erg leuk babykado

snel met geborduurde naam en alles naar verwachting, erg leuk babykado

Heel tevreden.

Super leuk knuffeltje. Goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Heel tevreden mee!

Klote

Heb een rugzak besteld waarvan de kwaliteit niet goed is Heb het laten inpakken en kwam gekreukeld aan Contact opgenomen en krijg de verpakkingskosten van een euro terug Dit was een cadeau voor mijn kleindochter Gewoonlijk ben ik niet moeilijk maar in de lockdown waar het al moeilijk is een cadeau te vinden verwacht ik een goede service heb nu het cadeau moeten overhandigen zonder verpakking had tenminste een korting gegeven of iets anders Het is een belangrijk moment geweest die nu heel teleurstellend is uitgepakt Koterkado heeft geen inlevingsvermogen En ergste is ik mijn geld nog niet heb mogen ontvangen ik bestel hier nooit meer

Super leuk tasje met naam besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ben er blij mee

prima!

Mooie rugzak

Origineel cadeautje voor onze kleinzoon

Ziet er leuk uit en snelle levering

Ziet er leuk uit en snelle levering

Topp

Snel geleverd goede kwaliteit zeker een aanrader

Sjaal met naam ziet er erg goed uit en snel geleverd. Super

Short met naam

Super mooie schorten besteld met naam er op gedrukt. Hele snelle levering. Dank jullie wel.

Heel mooie toffe spullen, zeer goede en snelle service

Mooie beurs en koffer

Goede info en op tijd geleverd. Kadootje waren prima!!

Tevreden!

Ik ben erg tevreden met Koter Kado. Het product is mooi en zoals verwacht. Bovendien werd het vlot bezorgd.

Artikel op tijd ontvangen en goed en netjes verpakt.

Is fijn product , ziet er mooi uit .

Helaas lange bezorgtijd

Prima kwaliteit, geleverd in vooropgestelde termijn

Goed en tevreden

Goed en tevreden

Geweldig mooie kwaliteit en snelle service

Veel keuze, waardoor ik per ongeluk 4 items kocht ipv dat ene kraamcadeau. Maar dat geeft vooral aan hoe mooi de producten zijn en een goede prijs

Leuke deken maar kwaliteit van bedrukking kan beter

De namen die ik heb laten bedrukken zijn met een soort sticker erop geplakt lijkt het wel. Ik had het anders verwacht omdat ik zelf Ook zo een deken cadeau had gekregen, maar blijkbaar werkt koter op een andere Manier met bedrukken.

Goede koop

Prachtige badhanddoek met tekst.

Snel levering goed verpakt zie er keurig uit

Hele goeie ervaringen met Koter kado

Alles wat ik besteld heb,al jarenlang voldoet 100% aan mijn verwachtingen!! Leuke (naam) kado'tjes en knuffels! Veel keus duidelijke goeie website,alles werkt perfect en ook de levering is snel! Hartelijke groetjes Marjo Kok.

Supersnelle service

Leuk klein badjasje besteld. Mooie kwaliteit en snel geleverd

Prima, heel goede service Bij de kleertjes, ook eventueel aangeven welke leeftijd overeenkomt met de maten. Ik bestelde voor een kraamcadeau. Ik ben al lang uit de kleine kinderen en ik vond het shirtje prachtig, alleen viel de maat wat klein uit...

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM