Super service

Met een extra nabesteling, keurig op tijd geleverd, klasse!

Wouw!

Gewoon weg wouw! Voor de eerste keer iets besteld bij koterkado een deken met de naam van de baby die op komst is. Echt geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar om bij koterkado nog iets te gaan bestellen bedankt!

Leuk kado, snelle levering

Leuk kado, snelle levering, goede communicatie

Zeer snelle levering. Mijn cadeau ziet er exact uit zoals op de website.

Zeer goed.

Zoals verwacht en gehoopt!

Zie hierboven

Tas is naar wens gemaakt geen op of aanmerkingen zeer tevreden over het resultaat

Zeer goede kwaliteit en veel keuze

Niet alleen is er veel keuze in cadeautjes ,maar ook in kleur en lettertypen. Snelle levering en hoge kwaliteit. Al meerdere dingen besteld. Een aanrader dus voor persoonlijke cadeaus!!

Gweldig

Mooi cadeau geweldig

Mooie spullen en een fijne en snelle levering.

Goede order ontvangen

Snel ontvangen en naam netjes op binnen kant van oor gezet.

Netjes en snel

Mijn bestellingen waren erg netjes gemaakt, keurig verpakt en op tijd, top!

Prima en snel!

Altijd snel geleverd en prima in de uitvoering!

Netjes en snel

We hadden midden in de nacht een knuffeltje besteld, omdat er 1 kwijt was. De volgende dag werd het knuffeltje verzonden en een dag later hadden we hem in huis! Zoontje is er helemaal blij mee.

Zeer tevreden mooie producten.

Zeer tevreden over mijn bestelling en de levering. Alles netjes volgens afspraak en mooi als kado verpakt.

Mooi product en snelle levering!

Mooi product van lekker zacht materiaal wat wel zal bevallen als kado !!

Ziet er verzorgd uit.

Mooi geborduurd. Snelle service.

Overzichtelijke site en snelle bezorging

Mooie producten waaraan een persoonlijke touch gegeven kan worden. De bestelling van het begin tot het eind kunnen volgen. Ook erg snelle bezorging!

Mooi resultaat

Mooi resultaat Zeer snelle levering Ruime keus in producten Makkelijke site die je duidelijk door alle stappen heen loods .

Ondanks de Corona is bestelling de zelfde week bezorgd en de badjas zit als gegoten mijn zoontje is er heel blij mee

Direct nog een product besteld!

Petten dragen wilden ze eerst niet. Maar nu: Broertje wilde net zo'n mooie pet met naam als z'n broer, dus direct nog een pet besteld.

snelle levering!

Goed en snel verstuurd

Kraamcadeautje gestuurd naar vriendin die ver weg woont. Was nog wat vergeten voor het kaartje, gemaild en is meteen aangepast.

De leukste kadootjes voor groot en klein!

Iedereen is altijd blij met hun naamkado's in leuke verpakking!

Mooie badjas met naam.

Ondanks Hemelvaart snel geleverd.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM