Super producten en perfecte levering

Mooie Baddoek

Makkelijk te ontwerpen. Verzending ging goed. Wel jammer dat de kleur op de website donkerder is dan in het echt.

prima webwinkel Leuke aanbieding! Netjes geleverd

Snelle levering, netjes verpakt, helemaal goed

De 2 tasjes met naam zijn geweldig. Heel mooi geworden en snelle levering.

Zeker een aanrader

super snel service levering en goed kwaliteit. Zeker een aanrader

Goed product en vlotte verwerking

Uitstekend en snel geleverd

snel levering en goede kwaliteit

Kleur totaal anders. Niet geborduurd maar bedrukt.

De kleur van de handdoek wat totaal anders dan op de site en hij bleek bedrukt ipv geborduurd. Contact opgenomen maar helaas.

Snelle bezorging, allen de bidon met mijn naam erop viel tegen

Ik dacht dat mijn naam er vast op zou komen maar achteraf blijkt het een stikker te zijn. Wel heel mooi maar laat snel los.

Overeenstemmend met aanvraag

Voor herhaling vatbaar

Mooie cadeaus. Snelle levering.

Ik had een knuffel en een badjas met naam besteld. De naam was heel mooi geweven. En ik had de producten binnen enkele dagen in huis. Top.

Top bedrijf

Top bedrijf keer op keer. En super service

Klote

Het pakketje was op een ander adres afgeleverd zonder dat er een briefje in de bus was gedaan bij het bedoelde adres. Het pakketje heeft meer dan een week bij de overburen gelegen.

Cadeau is prima, service iets minder

Konijn met bedrukking besteld en rechtstreeks als cadeau laten bezorgen . Konijn zelf is prima, alleen was het kaartje met afzender vergeten. Mn vriendin moest dus zelf koterkado benaderen met de vraag van wie ze iets had ontvangen. Toen ik daar zelf een mailtje over stuurde kreeg ik een:" ja dat klopt , sorry" terug. Dat had beter gekund.

Snelle levering en mooi product .Tevreden klant

Tevreden klant

Prima,cadeau ziet er goed uit

In een woord,geweldig

Snelle levering: perfect

Mijn bestelling was binnen twee dagen al bezorgd. (Donderdagavond besteld, zaterdag na de lunch bezorgd) Dat vind ik heel snel voor een gepersonaliseerd product! Mooi op tijd voor ons kraambezoek!

super snelle levering en vriendelijke medewerkers

Wij hebben de knuffel met ons logo laten bedrukken. Vriendelijke medewerkers die meehelpen en de zaken goed regelen. Knuffel ziet er top uit.

Dik tevreden

Al meerdere keren een bestelling geplaatst. Snelle levering. Bij een klacht wordt deze snel en goed opgelost.

Zeer tevreden!!!

Dit was onze eerste kennismaking met Koter Kado. We hebben een knuffel met naam besteld voor een klant die vader is geworden. Wij zijn zeer tevreden met de afhandeling van de bestelling. Onze klant vond het cadeau superleuk en mailde een foto, dus we konden zien hoe het eruit zag. Als we weer een cadeautje nodig hebben weten we jullie te vinden!

Prachtig schort met mooie opdruk.

Mooi

Groter als ik gedacht had

Super snelle levering!

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant

Eenvoudige website, leuke persoonlijke artikelen met snelle levertijden.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM