Goed!

Leuk dat men op deze manier kan bestellen! Ideaal en snel!

Snel

Mooi product ontvangen

Correcte en snelle afhandeling bestelling, correcte levering

Duidelijke website, correcte verwerking van de bestelling, de klant wordt per mail op de hoogte gehouden en kan, in het geval van gepersonaliseerde cadeaus, onmiddellijk na de aankoop eventueel nog een rechtzetting vragen. Snelle en correcte levering. 1 klein minpunt: het blauwe papier dat je als cadeaupapier kan kiezen was wel heel erg slordig rond het cadeau gefrommeld en bood dus geen meerwaarde.

Snelle levering en resultaat zoals verwacht

De tas die ik had besteld is snel geleverd en is precies wat ik ervan had verwacht

Super leuk kado en goede kwaliteit

Leuk persoonlijk kado laten bedrukken , snelle levering

Originele cadeaus, goede service!

Altijd wel een leuk en passend cadeau te vinden, goede communicatie voor wat betreft de verzending. Fijn om te kunnen volgen hoe het ervoor staat met je cadeau dat rechtstreeks naar de ontvanger verzonden wordt.

Super service en zeer mooie producten!!

Wij hebben hier de geboorte beer voor ons meisje besteld met de naam op geborduurd. Zeer mooi afgewerkt! Wij zijn super content

Moeder vond het kei leuk!

1 minpuntje DHL heeft het pakketje voor een gesloten deur gezet terwijl het regende mr daar kunnen jullie niks aan doen.

Betrouwbare en duidelijke site

Mooie keycord, en snelle levering

An de bestelling geplaatst te hebben bleek 1 product niet meer voorradig. Ik kreeg keurig een mail en de vraag wat ik wilde,andere kleur of dat het kon wachten. Het zou 3 a 4 dagen duren. Geen probleem voor ons en het werd paar dagen later netjes bezorgd.

Super kwaliteit

Leuke kleine rugzak. Zeer stevig materiaal!! Echt mooie kwaliteit.

Helemaal naar wens

Ik heb voor mijn kleinzoon een sporttas met naam besteld en hij zag er nog mooier uit dan ik had verwacht. Ook de communicatie omtrent levering was prima en het werd netjes verpakt afgeleverd op de afgesproken tijd.

Goede service, snel geleverd

Voor onze dochter een Happy Horse knuffel met geborduurde naam besteld, en een zachte pop met naam. Duidelijke site, snelle levering (naar België), zeer fatsoenlijk geprijsd. Wij gaan zeker nog eens bestellen!

Helemaal top!

Leuk kado met naam. Super snel geleverd!

Hele snelle levering en goede kwaliteit van de producten. Ik heb 2 gepersonaliseerde waterflessen besteld en heb deze na 2 dagen al ontvangen, heel blij mee. Ze zijn super mooi.

Snel

Zoals het nu lijkt snelle levering, de oorbellen zullen de meisjes vast blij mee zijn

Leuk kado

Happy horse: konijn knuffeldoek gekocht voor mijn zoontje en eentje kado gekocht voor mijn vriendin. M'n zoontje kan niet zonder zijn knuffeldoekje. Hij had er al eentje en die heb ik nu al meer dan 20x gewassen. Het blijft er goed uitzien. Top kwaliteit en de geborduurd letters blijven er ook goed op zitten. Soms was ik het wel als handwas, dus niet altijd in de wasmachine. Ik doe het nooit in de droger. Dit kan misschien een was tip zijn.

Eerste keer besteld, volgende keer zal zeker komen.

Onbekend bedrijf voor mij, maar Afterpay betalingsmogelijkheid gaf mij vertrouwen om hier te bestellen. Goeie keus van Koster om dat aan te bieden. Website is duidelijk. Omschrijving producten idem. Naam laten zetten, veel keuze in wat voor type letters en kleuren je wilt en keurig geplaatst. Je ziet wat je probeert met kleuren en lettertype, perfect. Bestellen ging heel soepel en na 4 dagen thuis met track and trace. Goed bedrijf, ik bestel hier zeker weer in de toekomst. Service van Koster is mij onbekend, hopelijk ook niet nodig en blijven de badjasjes en rugzakjes (rits) met naam goed. Aanrader voor leuke kado's met naam, veel keuze.

Mooi product

Makkelijk te bestellen, snelle levering, mooi afgewerkt product, zeer tevreden!

erg tevreden

Alles zag er heel netjes uit, blij met kwaliteit en service!

De tas is super mooi en top kwaliteit!! En was ook super snel gezorgd!!

Makkelijke site , leuke spullen / cadeaus , super snel in huis !

Goed!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Snelle levering en heerlijke knuffels

Wij bestellen al jaren bij koter kado voor geboorte cadeautjes Deze keer zat helaas het kaartje er niet bij waardoor de geadresseerde geen idee had van wie het cadeautje kwam. Dat zou een verbeterpunt zijn voor volgende keer maar verder zijn we zeer tevreden

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM