Super.

Bestellen en een dag later in huis.

Product ziet er goed uit

Producten zien er goed uit, helaas klopt de verwerkingstijd die vermeld staat bij de producten niet!

Super goede service

Beker en tas besteld super tevreden over!

snelle levering en mooie afgewerkte producten

prettige website

Prachtig cadeau voor mijn neefje

Mooie knuffel voor mijn pasgeboren neefje met zijn naam erop. De knuffel besteld op dinsdag en vrijdag werd deze bezorgd. Goede service

Duidelijke website. Snelle (zoals beloofde) levertijd. Mooi materiaal en prima bedrukt. Nog niet gebruikt dus daarover geen oordeel.

Duidelijke site en snelle leveing

Het is een duidelijke site, het laat voorbeelden zien van de gewenste producten, snelle levering, goede kwaliteit!

Zorgvuldig en snel.

Bestelling keurig volgens afspraak.!!

Zeer tevreden ben ook blij dat pakketje heb ontvangen omdat ik slechte ervaringen heb met DHL dat was wel even voor mij zal ik het bij jullie bestellen

Vriendelijk, servicegericht, goed verpaktq

De bestelling van de ochtendjas met naam was niet alleen supersnel bezorgd, maar ook verzorgd ingepakt en daardoor een echt cadeautje voor de kleine en de ouders!

leuk kado en was snel in huis.

rugzakje met naam zaterdagavond besteld en woensdag in huis.

Top! Mooie knuffel, leesbaar geborduurd

Mooi product, juiste kleur en snelle levering

Ik ben superblij met de producten die ik besteld hebt. Zijn van goede kwaliteit en mooie kleuren. Waren ook best snel geleverd. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen

Prachtig bedrukt toilettasje

Het bestelde toilettasje werd heel snel bezorgd en het ziet er prachtig uit. Een afbeelding van een hockeymeisje en de naam van onze kleindochter. We weten zeker dat zij hier erg blij mee zal zijn.

Netjes snel geleverd volgens verwachting

Prima geleverd

Snel en goede kwaliteit

Top kwaliteit ik heb al een keer eerder besteld. Dik tevreden. Vond het ook fijn dat hun mij een appje stuurde of het met een hoofdletter moest. Want was vergeten. Top!!! Tot de volgende bestelling

Geweldig!

Het is duidelijk hou je het persoonlijke cadeau kunt bewerken met naam. Snelle service en een heel mooi product mogen ontvangen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over jullie top.

Toppie

Mooie handdoek

Goede producten, zorgvuldig uitgevoerd en snelle bezorging

Al twee keer dingen voor mijn 4 kleinkinderen besteld. Groot succes!

Binnen een paar dagen knuffel van happy horse met naam geborduurd al binnen. Super mooi!

Mooi product en snelle levering

Muts met een tekst geborduurd. Mooi van kwaliteit en netjes bezorgd.

Leuke producten, snelle levering

Snel klaar en bezorgd. Veel keuze uit leuke producten.

Mutsje wel heeel erg klein voor premateur?

De ontvangen baby muts met naam is wel heel erg klein. Is meer voor een premateur baby Heeel jammer had me erop verheugd. Jullie schrijven wel bij de omschrijving valt klein uit maar zo ontzettend klein verwacht je dan ook niet. Onze baby moet nog komen maar ben er bang voor dat deze muts niet op zijn bolletje past.

Aan de verwachting voldaan

De bestelling op juiste wijze geleverd.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM