mooi verzorgd

Vlotte bezorging, mooi verpakt

Waardeloze klantenservice, bestelling na 8 dagen nog steeds niet binnen!

1 ding is zeker, ik zal nooit meer iets via koterkado bestellen. Ik heb op 5-2-2021 mijn bestelling geplaatst. Zou 1 a 2 dagen duren om het in te pakken en te versturen. Op 9-2-2021 heb ik gemaild omdat ik nog geen track and trace code heb ontvangen, nog mijn bestelling. Later die dag krijg ik een mail dat de bestelling ingepakt is. Op 11-2-2021 nog steeds geen pakket ontvangen. Weer gemaild naar het emailadres van koterkado. En gebeld met een waardeloze klantenservice die mij niks over mn order kunnen vertellen. Niets kunnen inzien, waar is deze klantenservice dan goed voor? Er zou een bericht naar een afdeling gaan en dan krijg ik wat te horen? Vandaag is het 13-2-2021 , nog steeds geen pakket ontvangen. Ik bel de klantenservice en zij kan me , wat gek, niet helpen. Alleen een melding maken bij een afdeling die met mij contact op zou nemen. Raar dat dezelfde melding door een andere klantenservice medewerker is gedaan op 11-2-2021 en ik nog niet gecontacteerd ben. Ik wil mijn geld terug!! Wil niks meer van jullie. Ik bestel wel elders!!

Altijd goede en snelle service!

Ik bestel met enige regelmaat en tot nu toe altijd goede producten ontvangen, snelle levering

Levering snel, product verkeerd

Een typfout in m’n ketting kan gebeuren, voorderest hopelijk goed afgehandeld

Snel en precies naar verwachting uitgevoerd

Heel tevreden. Leuk knuffeldoekje

Mooie kwaliteit knuffel met naam

Helaas bezorgd zonder ons als afzender te benoemen en de tekst die was doorgegeven op een kaartje te zetten. De ontvanger had geen idee van wie het kadootje kwam.

Snelle levering en ziet er goed uit.

Ik was in de veronderstelling dat de naam en geboortedatum op de oren van de knuffel geborduurd zou worden, maar het zijn plakletters. Dan vind ik de prijs aan de hoge kant. Ben benieuwd of de letters niet loslaten.

Mooie tas

Snel en netjes verpakt, geleverd. De grote tas met naam en figuur bevalt ons heel goed!

Mooi product voor een goede prijs

Onze kleindochter werd vier jaar, dus mag ze binnenkort naar school, wij hebben haar een rugtas en broodtrommel met drinkbeker met haar eigen naam gegeven, ze was er heel blij mee!

Snel, prachtig gedrukt en blije ontvanger

Meer dan goed

Zeer goed produkt

Helemaal naar mijn zin ,goede kwaliteit en zeer mooi gedrukt

Besteld en snel geleverd. Is nog wel even afwachten hoe de bedrukte oren van de knuffel uit de was komen maar voor nu helemaal tevreden

Super tevreden

Heb al eens vaker iets besteld bij jullie. En gaat gewoon makkelijk, het zijn leuke producten en doordat je een opdruk kan laten zetten op producten wordt het heel persoonlijk. Ideaal als cadeautjes. Ik ben heel tevreden. Ga zo door, vooral in deze huidige tijd. Jullie doen het goed.

Goede service en je krijgt wat je vraagt.

Van de bestelde producten krijg je waar voor je geld.

Mooi nestje afgelegd

Netjes afgeleverd duurde allem langer voor dat hij binnen is dan dat op intermet staat. Maar voor de. Rest super

Mutsje met naam besteld! Ziet er leuk uit alleen veel te groot

geweldig

Prima!!

Alles verliep goed, mooi product!

prima snel

Uitstekend kunnen bestellen en ondanks het winterweer snel in huis. Onze kleindochter is er bij mee.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM