Antwort des Geschäftsinhabers
Zoals ook uitgebreid via WhatsApp besproken, hebben wij uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling verstuurd. Als u op vrijdag bestelt, is dinsdag de 2e werkdag, en niet de 4e. Dat DHL het nog niet heeft bezorgd, betreuren wij net als u. Hierover is inmiddels een klacht ingediend bij DHL. De klantenservice die u belt is een extern callcenter, zoals op onze Contactpagina staat aangegeven. Wij zijn altijd bereikbaar via mail en WhatsApp en reageren hier snel op. In uw geval had u binnen 14 minuten na uw mail aan ons al een reactie van ons. Dat deze bij Hotmail in een spamfilter terecht is gekomen is vervelend, want nu had u het gevoel dat u geen reactie kreeg, terwijl we u 3 keer gemaild hebben. Vanochtend heb ik alles nogmaals uitgelegd via Whatsapp. De bezorger heeft op zijn terminal ingevuld dat het adres onjuist was, en heeft het pakket daarom teruggestuurd naar ons. Zodra het bij ons terug is, sturen we het direct opnieuw naar u op. Nogmaals excuses voor het ongemak!