Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Vanaf bestellen tot levering perfect gegaan

De eenvoud van het bestellen en naar eigen smaak maken van de producten ging eenvoudig. De spullen zijn kwalitatief erg goed en de levering was goed te volgen en snel.

Zeer leuke producten!

Snelle levering, zeer leuke producten! Een echte aanrader!

Super leuke cadeaus en geweldige sevice!

Snel, veel keus, niet duur!

super

meerdere malen besteld altijd snelle levering nog nooit een probleem gehad super dus

Prima geregeld!

Al twee keer eerder uit uw collectie iets gekozen..kom zeker terug.

Letters laten los na 1 maal afwassen met de hand!

Na 1 maal met de hand afwassen laten de letters al los! Ik wacht nog op een reactie van koter kado, heb hun gemaild....

Prima ervaring,niets op aan te merken

De knuffel met geborduurde naam is precies geworden,zoals ik had gedacht. Na een paar dagen bezorgd. Alles prima in orde.

Mooie kwaliteit

De bestelde badjas is van mooie kwaliteit! Voldoet volledig aan de verwachting!

Badjes met naam

Super mooie badjes mooie kwaliteit snelle service

Leuke producten.

Leuke fleurige producten, fijne kwaliteit en snelle levering!

Heel tevreden!

Er stond binn 3_7 werkdagen..in 4 dagen geleverd.

Konijn met borduring besteld! Superleuk!

Ik had de naam verkeerd geschreven maar kwam in orde top

Mooi gemaakt en snel geleverd

De knuffel met naam word netjes afgewerkt en goed verpakt snel afgeleverd. Zeer tevreden over dit kraamcadeau

Fijne benadering had per ongeluk verkeerde maat besteld rugzak en al betaald .. bestelling werd gelijk geannuleerd en geld werd gelijk teruggestort Echt super service . De ontvangen rugzak was perfect kwa maat en de opdruk was super Dankjewel

Service was goed

Goed produkt ontvangen! En snelle levering

Zie hierboven

Hoge prijs

Veel keus qua kleuren en maten en gemakkelijke wijze om te bestellen.

er werd goed en snel meegedacht. We hadden met spoed een knuffeltje nodig in verband met een baby die net geboren was en erg slecht lag. Fijn mail contact gehad en er werd goed meegedacht. We zijn erg blij!

Super afwerking

Snelle service, mooi afgewerkt. Prijs /kwaliteit is perfect

Kinderbadjas met naam

Mooie kwaliteit kinderbadjas met naam er op geborduurd; redelijk betaalbaar, netjes ingepakt en snel geleverd.

snelle reactie en fantastische service

Ik had een spelfout gemaakt in de naam die ik op de poot van een knuffelkonijn gedrukt wou hebben. Na het sturen van 1 WhatsApp-je kreeg ik nog dezelfde middag antwoord. En het is geregeld: de ontvanger heeft het konijn met de juist gespelde naam in zijn wiegje staan!

helemaal goed!

Snel en geheel volgens mijn wensen verwerkt en afgegeven. Mijn complimenten.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM