Heel erg blij mee

Top service en top kwaliteit, Ik had een armbandje besteld en die is perfect zoals ik het wilde

Prima verzorgd en snel geleverd

Duidelijke website.

Super mooi!

Wat een prachtige rugtasjes, leuk om op naam te laten zetten, super mooi!

Snelle levering en product was zoals verwacht

Kerstsok besteld en nog geen week later geleverd, zelfs in COVID-tijd. Top!

mijn kleinzoon vond het fantastisch

mijn kleinzoon ging er met zijn twee jaar direct op lopen

Goede kwaliteit, snelle levering

Leuke producten. Doordat de naam vd kinderen erop stond waren ze extra blij ermee. Mooie kwaliteit.

Snel en goed

Kado was heel goed uitgevoerd en was binnen 3 dagen in huis

Altijd een leuk en gewaardeerd kraamcadeautje

Als enige zou ik willen opmerken dat het op de site mogelijk zou moeten zijn om een plaatje te zien van het uiteindelijke resultaat. Ook toevoegen dat de ontvanger via de mail een bedankje zou kunnen sturen. Net zoals bij topbloemen.nl

Prettig te bestellen, mooi geleverd.

Goede website om vele keuzes te maken!

Goed snel geweldig

Klik besteld betaal en in huis

Keurig optijd geleverd en mooi gedaan

Mooi product, zorgeloze afhandeling!

idem

Super leuk kado

Konijn laten borduren, super leuk kraamkado ! Mooi gemaakt . Bruin op bruin , zag er luxe uit . Handoeken ook kwaliteit! Bekers laten bedrukken ook blij mee . Ga vaker bestellen voor kado’s Met vriendelijke groet , Marcella

Prima artikel

Mooie artikelen, razendsnelle levering.

Heel makkelijk te bestellen, veel keuze maar niet te veel. Mooie kwaliteitsproducten, mooie kleuren. Heel prettig om hier wat bestellen. Heel snel geleverd ook. Leuk dat je alles zelf kan samenstellen met namen en afbeeldingen. Fantastisch bedrijf. Ik ben meer dan tevreden.

Precies zoals ik wilde

Makkelijke website, heel erg duidelijk. Snelle levering en communicatie. Netjes thuis bezorgd met een kadotasje.

Prima spullen en mooi op tijd!

Goed verpakte cadeautjes en mooi op tijd! Ben zeer tevreden!

GEWELDIGE tas

Geweldige tas voor onze zoon

Mooi en snel

Erg leuke pullen, goede qwaliteit, heel snel geleverd. Kind was blij! Goede idee voor een kado!

Fijn geholpen.

Rits van sporttas was kapot. Kreeg meteen een nieuwe. Tas was natuurlijk wel pas een week oud, anders zou het natuurlijk niet kunnen.

mooi artikel

het was een aangename verrassing om de mooie afwerking te zien van de zwemzak. Een leuk nieuwjaars geschenk.

Ik ben zeer tevreden over het product de afwerking en de levertijd top gedaan.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Ik heb een kerstmuts laten bedrukken met de naam van de juf. Prima prijs/kwaliteit verhouding en was snel bezorgd! Top!

Hele leuke artikelen

Ik zocht een leuke, persoonlijke sporttas voor mijn kleinkinderen. Tas van goede kwaliteit op de site gevonden, verkrijgbaar in verschillende kleuren en wat zo leuk is: de naam van het kind kan op de tas gedrukt worden. De bestelde tassen werden snel geleverd. Klasse!!

Tevreden!

Ik had zowel voor mijzelf als een vriendin van een knuffeltje gekocht voor de kleine (beiden zijn we in verwachting). Knuffeltjes zien er leuk uit, precies zoals verwacht. Ik was al gewaarschuwd dat de tekst door zou drukken in het oortje, maar dit maakt ze wel ietsje minder mooi.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM