Eindresultaat prachtig

Snelle levering. Super leuk origineel prachtig schattig afgewerkt eindresultaat. De trotse ouders zullen hier heel blij van worden!!!

Hele fijne fles voor kinderen

Goede fles en makkelijk schoon te maken

Goede duidelijke website, leuke producten!

Heb een paar heel leuke knuffels uitgezocht en besteld voor de prachtige meisjes-tweeling van mijn kleindochter. De knuffels zijn heel leuk en het borduurwerk met de namen van de tweeling ziet er mooi uit. Ze werden heel snel verzonden rechtstreeks naar het adres van mijn kleindochter!

Grote keuze, snelle levering

Ik ben erg blij met Koter Kado. Vooral in deze tijd, waarin we geen kraam bezoekjes kunnen afleggen! Nu heb ik een leuke gepersonaliseerde knuffel bij moeder en kind kunnen laten afleveren!

Snelle levering. Goed product

Ik heb een portemonnee gekocht hier.

Super super tevreden

Heel mooi geboorte cadeau ,inmiddels de 4e keer besteld .

Goed en duidelijk.

Duidelijke site. Werk allemaal goed. Rugtas en bedrukking zien er goed uit. Snelle levering. -Onderin de rugtas zouden ze nog een losse versteviging(board) kunnen doen. -Afbeeldingen zouden iets spannender en van deze tijd mogen zijn.

Snelle levering ziet er keurig uit

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik vond het een snelle levering en naar mijn wensen geleverd danku Koter Kado.

Snel en netjes

Het product is super! Alleen de bezorger had het pakket voor de deur gezet, waren gewoon thuis, maar niet aangebeld.

Super Service Super Kado Super Snel!

Veel keuze. Super uitgevoerd

betrouwbaar adres

bestellingen worden altijd keurig en op tijd afgehandeld

Heel tevreden

We zijn heel tevreden met het product, ziet er top uit. En een hele goede service, bedankt

Super ervaring

Gemakkelijk te bestellen, veel leuke opties en goede snelle levering van product

Vooral de naam op de tas is erg leuk

Onze kleinzoon was blij met sporttas en toilettas. Maar dat ook zijn naam erop stond dat vond hij geweldig......eens wat anders dan speelgoed

Snel verzonden & mooi ingepakt!

Leuke shop!

Perfekt

Suoer en snel

Mooi, kwaliteit en goede hulp

Ik had een knuffel besteld. Omdat deze er niet was kreeg ik de vraag of ik wat anders wilde ipv degene die ik had gekozen. Heel netjes en ook gelijk kleuren veranderd. Bij aankomst zag ik de verkeerde kleur. Gelijk gemaild en goede reactie met oplossing en met excuses terug. Erg tevreden over Koterkado. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Product ontvangen zoals besteld erg tevreden mee

Mooi

De knuffel is conform de afbeelding en is goed afgewerkt.

Goed verzorgd en van prima kwaliteit.

De inhoud van uw pakket was een aangename verrassing!

Vlotte levering van goede artikelen

Super leuk

Prachtig,heerlijk zacht konijntje.Met naam bedruk super en heel snel geleverd.Prima adres !

Het bestelde beantwoordde geheel aan mijn verwachting!

Een heel mooi badjasje!

2 Ecologieweg