Snelle levering, kwaliteit product.

Was snel geleverd, mooi en kwalitatief goed product.

Snel en goed

Mooi degelijk produkt

Heel tevreden over het produkt. Enkel de levering liet langer op zich wachten dan ik had gehoopt. Ik leer eruit dat ik meer tijdsmarge laat voortaan bij de bestelling.

En Wat zijn zo groot en heel mooi geborduurd

Altijd tevreden over Koter Kado

Mooie producten, snelle levering, goede kwaliteit!!!

Goede snelle service

Correct en origineel.

Alles verliep goed. Mooie cadeaumand als geschenkje voor ons kleinkindje.

Super kwaliteit

Tas besteld met naam. Groot genoeg zoals omschreven. En stevige kwaliteit. Mijn zoontje is trots op zijn nieuwe tas...

Snelle levering, super mooi!

heel snel geleverd, mijn dochter is er erg blij mee

Snel contact/mooi product!

In het weekend kreeg ik op de een of andere manier geen bevestiging per mail. Op maandag gemaild en ook direct een mail terug ontvangen. Bedrukte Mepal broodtrommel en beker; ziet er super uit!

Blije kindjes

We hebben 2 tassen besteld en onze kinderen zijn er heel blij mee en lopen er trots mee rond

Heel snel de bestelling ontvangen en top kwaliteit

Aanrader

Mooie, ruime gymtas. En een hele snelle levering. Had er rekening mee gehouden dat het niet op tijd voor de verjaardag zou zijn 's avonds besteld en 2 dagen later was het er al. Mooi op tijd :)

Product zoals omschreven

product zoals omschreven, netjes en snel geleverd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service.

Snelle levering en ziet er top uit!

Kwaliteit is goed, het ziet er top uit! Kids vonden het leuk om hem zelf te 'ontwerpen'!

netjes en vlotte levering

Snel en nette levering. Ben heel tevreden

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Correct en vlug!

2 drinkbussen besteld als geschenk en zeer vlug geleverd

Mooie kwaliteit

Snelle levering mooie babycape. De bedrukking zit er netjes op.

Mooie tas met strakke bedrukking

Sporttas besteld met opdruk. Binnen een paar dagen geleverd en tas bleek echt van goede kwaliteit, net als de opdruk. Heel blij mee!

Leuke cadeautjes

Leuke site, schrok alleen toen het badjasje in een piepklein doosje binnenkwam. Ingepakt en wel. Dat vond ik wel jammer!

Top service!

Gepersonaliseerde beker de volgende dag al verzonden, waardoor het cadeautje precies op de verjaardag binnenkwam bij de jarige. Gebruik gemaakt van de opmerking spoed, stond op de site aangegeven. Top!

Goed product en snelle levering

Tas Met naam besteld. Goede stevige tas en goede kwaliteit

2 Ecologieweg