Geweldige schoenen tassen.

Hele mooie kwaliteit schoenen tas met het logo erop wat ik zelf wilde. Ideaal als de jongens na het sporten hun vieze schoenen in deze tas kunnen doen zodat de andere spullen niet vies worden.

mooie producten met super service

Ik bestelde reeds meerdere malen via jullie website, zoals een sporttas en diverse drinkbussen. Ruime keuze uit kleuren en producten. Alle producten werden snel en mooi verpakt afgeleverd. Enige minpuntje is dat de letters die op de drinkbussen gekleefd worden, na lange tijd durven los te komen door het reinigen in de vaatwasser.

Snelle levering en top service!

Heel duidelijke website. Ik bestelde het in de avond en een dag later had ik mijn artikelen in huis. Goede kwaliteit en mooie duidelijke tekst opdruk.

Goed verpakt en snel in huis.

Een leuke en handige tas, die ik gebruik als zwemtas. Ik ben er erg blij mee en tevreden.

Super service

Snelle levering! Ik had 2 tassen besteld op 1 tas zat de bedrukking scheef. Mailtje gestuurd met foto werd niet moeilijk gedaan. We sturen een nieuwe op. Volgende dag al in huis. Dat vind ik echt service zoals het hoort! TOP

Tussentijds goed op de hoogte gehouden van voortgang en goed afgeleverd bij onze familie.

Mooie producten goede service snelle levering

Een kado dat in de smaak valt. In eerste instantie verkeerde besteld en gelukkig bestelling nog kunnen wijzigen. Binnen 2 dagen in huis. De jarige zal er blij mee zijn.

Mooi product

Duidelijke site met genoeg keuze. Snelle levering. Goede communicatie. Mooi product met hoogwaardige afwerking. ...ik had een konijn met naam (geborduurd op oor) besteld voor m’n nieuwe neefje. Zeer tevreden!

Snel geleverd goed product

Mooie rugzak en de print is precies zo als je kan zien op de site als vb

Top, snelle service. Beker met opdruk zeer snel geleverd.

Snelle levering en leuk verpakt. Leuk assortiment ook om cadeau te doen Zeker een aanrader.

Super!!!

Echt een mooi doekje met labels. mijn hondje is er super blij mee.

fantastisch

Altijd goede service en snelle levering als ze het niet zeker weten krijg ik altijjd een mail met de vraag of het klopt zeer vriendelijk en goede service zeker een aanrader om hier te bestellen! altijd tevreden

Wij hadden een pet met naam voor onze zoon besteld. Hij is super leuk geworden alleen is de pet aan de grote kant en meer voor een volwassenen. Bij iets wat op kinderen gericht is valt me dat er tegen. Hessel is iig heel blij met zij pet.

Top bedrijf!!

Al vaker spullen besteld, altijd top service en kwaliteit!! Niet goedkoop maar altijd waar voor je geld en als er iets niet helemaal oké is een passende oplossing!!

Ik heb de drinkfles en brooddoos van mepal Mooi en stevig, snelle verzending, de kleinkinderen zullen heel blij zijn.

De kleur van het keycord viel wat anders uit dan verwacht. Dit is super goed en vriendelijke opgelost en ik heb een nieuwe gekregen. Heel fijn!

Zoals verwacht en snel geleverd

Het item was zoals verwacht en werd snel geleverd.

Snelle levering. Wel jammer dat de letters op de knuffel niet echt bedrukt of geborduurd zijn, maar dat dit plakletters zijn. Zo gaat het er bij het wassen af.

Strak werk ennsnel geleverd

De titel zegt genoeg en ik werd goed op de hoogte gehouden over de status vd bestelling

Niet echt tevreden

Heb een schort voor een kind van 3 jaar besteld En een koks muts ook dacht ik te krijgen voor dat zelfde kind van 3 jaar Nou die was meer voor een volwassen persoon. Dacht ook een heel zwart setje te krijgen en niet het een zwart en het andere wit. Werd ook niet duidelijk aan gegeven. Echt jammer. Was toch 30,00 euro dat setje.

Mooi cadeau deze tas !

Prachtige rugzak met naam en voetbal. Zeer tevreden met het resultaat. Prima kwaliteit en snelle levering.

Artikel ziet er goed uit. Leuk!!

Duidelijke site. Vlotte verwerking en levering

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi en handig product

Supertevreden!

Rugzakje is van mooie kwaliteit, kleur komt overeen met de site en ook de bedrukking is precies zoals ik het wilde. Verder snelle levering en niet belachelijk duur.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM