Top producten en snelle service

Zowel zakelijk als privé ben ik een zeer tevreden klant.

Mooie kwaliteit bezorgtijd redelijk

Prima geregeld

Ik heb al heel wat keer bij jullie iets besteld. Altijd prima in orde.

Procedure voor bestelling is prima. Levering binnen 2 dagen.

geweldig!!!

Prachtige tassen waar de bedrukking jaren prima op blijft zitten.. Top, al voor 3e kind een tas besteld

Helaas de service is voorbij

Geregeld besteld naar tevredenheid. Tot je niet meer kan ophalen. Dan wordt het vervelend. Pakket wordt niet geleverd en ondanks dat je dit zegt, wordt er stug gezegd dat je gewoon niet thuis was. Na 7 dgn blijkt het dhl te zijn die liegt, niet de klant, goh. Dan moet de klant maar wachten tot het pakket boven water komt, om nog eens tot een afhandeling te komen die koterkado gast bekijken. Wat bekijken?? Ik heb niets, dus geld terug graag en wat sneller dan de gekozen pakketdienst. Ik bestel hier niet meer.

Snelle service en prachtige producten. Mooie kadoverpakking erbij. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie

Alles volgens afspraak en afbeelding

Ons geboortegeschenk voor een achterneefje konden we via de site makkelijk samen stellen. Van het hele proces werden we keurig op de hoogte gehouden. We kregen het kado keurig op tijd binnen en het zag er nog mooier uit dan onze verwachting. Chapeau!

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

snel goed en goede prijs kwaliteitsverhouding

Leuk cadeautje snel en goed.

Klacht direct opgelost

Supersnel contact na klacht, direct opgelost. Bedrukking was niet mooi gedaan, binnen een dag kreeg ik een nieuw exemplaar, helemal goed.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en mooi product

Snel en zoals verwacht

Snelle levering. Product zoals verwacht. Kleur van tekst oid had iets afgegeven op de tas zelf. Jammer, maar er wel af kunnen krijgen. Tevreden.

Goede communicatie en perfect product

Ik ben altijd huiverig om bij voor mij nieuwe webshops te bestellen, maar Koter kado heeft echt topservice geleverd. Een perfect product. Heel strak geborduurd echt niets op aan te merken en had het binnen een paar dagen in huis. Zeer tevreden!!!

Prachtig resultaat!

Enkel jammer dat de tas wat later geleverd werd. Probleem was dat de kleur goud niet goed was op de tas. Dit hebben jullie perfect opgelost door nieuw ‘goud’ te bestellen. Daardoor kwam de tas alleen net te laat. Had het fijn gevonden als jullie zelf contact met me gezocht hadden i.p.v. dat ik eerst de klantenservice moest contacteren om te vragen waar mijn bestelling bleef. Anderzijds heel goed dat jullie zelf een perfect product willen afleveren.

Duidelijke website en bestelproces, snelle levering!

Eerste keer hier besteld, uitstekende ervaring!

Snelle levering en leuk product

We hebben een knuffel konijntje besteld met de naam in het oor geborduurd. Op zondag besteld en donderdag in huis. Was gelukkig net op tijd voor we met vakantie gingen en hem graag mee wilde nemen als kraam cadeau. Het was netjes in het oortje gezet alleen vonden we het wel erg jammer dat de achterkant van het oor ook meteen niet meer zo zacht was en heel de naam in spiegelbeeld erin staat. Als verbetering zou er naar gekeken moeten worden of het op een andere manier geborduurd kan worden met behoud van zachte oortjes. Verder ziet het er netjes uit. Vandaar 4 sterren. Wel aanbevelingen.

Topkwaliteit &!service

Leuke en goede kwaliteit van spullen.

Gewoonweg de Max!

6 zwemtassen besteld met opdruk, hoge kwaliteit en supersnelle verzending! Een dikke 10/10!

Snel en nettjes!

Mooie kwaliteit en fijn dat je kunt zien hoe alle opties wat betreft opdrukken eruit gaan zien.

Prima goed en snel

Goeie service, mooi product

Goed contact ze zijn er blij mee. Zelf vind ik het jammer dat jullie niet voor ons naar het buitenland ook opsturen dat was nu dubbel werk en lastig omdat ik aan huis gebonden ben, dan moet je weer iemand anders vragen! Maar ik bestel wel weer hoor,want het zijn leuke knuffels en goed service verder.Vriendelijke groeten, erna

Prima, goede communicatie en snelle levering.de

leuke badjas en handdoek, goede kwaliteit en mooi bedrukt!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM