Fijn contact

Zeer goede service en kwalitatief goede producten

Ondanks de drukte op dit moment hebben wij de bestelling binnen 2 dagen ontvangen, besteld in het weekend en op dinsdag ontvangen. Producten zijn ook van goede kwaliteit.

Erg goede en snelle service!

Zeer positief!

mooi product

mooi product. levering zoals afgesproken

Mooie tas, duidelijk bedrukt met naam en print.

Helaas is de tas te klein voor de sportspullen van mijn dochter namelijk haar scheenbeschermers en bokshandschoenen.

Heel erg leuk!

Heel erg leuk, precies zoals ik het had besteld. Ben er blij mee, en kan het met veel plezier en genoegen Kado doen aan mijn kleine nichtje, die verzot is op de kleur Rose. Nogmaals hartelijk dank, met name voor de supersnelle levering! Ondanks deze moeilijke tijd, fijne feestdagen!

Heel mooi!

Goede service!

Tasje is perfect voor kleindochter

Tas ziet er goed uit.valt bij sienna goed in de smaak

supersnelle levering

een heel leuk cadeau precies zoals ik het zelf wilde hebben en ook een supersnelle levering met een mooie cadeautasje erbij ben een super tevreden klant en zal zeker wanneer het erop aankomt weer bij jullie bestellen hartelijk dank voor de snelle service

Erg leuk en snel geleverd

Het was veel eerder bezorgd dan er stond aangegeven, gelukkig maar. Ik was erg blij met het resultaat. Materialen zijn ook goed.

Slechte kwaliteit en maat te groot

Koter( kinderen): de naam past niet bij de te grote maat van de kerstmuts.zelfs voor papa is de muts te groot. Het materiaal ( synthetisch) is zonder stretch. Dus Scotty van bijna 1 (op 2 e kerstdag jarig) zal de muts niet kunnen dragen.

Mooie stevige tas

Mooie stevige tas. Goede kwaliteit!

Bedankt

In 1 woord top

Wat ik tot nu toe heb besteld is altijd netjes en goed ontvangen. En redelijk snel ook dus wat wil je nog meer.

Goede ervaring.

Toegankelijke website en zeer snelle levering.

Leuk product

Mooi en leuk product. Netjes afgewerkt. Handig zou zijn om tijdens het kiezen van lettertype en kleur etc. een voorbeeldje te kunnen zien voordat je besteld. Nu is het op de gok samenstellen.

Persoonlijke cadeautjes, super leuk!

Twee kraamcadeautjes ontvangen, super leuk! Erg tevreden mee!

Ondanks de lockdown en de drukte nu bij de post is het met 3 dagen geleverd. Het resultaat is fantastisch!

Goed.

Mooie badhanddoeken. Ruime keuze in keur en lettertype. Goede kwaliteit.

Leuk product en vlotte en correcte levering

Leuk product en vlotte en correcte levering

Good quality!!

Bangelijk mooi

Eerlijk , en mooi ,, eerlijk bangelijk mooi gedaan !!! Daarmee als je geen Cado heb en je weet het niet kijk hier dan 2 woorden bangelijk en wwwwwaaauuuuwwww mooi zekers een aanrader,,, ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen

Makkelijk toegankelijke website, bestelling zo gemaakt!

Goede website met overzichtelijk keuzemenu. Gewenste product snel gevonden en samengesteld. Bestelstappen gemakkelijk doorlopen.

Mooie badjas met geborduurde naam

Snelle levering en goede kwaliteit

Betrouwbaar en veel keus

Ik vind het een hele prettige en klantvriendelijke site. Er zijn genoeg keuzes zowel in artikelen als in lettertypes en kleuren. Ondanks Corona toch een snelle levering. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje binnen kwam en kon ik zelf ook een ander afleveradres doorgeven. Dit alles via persoonlijk mailcontact. Het cadeau was heel leuk ingepakt en voldeed precies aan de omschrijving. Kortom een heel fijn gevoel over deze webwinkel.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM