Hele leuke artikelen

Ik zocht een leuke, persoonlijke sporttas voor mijn kleinkinderen. Tas van goede kwaliteit op de site gevonden, verkrijgbaar in verschillende kleuren en wat zo leuk is: de naam van het kind kan op de tas gedrukt worden. De bestelde tassen werden snel geleverd. Klasse!!

Tevreden!

Ik had zowel voor mijzelf als een vriendin van een knuffeltje gekocht voor de kleine (beiden zijn we in verwachting). Knuffeltjes zien er leuk uit, precies zoals verwacht. Ik was al gewaarschuwd dat de tekst door zou drukken in het oortje, maar dit maakt ze wel ietsje minder mooi.

Zeer tevreden, voor geleverd

Sneller levering. Makkelijke site. Snel in huis.

Leuke zwemtas met persoonlijke touch

Snel geleverd. Mooie print. Website zou gebruiksvriendelijker worden als je het te bedrukken product kon zien met bijbehorende keuzes zodat je proporties kan beoordelen.

top

voor onze collega een hondje besteld na de geboorte van haar dochtertje. bestelling liep soepel en hondje zag er prachtig uit

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Prachtig product

Zag er mooi uit. Helemaal content mee.

Eerder dan verwacht ontvangen

goeie winkel

precies zoals het eruit zag bij het ‘maken’ op de site en heel erg snel in huis.

Snel precies ontvangen wat ik besteld had.

Prima.

Ik krijg de vraag om een beoordeling terwijl ik het pakket op zich nog niet eens ontvangen heb. Zegt al genoeg. Achter geïnformeerd maar krijg geen persoonlijk antwoord.

Mooie kwaliteit, snelle levering

We hebben een tas met opdruk besteld. Echt mooie kwaliteit en stevig. Het werd ook snel geleverd.

Prima en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Ik bestelde sporthanddoeken van 1.40m tesamen met 4 zwembroekjes. Ik schrok dat de handdoek maar 30 cm breed was . De afmetingen staan wel op de site , dus het is mijn eigen schuld. Ik vind het wel eigenaardig om een fitness handdoek bij kindjes te verkopen. Wel kindje gaat nou naar de fitness. Ik zit dus nu met 4 prachtige handdoek waar ik niets mee kan doen. Ze zijn veel te klein om als handdoek te gebruiken. Jammer van de centen... tip : zet een foto van iemand met de handdoek, dat valt beter op en dan had ik misschien het juiste formaat gekozen...

Mooi knuffeltje met naam, netjes geborduurd, mooi persoonlijk kadootje

Het knuffeltje met naam werd snel geleverd. Het ziet er mooi uit en de mensen die het kado hebben gekregen vonden het erg leuk en persoonlijk. Bedankt voor de snelle levering en goede kwaliteit!

Helemaal Super

Hele snelle levering! En wat is ie leuk de pussy cat met naam van mijn neefje

Prima ervaring.

Erg goede service!

Snelle levering, goede service! Nadat er hier thuis snel iets kapot ging, was het contact heel prettig en werd er heel snel n nieuwe beker geleverd. Heel fijn!

Top! Snelle bezorging, super leuk kado van goede kwaliteit!

Top! Snelle bezorging, super leuk kado van goede kwaliteit!

Snelle heldere communicatie

Mijn vragen werden snel beantwoord en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging.

Simpel: what you see is what you get!

Het was lang niet mijn eerste bestelling bij Koter Karo en ook nu liep het weer perfect van A tot Z: makkelijk bestellen en betalen, je krijgt een mailtje als je bestelling verstuurd is en ze komt netjes en goed verpakt op het voorziene tijdstip aan. Kun je meer willen?

Snelle levering en alles verliep volgens afspraak

Positief

Mooie spullen, duidelijke website, aanrader!

Al een paar keer mooie spullen gekocht bij Koter Kado en iedere keer ben ik zeer tevreden. Zeker de site bekijken, altijd wel iets te vinden.

Redelijk

Het zijn mooie bidons maar voor dit bedrag.. Dacht dat het bedrukte tekst was. Maar zijn gewoon plak letters die zijn er volgende week alweer af. Sorry maar niet heel tevreden

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM