een beetje slordig

Ik had verwacht dat de koksmuts en schort toch verpakt zouden geweest zijn maar ze zaten gewoon zonder enige plastiek ofzo in een kartonnen doosje. Het is voor kado en het komt een beetje raar over om het op deze manier af tegeven ook al zullen we het uiteraard als geschenk verpakken. De muts lijkt ook heel er groot voor een kindje en is heel erg vol rimpels (mag die eigenlijk gestreken worden ?)

Een prachtig product

Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, zeker de manier waarop de prijs word opgebouwd. Maar het is wel iedere euro waard. Een prachtig product waar de kinderen nog lang van kunnen genieten.

Makkelijk te bestellen en snelle levering en super mooie,kado's

Volgens afspraak, kleur, lettertype en product voldoet aan onze verwachtingen.

We bestelden een sporttas voor onze zoon en vonden ook een bijpassende beker. Door zijn naam erop te laten plaatsen, werd het direct zijn eigendom. Mooie producten en goede kwaliteit! Erg snel geleverd.

Tevreden

Ik ben tevreden helaas heb ik zelf een naam verkeerd door gegeven

Snelle service en mooi resultaat

Goede webwinkel

De peuterrugzak met naam en symbool die ik bestelt heb is heel erg mooi geworden! De rugzak zelf ziet er ook heel luxe uit. Superleuk kerstkado! En niet te vergeten..GOEDE SERVICE!!

Mooi artikel en snelle levering

Als goed

Hartstikke leuk eindresultaat. Goede kwaliteit. Volledig naar verwachting. Kom Zeker weer terug!

Top goede communicatie

De knuffels waren nog mooier en schattiger dan op scherm. Top kwaliteit en mooie kleuren.

Alles top in orde

Mooi afgewerkt, vlugge levering TOP

Goede kwaliteit en snelle levering!

Wij hebben knuffels besteld met naam voor ons nestje puppies! Goede kwaliteit en snelle levering, we zijn er blij mee!!

Mooi product!

Ik heb zowel sloffen als een broodtrommel. De sloffen zijn rood en de letters wit. Door het gebruik zijn de letters iets verkleurd. De sloffen heb ik niet zelf besteld, weet dus niet of er bepaalde aanwijsingen gegeven zijn.

Geweldig!

Prettige, duidelijke webwinkel, fijn assortiment met tig mogelijkheden en een hele snelle afronding/levering. Ook de mogelijkheid om op meerdere manieren feedback te geven mócht er iets niet helemaal gelopen zijn zoals zou moeten vind ik een voorbeeld voor veel andere bedrijven. Kortom: een dikke aanrader!

Mooi product

Mooi product en op tijd grlrverd

Snelle levering en mooi artikel

Zeer tevreden over de kwaliteit en levering.

Netjes en goed ingepakt!

Netjes, goed geregeld, iets langere bezorgtijd

Super snelle service ondanks de drukte voor de feestdagen!

Meer dan uitstekend

Ik heb handdoeken met opdruk besteld. Kleur was tijdelijk niet meer leverbaar en Koter kwam zelf met de oplossing. Daarnaast was Annuska zo scherp om bezorgadres aan te passen ivm lockdown van winkels. Handdoeken zijn top geworden

Goede kwaliteit prijs verhouding

Snelle leveringen

Superleuke rugzak en snelle levering

Voor een kraamcadeautje zocht ik een leuk rugzakje en die heb ik gevonden bij Koter kado. Mooi vormgegeven en snelle levering!

Leuke cadeaus, geen gekke prijzen

Snelle levering. Super. Het zou wel fijn zijn als je iets besteld waar je een naam op geborduurd wilt hebben, dat je de volledige naam kunt zien in het lettertype dat je uitgekozen hebt. Nu is het maar gokken hoe jouw letters eruit zien in dát lettertype. Wij hebben 'n doekje besteld voor vrienden met de babynaam erop, maar die letters bleken lang niet zo leuk eruit te zien als we dachten. Dus als die functie erbij kan, is het helemaal top en bestellen we bij een volgende baby in de vriendenkring weer bij jullie.

Helemaal prima!

Goed op de hoogte gehouden, op tijd geleverd. Niets op aan te merken.

Alles goed geregeld.

Korrekt behandeling en communicatie tav verzending en ontvangst.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM