Super snel en netjes

We hebben een XL sporttas besteld met ons zoontje zijn naam. Deze was super snel geleverd en ziet er goed en stevig uit. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de staat van je bestelling. Super goed bevallen. We gaan hem vanavond gelijk voor de eerste keer uit proberen.

Altijd goed

Bestellingen worden altijd snel en zeer goed afgehandeld. Kwaliteit (badcape) is top. Borduurwerk is eveneens zeer goed.

Keurig geleverd waar je voor betaald

Precies wat je verwacht

Snelle en correcte afhandeling

Zoals gewoonlijk snelle service en de producten voldoen steeds aan de verwachtingen.

Goede service!

Er werd meegedacht en goed gecommuniceerd. Belangrijke eigenschappen. Top!!

Cadeau besteld

Ik heb een cadeau besteld en aangegeven dat het voor een verjaardag was dus dat het fijn zou zijn als het er snel was. Nou daar hebben ze gehoor aan gegeven want het was er 1 dag later al. Top. En je wordt goed op de hoogte gehouden.

Super snel en mooi !!

Snel geleverd en makkelijk besteld

Geweldig, heel goed geholpen!

Ik had een specifieke vraag over een speciaal samengestelde mand. De mand zelf, de service en de foto's die ik daarna ontving waren helemaal fantastisch. Dank je wel!

Snelle levering, zeer goede kwaliteit! Zeker aan te raden!

Snel bezorgd, goed product!

Zeer prettige ervaring gehad. Een mooie rugzak met naam van mijn zoon erop. Was binnen twee werkdagen bezorgd. TOP! :)

Blij met 2 van de 3 flessen

Helaas lekt er 1 :-(

Niet duidelijk genoeg voor mij

Oren van een happy horse laten bedrukken, maar niet goed gelezen wat links en rechts was. Ik dacht vanuit het plaatje en niet vanuit het konijn dus nu is het verkeerd om gedrukt. Dit mag in plaats van tekst ook visueel in een afbeelding verwerkt worden, dat het duidelijker is. Kwaliteit van de knuffel verder wel in orde, alleen zou ik ook de andere manier van drukken hebben gekozen als ik had gezien dat de achterkant van het oor zo bedrukt zou zijn.

Zó supertof

Ik raad echt iedereen, met of zonder kinderen aan, bij Koter Kado zo'n prachtig badlaken (of iets anders) te bestellen met je naam erop aan beide zijden!! (op de zoom) Had gehoopt op een blauwe, maar die was tijdelijk uitverkocht. Nu heb ik een heel mooie donkerroze van een degelijke (lees: dikke) kwaliteit en ben er dus heel tevreden mee.

Snelle afhandeling en mooie afwerking

Snelle service mooi resultaat

Snelle service mooi resultaat

Super mooi product en snel gegeleverd everd

Super mooi product en snelle levering

Voor de 1e bestelling goed ervaren

Vlotte bezorging Prijs/ Kwaliteit verhouding is goed

Leuk en makkelijk.

Was leuk om het uit te zoeken. En uiteindelijk te ontvangen. Prima op de hoogte gehouden.

Mooie producten, uitstekende service.

Uitgebreide keuze, leuke producten. Uitstekende en snelle levering.

Het product is naar wens en snel geleverd

Een super ervaring. Snelle levering en super goed product. Heel erg blij ermee

Jammer vd bestelling

Ik had ingetoetst baby mutsjes... waarschijnlijk niet goed gelezen. Nu een muts besteld met naam... die kan me zoontje van 6 maanden pas op met 6 jaar +

Product zoals verwacht en snelle levering

We hebben een rugtas met logo en naam laten maken het voldoet precies aan onze wensen zoals we hadden verwacht!! Snelle levering ook echt een aanrader

Super mooie tassen

Afscheid cadeau voor een gast kindje laten maken die 4 jaar wordt. Ben er blij mee

Had het beter verwacht

Prachtig uiterlijk en stevig kwaliteit. Jammer genoeg lekken de bekers enorm zodra hij iets kantelt. Echt zonde helaas.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM